Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Viszont annyit már észrevettem, hogy az elmét remekül lenyugtatja és más utakra tereli pár sárgás hátterü üvegkecske.
De vigyázni kell velük, ha már mekegve kacsintgatnak rád, ott bizony Freud bácsi kezd körvönalazódni a folytott vágyainkkal karöltve. X_x
És ismered a mondást: Kis ember nagy bottal jár... tehát nem feltétlen igaz a kis ember, kis törölköző része sem a dolognak....
Dragda; te is elhiszel mindent amit a tévében vagy itt ott látsz/hallasz? d%
Tudom, tudom, a mocskos fantáziám... majd a lányok leverik rajtam a fórumtalálkozón...
Ejj, ejj. Max bikini.
Amúgy nem akarok beledumálni, de... *azbeszt páncélt húz, atombunkerba húzódik*
...szóval lenne egy kérésem. Hanon, Azzi! Nem hagynátok egymást békén? Élni és élni hagyni, jó? Teljesen más világot képviseltek, de azért még nem kell folyton egymást marni...
Ugyan, ez csak csípkelődés. But why not, sure.
Nem akartam belefolyni, de ez most kíváncsivá tett...
Tudom, tudom, a mocskos fantáziám... majd a lányok leverik rajtam a fórumtalálkozón...
Amúgy nem akarok beledumálni, de... *azbeszt páncélt húz, atombunkerba húzódik*
...szóval lenne egy kérésem. Hanon, Azzi! Nem hagynátok egymást békén? Élni és élni hagyni, jó? Teljesen más világot képviseltek, de azért még nem kell folyton egymást marni...
Biztos akad egy, ami nem annyira gáz, vagy csak túl hiú vagy, hogy egy nem tökéletes képet rakj fel?
Retusálást PS-sel vállalok.
Senki nem mondta, hogy egy divatlapban megjelent képed töltsd fel
Biztos akad egy, ami nem annyira gáz, vagy csak túl hiú vagy, hogy egy nem tökéletes képet rakj fel?
Szóval szerintem egy kép bejátszik, megteszi egy régebbi is
Ezek szerint mi máshogy kezeljük a "vadidegen" fogalmát. Plusz a helyzeten még nehezít, hogy nemhogy régebbi, de új kép sincs rólam, legalábbis publikumnak alkalmas.
Oh, köszönöm, ezt se sokan mondták még rám.
shino-kun: neked is köszi
szerintem is jó
azzi kicsit lemaradtam de a te képed is jo,,, jah és szép barátnőd van
teljesen jo komentet nem írtam (minek)
engem is myvipen találtok meg név:bimbó csaba és ceglédi vagyok
majd rakok fel másik képet mert már rövid hajam van (nem is értem minek kelett nekem hosszú) ...stb
Remélem azért senki nem kap sokkot a látványtól
Persze, mindenkiről.
ha szeretne is, akkor sincs. XD
Alapból nem tartok magamról sehol képet...