Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Ja igen, hét elején raktam fel sok új képet iwiwemre, de Kuitzun kívül elfelejtettem másnak szólni, akinek van kedve nézze meg bátran
Már régebben és többször is megtörtént, amikor felvettelek, vagy éppen iwiwen jártam. Már akkor is igazán feltűnt, hogy milyen csinos a barátnőd.
beküldve: 2008-12-11 19:13:35
(#746) Ja igen, hét elején raktam fel sok új képet iwiwemre, de Kuitzun kívül elfelejtettem másnak szólni, akinek van kedve nézze meg bátran
no pussy, just the dicks
Nalátod
Inkább: "naemlékszem"
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
H.P.Lovecraft? Chtulhu mítosz? ^^
Köszi, Azzi, már leesett ( jó sokára és jó hangosan, de nem baj). Asszem újra kéne olvasnom....
Nalátod
no pussy, just the dicks
Köszi, Azzi, már leesett ( jó sokára és jó hangosan, de nem baj). Asszem újra kéne olvasnom....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Dragda, a nyelvjárás R'lyeh-i. Ïa! Ïa! Fhtagn! :€
Vagyis kitalált nyelv? Mert már arra gyanakszom, csak az a baj, hogy szörnyen ismerős ez a pár szó, én nem jövök rá, honnan......
no pussy, just the dicks
ezt most milyen értelemben ?xD
×.musz.musz.×
Dragda, a nyelvjárás R'lyeh-i. Ïa! Ïa! Fhtagn! :€
Vagyis kitalált nyelv? Mert már arra gyanakszom, csak az a baj, hogy szörnyen ismerős ez a pár szó, én nem jövök rá, honnan......
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-12-11 18:19:23
A kis mákosguba....
Itt egy Nolee[Link]
Nolee: Hogy tud ilyen szép csokibarna szemed lenni?
Azzi: Volnál szíves magyarul beszélni?
(Ez most ír gaeli, skót gaeli, walesi vagy szimplán tünde volt?)
Ilyen egyszerűen^^
×.musz.musz.×
Itt egy Nolee[Link]
Nolee: Hogy tud ilyen szép csokibarna szemed lenni?
Azzi: Volnál szíves magyarul beszélni?
(Ez most ír gaeli, skót gaeli, walesi vagy szimplán tünde volt?)
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-11 17:53:52
beküldve: 2008-12-11 17:42:26
(#735) Micsoda kis netes kultista képgyüjtemény alakult ki. Ia Ia (%
Mackós emberek pedig közkedveltek, ez köztudott. ^^
Mackós emberek pedig közkedveltek, ez köztudott. ^^
Chtulhu Fhtagn!
IA DAGON! IA HYDRA!
no pussy, just the dicks
... és én még azt hittem hogy az itt lévők 80%-a lány...
Szabad kérdeznem, hogy miért?