Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2008-12-08 16:59:56
(#672) Most hívtak telómon...
-Igen tessék?
Olyan idősebb alkesz hölgy:
-Háló, Kozmané vagyok és csak szólni szerettem volna, hogy feljelentettem az egész mocskos bandát...
És letette
Most el sem tudom képzelni, hogy valahol egy szegény bandát ez a Kozmáné feljelentett és sajnos ők erről csak bírósági levél útján fognak tájékozódni, pedig benne a jószándék megvolt, hogy szól.
Vagy esetleg a miskolci filharmónikusokat jelentette fel, vagy csak a szomszédságát? Ez már nem derül ki.
Badák, vigyázzatok!
Vagy Ban Dai-t mondott? Esetleg Ban-kait?
-Igen tessék?
Olyan idősebb alkesz hölgy:
-Háló, Kozmané vagyok és csak szólni szerettem volna, hogy feljelentettem az egész mocskos bandát...
És letette
Most el sem tudom képzelni, hogy valahol egy szegény bandát ez a Kozmáné feljelentett és sajnos ők erről csak bírósági levél útján fognak tájékozódni, pedig benne a jószándék megvolt, hogy szól.
Vagy esetleg a miskolci filharmónikusokat jelentette fel, vagy csak a szomszédságát? Ez már nem derül ki.
Badák, vigyázzatok!
Vagy Ban Dai-t mondott? Esetleg Ban-kait?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-08 17:00:47
beküldve: 2008-12-08 16:58:16
(#671) nah,én indultam másfélórás szolfézsra,addig legyetek jók,és igyekezzetek egy oldalnál nem többet írni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor ünnepélyesen bocsánatot kérek....
És ezennel én a holnapi napig visszavonulok koleszomba, mivel vészesen merülőben van a gépem aksija...
Sok-sok integetés nektek....
Bocsánatkérés elfogadva bár nincs miért bocsánatot kérni :)
Én csak röpke 2 óra múlva indulok a kóterba [sajnos]
pápáá
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-08 16:55:42
Dehogynem már megszoktam
tegnap már galád áruló is voltam
Akkor ünnepélyesen bocsánatot kérek....
És ezennel én a holnapi napig visszavonulok koleszomba, mivel vészesen merülőben van a gépem aksija...
Sok-sok integetés nektek....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jaj, már poénkodni sem lehet?
*közben nagyban vihog a markában, mert sikerült beugratni*
Dehogynem már megszoktam
tegnap már galád áruló is voltam
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-08 16:51:41
Asszem abba kell hagynom a hülyülést mielőtt mindenki félreismer és rosszat gondol rólam...
Jaj, már poénkodni sem lehet?
*közben nagyban vihog a markába, mert sikerült beugratni*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-08 16:51:01
Perverz.... nemes egyszerűséggel perverz....
Asszem abba kell hagynom a hülyülést mielőtt mindenki félreismer és rosszat gondol rólam...
és még a 666. post is az enyém
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-08 16:50:19
lol... most elképzeltem ahogy a kis lurkók futkosnak és csapkodják egymást törcsikkel
Perverz.... nemes egyszerűséggel perverz....
Kistörölközőt felcsavarják babatornán-oviúszáson és azzal csapkodják egymást...
*srts *
*srts *
lol... most elképzeltem ahogy a kis lurkók futkosnak és csapkodják egymást törcsikkel
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-08 16:41:20
(#663) Kistörölközőt felcsavarják babatornán-oviúszáson és azzal csapkodják egymást...
*srts *
/ejtsd: "sritöss", a vizes törölköző-ostor hangja hm...kioldáskor/
*srts *
/ejtsd: "sritöss", a vizes törölköző-ostor hangja hm...kioldáskor/
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-08 16:42:02
Köszönöm, köszönöm. Most legalább már jókedvűen megyek a zh vágóhídra. ^^
Dragda; az törülköző. Douglas Adams-re emlékezve. Amúgy, tudod, kis ember, kis törülököző. (%
Dragda; az törülköző. Douglas Adams-re emlékezve. Amúgy, tudod, kis ember, kis törülököző. (%
Oh, voltál Törölköző-világnapot ünnepelni?
"Mindig legyen nálad törölköző!"
És ismered a mondást: Kis ember nagy bottal jár... tehát nem feltétlen igaz a kis ember, kis törölköző része sem a dolognak....
beküldve: 2008-12-08 16:33:48
(#661) Köszönöm, köszönöm. Most legalább már jókedvűen megyek a zh vágóhídra. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Jajj nem tudtam, ne haragudj
Semmi gond, rég elfeledtem... azóta újra kacsintgatok...
Anyukám most jött haza városból és amikor kipakolt szatyorból talált benne valami fehér műáanyagot, amiről nem tudta, hol szedhette össze. Megvizsgáltam, valami tollvég féle, fütyülni ideálisan tudtam vele, de msot, hála Dragdának rájöttem mi is ez itt a kezemben...
...ez lesz az.
(A hülye f***kupak..... )
...ez lesz az.
Azzi, öregem..... te nem vagy komplett....
beküldve: 2008-12-08 16:28:10
(#659) én,mivel lsuta vok mindenféle helyekre feltölteni képet,ezért maradok a myvipnél,és ott lehet engem megkeresni Majd töltök fel egy új képet magamról,meg még nyár elejéről.Elég sokat változtam(majd észreveszitek,hogy miért )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azzi: Jah, hát hol van az már?
Jajj nem tudtam, ne haragudj
Anyukám most jött haza városból és amikor kipakolt szatyorból talált benne valami fehér műáanyagot, amiről nem tudta, hol szedhette össze. Megvizsgáltam, valami tollvég féle, fütyülni ideálisan tudtam vele, de most, hála Dragdának rájöttem mi is ez itt a kezemben...
(A hülye f***kupak..... )
...ez lesz az.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-08 16:35:33