Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2008-12-09 08:57:07
(#702) Az eddigi felsorolást kiegészíteném magamról, miszerint nem vagyok egy magasröptü mélypszichológiai egyed, még! A következő vizsgapontra minden bizonyal azzá vállok.
Viszont annyit már észrevettem, hogy az elmét remekül lenyugtatja és más utakra tereli pár sárgás hátterü üvegkecske.
De vigyázni kell velük, ha már mekegve kacsintgatnak rád, ott bizony Freud bácsi kezd körvönalazódni a folytott vágyainkkal karöltve. X_x
És ismered a mondást: Kis ember nagy bottal jár... tehát nem feltétlen igaz a kis ember, kis törölköző része sem a dolognak....
Dragda; te is elhiszel mindent amit a tévében vagy itt ott látsz/hallasz? d%
Viszont annyit már észrevettem, hogy az elmét remekül lenyugtatja és más utakra tereli pár sárgás hátterü üvegkecske.
De vigyázni kell velük, ha már mekegve kacsintgatnak rád, ott bizony Freud bácsi kezd körvönalazódni a folytott vágyainkkal karöltve. X_x
És ismered a mondást: Kis ember nagy bottal jár... tehát nem feltétlen igaz a kis ember, kis törölköző része sem a dolognak....
Dragda; te is elhiszel mindent amit a tévében vagy itt ott látsz/hallasz? d%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-09 09:00:28
Nem akartam belefolyni, de ez most kíváncsivá tett...

Tudom, tudom, a mocskos fantáziám... majd a lányok leverik rajtam a fórumtalálkozón...
Ejj, ejj.

Amúgy nem akarok beledumálni, de... *azbeszt páncélt húz, atombunkerba húzódik*
...szóval lenne egy kérésem. Hanon, Azzi! Nem hagynátok egymást békén? Élni és élni hagyni, jó? Teljesen más világot képviseltek, de azért még nem kell folyton egymást marni...
Ugyan, ez csak csípkelődés. But why not, sure.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Plusz a helyzeten még nehezít, hogy nemhogy régebbi, de új kép sincs rólam, legalábbis publikumnak alkalmas.
Nem akartam belefolyni, de ez most kíváncsivá tett...

Tudom, tudom, a mocskos fantáziám... majd a lányok leverik rajtam a fórumtalálkozón...
Amúgy nem akarok beledumálni, de... *azbeszt páncélt húz, atombunkerba húzódik*
...szóval lenne egy kérésem. Hanon, Azzi! Nem hagynátok egymást békén? Élni és élni hagyni, jó? Teljesen más világot képviseltek, de azért még nem kell folyton egymást marni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-08 22:51:31
Biztos akad egy, ami nem annyira gáz, vagy csak túl hiú vagy, hogy egy nem tökéletes képet rakj fel?

Retusálást PS-sel vállalok.

legalábbis publikumnak alkalmas.
Senki nem mondta, hogy egy divatlapban megjelent képed töltsd fel

Biztos akad egy, ami nem annyira gáz, vagy csak túl hiú vagy, hogy egy nem tökéletes képet rakj fel?

no pussy, just the dicks
Miért kérnék meg egy vadidegen embert, hogy mutassa meg az egyik képét? Nem vagy számunkra vadidegen és nem is akarsz az lenni, hiszen akkor nem jönnél időről időre vissza, nem beszélnél folyamatosan a forgatásokról, sulidról, cuccaidról.
Szóval szerintem egy kép bejátszik, megteszi egy régebbi is

Szóval szerintem egy kép bejátszik, megteszi egy régebbi is

Ezek szerint mi máshogy kezeljük a "vadidegen" fogalmát. Plusz a helyzeten még nehezít, hogy nemhogy régebbi, de új kép sincs rólam, legalábbis publikumnak alkalmas.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jéé nagyon ari

Oh, köszönöm, ezt se sokan mondták még rám.

shino-kun: neked is köszi

Szerk: Yumi 2008-12-08 20:32:07
szerintem is jó

azzi kicsit lemaradtam de a te képed is jo,,, jah és szép barátnőd van

BANKAI:"hihio Zabimaru"
no pussy, just the dicks
nah,kép feltöltve,és mivel myvip,ezért,ott kell megnézni,linkelni nem tok.Névnél Kurai András-ra keressetek,ha többet dob ki vásárhelyi vagyok.Am véleményt kérek,hogy melyik a jobb,a nyári avgy a mostani?^^
teljesen jo komentet nem írtam (minek)
engem is myvipen találtok meg név:bimbó csaba és ceglédi vagyok
majd rakok fel másik képet mert már rövid hajam van (nem is értem minek kelett nekem hosszú) ...stb
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-08 19:53:43
(#692) nah,kép feltöltve,és mivel myvip,ezért,ott kell megnézni,linkelni nem tok.Névnél Kurai András-ra keressetek,ha többet dob ki vásárhelyi vagyok.Am véleményt kérek,hogy melyik a jobb,a nyári avgy a mostani?^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-08 20:01:10
beküldve: 2008-12-08 19:41:20
(#691)
Szerk: Yumi 2008-12-08 19:49:45
Ugyan kicsit késve, de felteszem a kérdést? Rólam is szeretnétek látni képet?

Persze, mindenkiről.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-08 19:34:33
(#689) Rólam nem szeretne senki :)
ha szeretne is, akkor sincs. XD
ha szeretne is, akkor sincs. XD
Alapból nem tartok magamról sehol képet...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-08 19:32:03
(#688)
Szerk: Yumi 2008-12-08 19:32:18