Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ichigo 100%
beküldve: 2010-01-21 12:54:21
(#23) Persze,hogy ugyanolyan Ecchi,mint a többi,sok száz hasonló alkotás,de azért ez csak másabb.Itt nem azon volt a hangsúly,hogy a főhős minél több csaj bugyogáját kukkolja meg 1 perc alatt,meg minél több csajt teperjen le fél óra alatt Itt volt történet,rendes szereplők,és nem a sablonos sztori fogadott minket.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-19 17:38:13
(#21) Szerintem is jó ecchi, de nem sorolnám más kategóriába, nekem ugyanolyan ecchi volt mint a többi ^^ De tényleg megéri egyszer megnézni az animét.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-17 10:39:43
(#20) Az első igazi,minőségi Ecchi anime! Nem az a sablonos undorító vmi,ennek van sztorija,a szereplők is kinéznek valahogy,szal szinte tökéletes.Bár a Green-Green sem volt rossz Ecchi,de ez ezerszer jobb.
Az OVA-t nem láttam még,sztem kicsi rá az esély,hogy megnézem valamikor is.
A mangát meg ezek szerint muszály lesz elolvasni,kíváncsi vagyok mi maradt ki az animéből.
Az OVA-t nem láttam még,sztem kicsi rá az esély,hogy megnézem valamikor is.
A mangát meg ezek szerint muszály lesz elolvasni,kíváncsi vagyok mi maradt ki az animéből.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2008-08-15 19:33:04
(#19) Látom itt hatalmas Ichigo rajongók vannak, de azért e többiek is jók.
Bár azt el kell ismerni agyi képességeihez mérten sokat ért el.
Bár azt el kell ismerni agyi képességeihez mérten sokat ért el.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-13 18:22:52
(#18) beküldve: 2008-08-13 18:08:10
(#17) Tulajdonképpen nekem is bejön és végignéztem......az ova-k zárják le a sztorit?Remélem mertaz anime nem adott rá választ magyarul mangát meg nem találok csak az 1. 10 fejezetet...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-03-15 09:54:58
(#16) Nagyon király az anime!Az egyik legjobb sztem meg a Pokoli lány!XD
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
Nem tom' h ti h vagytok vele, de nekem nagyon bejön az anime....
Én ezzel ugy vok h nagyon IMÁDOM!!!!!!!!
Juhé, imádom!
Én csak a TV-sorozatot láttam, de állatira lefárasztott. Az elején még volt egy-két jelenet, amin jót nevettem, aztán meg már alig vártam, hogy az egésznek vége legyen...
Véleményem szerint nem szól semmiről, unalmas, és nem érdemes megnézni. Aki jó romantikus animét szeretne nézni, nézze az Ouran High School Host Club-ot!
(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Véleményem szerint nem szól semmiről, unalmas, és nem érdemes megnézni. Aki jó romantikus animét szeretne nézni, nézze az Ouran High School Host Club-ot!
(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Ha valami bajod van Ichigoval kapcslatban, meg az egészről, gyere és rendezzük le ott, kinn!!!
Nem tom' h ti h vagytok vele, de nekem nagyon bejön az anime....
Én ezzel ugy vok h nagyon IMÁDOM!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-23 12:08:17
(#12) Nem túl pozitívan nyilatkoztok, pedig nem rossz manga. Rosszul kezdtetek hozzá, szerintem. Én először a mangát olvastam el, ok csak angolul találtam meg de nem bonyi a szöveg. Az nagyon bejött. Aztán néztem az animét, hááát... Az tényleg elég gyengus. Épp csak a legjobb részek maradtak ki belőle.
Kissé tényleg teszetosza a srác, itt sztem nem is az a lényeg hogy mindre rávesse magát. Az egy más műfaj. Úgyis arra megy ki, hogy hú na kit választ. Még mindig jobb, szerintem, mint egy hasonló hosszú történet ami egy párról szól és azok szenvednek egymással 130 részen keresztül.
Amúgy talán a legjobb rész az utolsó szám végén a külön story, ami Misuzuról szól.
Kissé tényleg teszetosza a srác, itt sztem nem is az a lényeg hogy mindre rávesse magát. Az egy más műfaj. Úgyis arra megy ki, hogy hú na kit választ. Még mindig jobb, szerintem, mint egy hasonló hosszú történet ami egy párról szól és azok szenvednek egymással 130 részen keresztül.
Amúgy talán a legjobb rész az utolsó szám végén a külön story, ami Misuzuról szól.
beküldve: 2008-01-07 20:02:53
(#11) hmmm ... ez egy kicsit fárasztó anime számomra
az egész animében az tetszett mikor valamelyik Movie-ban vagy sima részben
az egész animében az tetszett mikor valamelyik Movie-ban vagy sima részben
a főhőst bezárták egy ketrecbe és mutogaták mint vadállat
beküldve: 2007-06-24 00:45:19
(#10) Nekem meg az ment az agyamra, hogy ELTE vetítésen láttam és a sok hülye, aki még eljött nevetett is rajta.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
...(Amúgy meg nem hiszem el, hogy létezik a világon még egy ilyen pancser alak, mint ez a Junpei! )
Na, ebben igazad van! De én "csak" azért néztem végig az OVA-t a TV-s részeket meg a spec.-et h végig láthassam, szal h tudjam miről is van szó az egész animében meg h mi lesz a vége XD
Hát nem tom, nekem bőven elég volt a TV-sorozat... Már alig vártam, ohgy vége legyen, annyira az agyamra ment...
Nekem "csak" a sok "Junpei-kun" ment az agyamra...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"