Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Usagi Yojimbo
Bécsben például bőven 100 körüli részeket láttam...
Ez azért van, mert a havonta megjelenő kiadványt láthattad. Amit meg Magyarországon kiadnak, egy a havonta megjelent kiadványokból összegyűjtött kötet. Jelenleg amerikában a 103. szám jelent meg (de előtte még volt 54db a vol1 és vol2). Kötetből pedig összesen 21db van. Abból 2 már itthon is megjelent, szóval annyira nem vészes. És idén még meg fog jelenni a 3. is.
Ami így néz ki (ha minden igaz):
Szerk: Horsee 2007-06-07 18:03:34
beküldve: 2007-06-07 17:37:53
(#30) Remélem nem fog nagyon rámenni erre a démonosdis meg fantasy-s, nulla realitással rendelkező élőlényekre(Kappa, [God]Zilla). Nem mintha láttam volna már beszélő nyulat de ezeket simán be tudom fogadni fennakadás nélkül. Amíg életszerű a történet addig nagyon tudom élvezni de ha az lesz a jövőbeni tendencia akkor lehet el fogok pártolni tőle.
Az tetszett eddig is hogy ilyen komolytalan figurák játszanak el olyan komoly szerepet (természetesen poénkodni lehet de azt is csak azzal a nagyon jó stílussal).
Az tetszett eddig is hogy ilyen komolytalan figurák játszanak el olyan komoly szerepet (természetesen poénkodni lehet de azt is csak azzal a nagyon jó stílussal).
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-06-07 14:20:02
(#29) Az egyetlen baj ezzel a mangával hogy nem havonta jelenik meg. Bécsben például bőven 100 körüli részeket láttam...
Remélem egyszer eljut oda a magyar mangakiadás hogy a sorozatok normál tempóban jelenjenek meg....
Remélem egyszer eljut oda a magyar mangakiadás hogy a sorozatok normál tempóban jelenjenek meg....
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Jó és szép meg minden, de nem érzem magamnak, egyenlőre nem veszem meg őket, tán később ráfanyalodok.
Jó, elfogult vagyok
egy szamuráj aki nyúl, hát meg kell zabálni, és Gennoszuke egyszerűen zseniális karakter
, de szerintem ez az egyik legjobb..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-07 11:31:50
beküldve: 2007-06-06 22:07:20
(#27) Én ma kaptam kölcsön mindkét kötetet. Egyvágtában elolvastam...
És tetszett! Főként a 2. kötetben Usagi visszaemlékezése Gen-nek.
Jó és szép meg minden, de nem érzem magamnak, egyenlőre nem veszem meg őket, tán később ráfanyalodok.
(múgy a Mangattackos cuccok közül engem csak a Dramacon és Nyári srácok ami érdekel)
És tetszett! Főként a 2. kötetben Usagi visszaemlékezése Gen-nek.
(múgy a Mangattackos cuccok közül engem csak a Dramacon és Nyári srácok ami érdekel)
Mangaattackos cuccok közül nekem egyedül a Dramacon jött be. A többitől egyenesen a hideg rázott valamiért
Usagi Yojimbot meg csak azok szeretikakik ismerik régebbről is (Áhh a régi C64-es idők)
Usagi Yojimbot meg csak azok szeretikakik ismerik régebbről is (Áhh a régi C64-es idők)
A Mangaattackos-Dramaconos résszel egyetértek, de én Usagival először a szerepjáték-verzióról írt ismertetőben találkoztam...
Mentségemre legyen mondva, számomra a számítógép a 386-ossal kezdődött, és 7-8 évvel ezelőttig abban is teljesedett ki
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-01 19:06:45
(#25) Nekem is nagyon tetszik, különösen, hogy sokszor megtörtént eseteket játszanak el a japán történelemből, pl: Acsigaharai csata=Szekigaharai csata, ami gyakorlatilag egy az egyben így történt. Nem lenne rosz ezekhez egy rövid jegyzet a kötetek végén, hogy az olvasó tudja miről is van szó.
beküldve: 2007-06-01 12:39:29
(#24) Hát monnyuk én se C64ről ismerem...nekem először a régi Tini Nindzsa Teknőcös képregények ugranak be...
Az se ma volt...
Az se ma volt...
Hát izé...én csak tavaly ősszel hallotta róla először.
Tisztelet a kivételnek
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát izé...én csak tavaly ősszel hallotta róla először.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-06-01 08:10:39
(#21) Mangaattackos cuccok közül nekem egyedül a Dramacon jött be. A többitől egyenesen a hideg rázott valamiért
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-01 01:38:36
(#20) Érdekes, engem is a Mangattackos mangák taszítotak...
Hát pedig ez az egyik legjobb. A Mangattackos "mangáktól" szvsz jobb.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-31 21:09:29
(#18) Hát... ez volt az a manga, amit távolról elkerültem... Ilyen elég kevés van, sőt! De ez a manga ide tartozik...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-31 20:55:17
(#17)