Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Usagi Yojimbo
beküldve: 2007-05-22 19:28:38
(#16) Engem teljesen elvarázsolt. Az első kötet sem volt rossz, de ez a második valami fantasztikus! Nagyon tetszenek benne az utalások különböző más alkotásokra. Lonewolf & cub meg a hasonlók. Nagyon pozitív még, hogy nagyon komoly témákat tud úgy előadni, hogy van bennük valami gyermeki báj. Egyszóval várom a 3. kötetet. De messze van még az ősz...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-22 16:37:44
(#15) Fantasztikus eza manga (vagy képregény, nevezzük aminek akarjuk). Lévén hogy engem a szamuráj kultúra is nagyon érdekel. Az akciók nagyon jók benne. És nem hittem volna, hogy ilyen komoly történe lesz. A humor is ott van a kellő helyen kellő mennyiségben. Szóval mindenkinek bátorkodom ajánlani!
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-05-22 16:39:08
Én arra pörgök hogy mit fognak kihozni a késöbbiekben a zato-disznó (sry elfelejtettem mi volt itt a neve) szálból. Zatoichi filmeket imádom és ez azért lássuk be elégé szándékolt és erőteljes az áthallás...
Elvileg a következő kötetben Zato-Ino is visszatér...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hm... az a nyúl benne úgy hasonlít a Tini Nindzsa Teknőcök beli nyuszikára...
Nem véletlen... Usagi vendégszereplőként felbukkant a pizzaevő teknősök kalandjaiban is...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-05-20 11:40:31
(#12) hm... az a nyúl benne úgy hasonlít a Tini Nindzsa Teknőcök beli nyuszikára...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-20 10:33:23
(#11) Én arra pörgök hogy mit fognak kihozni a késöbbiekben a zato-disznó (sry elfelejtettem mi volt itt a neve) szálból. Zatoichi filmeket imádom és ez azért lássuk be elégé szándékolt és erőteljes az áthallás...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Szerk: scarcrow 2007-05-20 10:58:14
Ezért vesszük meg a mangákat, hogy többször elolvassuk. Elég unalmas lenne, ha első olvasás után minden megmaradna az emberben...
Elolvastam a második kötetet is, és nagyon tetszett! Bár, azt hittem, hogy szorványosan fog kiderülni Usagi múltja(mint az Árnybíróban), ehelyett szépen, összeszedetten elmesélte a történetét.
Azt a fejvadászt én is nagyon bírom, főleg amikor átveri Usagit.
Elolvastam a második kötetet is, és nagyon tetszett! Bár, azt hittem, hogy szorványosan fog kiderülni Usagi múltja(mint az Árnybíróban), ehelyett szépen, összeszedetten elmesélte a történetét.
Azt a fejvadászt én is nagyon bírom, főleg amikor átveri Usagit.
...
Úgy látszik engem nagyon lekötött a muris rajzolása, mert a történetre ezek szerint több ponton se figyeltem.
Úgy látszik engem nagyon lekötött a muris rajzolása, mert a történetre ezek szerint több ponton se figyeltem.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Csekkoltam. Tényleg. Hát ez meglepő! De lehet azért van így, hogy érzékeltetve legyen, hogy mennyire más.
Na és az honnan derül ki, hogy ő lesz a főgonosz, vagyis Usagi legfőbb ellensége?
Na és az honnan derül ki, hogy ő lesz a főgonosz, vagyis Usagi legfőbb ellensége?
Az első és második kötet alapján kiderül, hogy miatta halt meg Usagi hűbérura és annak családja... ;)
Amúgy tényleg nagyon jó, az én kedvencem Gennoszuke, a fejvadász...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csekkoltam. Tényleg. Hát ez meglepő! De lehet azért van így, hogy érzékeltetve legyen, hogy mennyire más.
Különösen az tetszik benne, hogy minden szereplő állat benne, egyedül a főgonosz ember.
Most kire gondolsz? Vagy majd csak egy későbbi kötetben fog szerepelni ez a bizonyos főgonosz? Mert én nem emlékszem emberre ebből a kettőből. Vag csak nagyon szenilis vagyok.
Én nem ismerem a játékot, csak valamelyik animés újságban olvastam róla. Azt hiszem az Animestarsban.
A következő kötet valószínüleg csak ősszel fog megjelenni.
Jelentkezzen, aki ismeri az Usagi Yojimbo C64-es játékot. Már több, mint tíz éve a kedvencem, így képzelhetitek mekkora volt az öröm a képregény magyar megjelenésekor.
Dettó. Nekem is akkor kezdődött a szerelem mikor c64 en elkezdtem játszani véle. Meg haveromnak megvan az usagi RPG szabálykönyv így volt szerencsém azt is kipróbálni. És hát alap hogy normál hogy a képregény is kötelezők közt szerepel nálam. Pláne hogy mindig külön öröm mikor felismerem hogy az adott jelenet/ kép melyik filmből lett átvéve... :)
beküldve: 2007-05-19 15:47:56
(#3) Jelentkezzen, aki ismeri az Usagi Yojimbo C64-es játékot. Már több, mint tíz éve a kedvencem, így képzelhetitek mekkora volt az öröm a képregény magyar megjelenésekor.
Jó ötlet volt ez a topic! Egy jó darabig nem akartam megvenni, mivel állatok vannak benne, milyen gyerekes stb.. De annyi jót olvastam róla más fórumokon, hogy végül megvettem, és nem bántam meg! Nagyon jó hangulata van ennek a képregénynek(mangának?). Különösen az tetszik benne, hogy minden szereplő állat benne, egyedül a főgonosz ember.
Pont most olvasom a 2. kötetet és az is ugyanilyen jó, mint az első. Kár, hogy ilyen lassan jelenik meg.
És végezetül még egy pozitívum: olcsó.
Pont most olvasom a 2. kötetet és az is ugyanilyen jó, mint az első. Kár, hogy ilyen lassan jelenik meg.
És végezetül még egy pozitívum: olcsó.