Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Szerintem ne is akarjatok...
Padig da! *Dolák-Saly fejet vág*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Klau... rólad még nem láttunk képet! /cserébe a nyalókáért.../
Szerintem ne is akarjatok...
ohh de az a nyalóka
még meggondolom
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-08 13:46:18
(#640) Azzi bár alkesz, intelligens //ezt a sic-használatból vontam le. //
Korongvilááág! /bár még csak hallottam róla. Én épp a Sötét elf ciklust zúzom. Hamvas Béla mellett/
Úgy látom elég sokan tartoznak a "passzív rpg-s" bandába. Egyszer játszani kéne. Meg többször is.
Ápdét:
- szintén macskamániás
- alkoholt 40%alatt, csokit 60% fölött - így 100%.
- bár az 180/74-es alkatomon nem látszik, annyit eszek mint egy madár... nevű ló. /napi átlag 4 étkezés - ha kimarad az alvás, ez felmegy 6-ra/
- tv-t olyan 6 éve nem nézek szinte. Ami érdekel azt kolihárólól einstand. House, Heroes, Battlestar Galactica.
- Filmből leginkább az elvont és a thriller /Pillangó effektus, Gömb, Kapcsolat, Vörös hegedű, Törés/
Korongvilááág! /bár még csak hallottam róla. Én épp a Sötét elf ciklust zúzom. Hamvas Béla mellett/
Úgy látom elég sokan tartoznak a "passzív rpg-s" bandába. Egyszer játszani kéne. Meg többször is.
Ápdét:
- szintén macskamániás
- alkoholt 40%alatt, csokit 60% fölött - így 100%.
- bár az 180/74-es alkatomon nem látszik, annyit eszek mint egy madár... nevű ló. /napi átlag 4 étkezés - ha kimarad az alvás, ez felmegy 6-ra/
- tv-t olyan 6 éve nem nézek szinte. Ami érdekel azt kolihárólól einstand. House, Heroes, Battlestar Galactica.
- Filmből leginkább az elvont és a thriller /Pillangó effektus, Gömb, Kapcsolat, Vörös hegedű, Törés/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-12-08 13:58:18
hmm....ha már ennyien tettek fel képet,tegyek fel én is?
Szerintem mindenki tegyen fel képet gyorsan gyorsan mert senki sem fog felismerni senkit :)
jesszus
[ez persze rám nem vonatkozik ]
gyűlnek a bemutatkozások is szép számmal
Én akkor se tszek fel képet magamról max az osztály képet...
Majd ki kell találni a 28ember közt ki vagyok
hmm....ha már ennyien tettek fel képet,tegyek fel én is?
Szerintem mindenki tegyen fel képet gyorsan gyorsan mert senki sem fog felismerni senkit :)
jesszus
[ez persze rám nem vonatkozik ]
gyűlnek a bemutatkozások is szép számmal
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-08 13:37:00
beküldve: 2008-12-08 13:19:02
(#637) Utcu neki. Vizsgaidőszak és szocializáló sör után mizantróp énem háttérbe húzódik.
Bár a tali szó elég irritáló. (%
BTW, francia nyelvszakos voltam. Ez, ahogy látom, külön perverziónak számít. (%
Bár a tali szó elég irritáló. (%
BTW, francia nyelvszakos voltam. Ez, ahogy látom, külön perverziónak számít. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-08 13:04:57
(#636) pff...
-Olivér a nevem, de Azzinak hívnak.
-Acélvárosban lakom (Miskolcon)
-Nagyon szeretek bármit csinálni.
-Dráma és Színművészet szakon érettségiztem anno, most Kereskedelmet és Marketinget tanulok.
-Szabaidőmben kisebb-nagyobb rendezvényeket, programokat szervezek (ezek általában vagy zeneiek, vagy Japán kutúrálisak)
-Gyakran járok bulizni...ömm..hát inni még gyakrabban.
-Inni szeretek.
-Mindent, nincs kedvenc italom, tényleg bármit szívesen iszok, amiben alkohol van
-Nagyon szép vagyok...mármár meglepően gyönyörű, ha ez mégsem így van, akkor baj van az ízléseddel ^^
-A frizurám gyakran váltogatom, de egy ideje már inkább a hoszabb fazont kedvelem. (nem vagyok és nem is voltam soha "lófarkas"*sic* rocker) (de persze semmi bajom Velük)
-Zenékből a rockot szeretem, de igazán mindenféle jöhet. Én magam is játszok hangszeren és régebben énekeltem pár bandában (nem edda és bikini feldolgozásokat) szóval inkább a zenés műfajokhoz húzok, de hallgatok rappet, hip-hopot és tuctuc számokat is.
-Inkább a közdősportokat kedvelem és talán a floorball-t. De nézni mindenféle sportot utálok, inkább részt venni szeretek bennük ^^
-A kutyákat azokat nem szeretem (macskám van, de nem azért, a macskákat is utálom)
-Nagyon szeretek enni, egy nap legalább 2-3 szor ebédelek, ezenkívül még vagy 6-7 kisebb, nagyobb étkzést bonyolítok le.
-Általános elfoglaltságaim végett, egész nap rohanok -ezen a jogsi megszerzése sem változtatott- így lehet, hogy mégsincs rajtam a sok kaja miatt súlyfelesleg.
-Mindenféle tudásra nyitott vagyok, a nyelvek nem túlzottan érdekelnek, de van nyelvvizsgám angolból már egy jójójó hosszú ideje...kettő is teljesen ugyanolyanok (a számuk nyilván más de középszint, c tipus)
-Sok barátom van, de ők csak haszontalan felületi csűcselék, akik rámakaszkodtak, mert agyatlan zombik
-Általában segítőkész vagyok, de gyakran útálatos...azthiszem.
-Heti kb egy órát tv-zek, vagy annyit sem.
-Nem Japán sorozatokat gyakorlatilag nem nézek.
-Moziba ellenben szívesen eljárok.
-Én írom a striguláitokat, valamint Kiválasztott vagyok.
Kérem az összes nyalókátokat!
"All your lollypop are belong to us"
-Olivér a nevem, de Azzinak hívnak.
-Acélvárosban lakom (Miskolcon)
-Nagyon szeretek bármit csinálni.
-Dráma és Színművészet szakon érettségiztem anno, most Kereskedelmet és Marketinget tanulok.
-Szabaidőmben kisebb-nagyobb rendezvényeket, programokat szervezek (ezek általában vagy zeneiek, vagy Japán kutúrálisak)
-Gyakran járok bulizni...ömm..hát inni még gyakrabban.
-Inni szeretek.
-Mindent, nincs kedvenc italom, tényleg bármit szívesen iszok, amiben alkohol van
-Nagyon szép vagyok...mármár meglepően gyönyörű, ha ez mégsem így van, akkor baj van az ízléseddel ^^
-A frizurám gyakran váltogatom, de egy ideje már inkább a hoszabb fazont kedvelem. (nem vagyok és nem is voltam soha "lófarkas"*sic* rocker) (de persze semmi bajom Velük)
-Zenékből a rockot szeretem, de igazán mindenféle jöhet. Én magam is játszok hangszeren és régebben énekeltem pár bandában (nem edda és bikini feldolgozásokat) szóval inkább a zenés műfajokhoz húzok, de hallgatok rappet, hip-hopot és tuctuc számokat is.
-Inkább a közdősportokat kedvelem és talán a floorball-t. De nézni mindenféle sportot utálok, inkább részt venni szeretek bennük ^^
-A kutyákat azokat nem szeretem (macskám van, de nem azért, a macskákat is utálom)
-Nagyon szeretek enni, egy nap legalább 2-3 szor ebédelek, ezenkívül még vagy 6-7 kisebb, nagyobb étkzést bonyolítok le.
-Általános elfoglaltságaim végett, egész nap rohanok -ezen a jogsi megszerzése sem változtatott- így lehet, hogy mégsincs rajtam a sok kaja miatt súlyfelesleg.
-Mindenféle tudásra nyitott vagyok, a nyelvek nem túlzottan érdekelnek, de van nyelvvizsgám angolból már egy jójójó hosszú ideje...kettő is teljesen ugyanolyanok (a számuk nyilván más de középszint, c tipus)
-Sok barátom van, de ők csak haszontalan felületi csűcselék, akik rámakaszkodtak, mert agyatlan zombik
/Ezt Hanontól tudom/
-Általában segítőkész vagyok, de gyakran útálatos...azthiszem.
Az ismerőseim nagytöbbsége Csernushoz hasonlított, de amióta van Dr.House, azóta mindenki vele hoz rokoni kapcsolatba
-Heti kb egy órát tv-zek, vagy annyit sem.
-Nem Japán sorozatokat gyakorlatilag nem nézek.
-Moziba ellenben szívesen eljárok.
-Én írom a striguláitokat, valamint Kiválasztott vagyok.
Kérem az összes nyalókátokat!
"All your lollypop are belong to us"
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-08 13:03:42
(#635) jé,.némá egy szegedi!!! kb 27 km választ el tőled( meg 1-2 centi+ 9 év ).Egyszer talizhatnánk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-08 13:03:59
Üdv az ismerkedés témában!
Örülök hogy megismerhettelek!
Örülök hogy megismerhettelek!
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-08 12:22:21
(#633) Gondoltam, no, írjak már én is ide valamit, még ha nem is vagyok fixaktív lurkó.
A vonalazós, felsorolós dizájnt pedig jól lekoppintom;
- Árpád vagyok, jöhetnek a viccek
- 21 éves, de borotváltan 10 éves
- Szeged városát szomorítom
- Oskolát tekintve BTK, azon belül kommunikáció és médiatudomány, igen, halmozottan hátrányos, életképtelen entitás vagyok, tudom. (;
- az eddigi colosokkal ellentétben kemény 161 centivel állok a gáton
- igen, olyan hobbitosan kisember, sörpocakkal, kócoshajjal. Csak nekem van lábbelim, szőrös képem és remélem heteroszexuálisabb a kisugárzásom, mint a filmben látható komáké
- könyvbújás kiskortól (120-130 centi) jelenleg a még nem ismert Discworld könyvek
- filmek, de kultúrsznobosan az elmúlt évekből kevés kedvenc
- zenei ízlés széles skálán mozog, mindenféle rendszer nélkül tetszik, ami éppen tetszik. Anathematól, régi Kispálon át az akármiig
- rpg kedvelés, bár party híján ez passzív jó ideje
- gyűjtőmánia következtében sok-sok ccg/tcg kipróbálva, jelenleg Trónok Harca a nyerő
- macsakapárti
- morgós, elején keveset, majd sokatbeszélős
A vonalazós, felsorolós dizájnt pedig jól lekoppintom;
- Árpád vagyok, jöhetnek a viccek
- 21 éves, de borotváltan 10 éves
- Szeged városát szomorítom
- Oskolát tekintve BTK, azon belül kommunikáció és médiatudomány, igen, halmozottan hátrányos, életképtelen entitás vagyok, tudom. (;
- az eddigi colosokkal ellentétben kemény 161 centivel állok a gáton
- igen, olyan hobbitosan kisember, sörpocakkal, kócoshajjal. Csak nekem van lábbelim, szőrös képem és remélem heteroszexuálisabb a kisugárzásom, mint a filmben látható komáké
- könyvbújás kiskortól (120-130 centi) jelenleg a még nem ismert Discworld könyvek
- filmek, de kultúrsznobosan az elmúlt évekből kevés kedvenc
- zenei ízlés széles skálán mozog, mindenféle rendszer nélkül tetszik, ami éppen tetszik. Anathematól, régi Kispálon át az akármiig
- rpg kedvelés, bár party híján ez passzív jó ideje
- gyűjtőmánia következtében sok-sok ccg/tcg kipróbálva, jelenleg Trónok Harca a nyerő
- macsakapárti
- morgós, elején keveset, majd sokatbeszélős
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nya, emberek!
Cirka 15 óra alatt termeltetek 5 oldalnyi dumát *tapsvihar néktek*
Na hát igen volt itt élet!
Jah és én is örülök Alister hogy megismerhettelek!
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-08 09:20:28
(#631) Nya, emberek!
Hozzáfűznivalóm:
Azzi: Tényleg csinos a barátnőd...
Alister: örülök, hogy megismerhettelek...
Hozzáfűznivalóm:
Azzi: Tényleg csinos a barátnőd...
Alister: örülök, hogy megismerhettelek...
utólagosan is igényt tartanék egy nyalókára! lol
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-08 07:43:48
(#630) Jajj a barátnőm nagyon köszöni mindenkinek...remélhetőleg
Mostmár nem lehet mondani, hogy olyan, mint a Columbo felesége
Ha hazaérek egyszer, akkor lehet írok énis egy ilyesféle bemutatkozást.
Mostmár nem lehet mondani, hogy olyan, mint a Columbo felesége
(sosem látni, csak szó van róla)
Ha hazaérek egyszer, akkor lehet írok énis egy ilyesféle bemutatkozást.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-08 07:26:40
(#629) hmm....ha már ennyien tettek fel képet,tegyek fel én is?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-08 07:27:16
beküldve: 2008-12-08 00:37:25
(#628) XD Itt még többet írtatok...XD
Na de akkor csatlakozva az árhoz...Magamról:
- a nevem Dávid, és már egészen megszerettem
- 23 éves múltam a nyáron *öreg-érzés*
- Budapesten lakom, Zuglóban (a PeCsa viszonylag közel van, minden más viszonylag messze)
- 190+ cm és 77-18 kg vagyok (erről a minap már volt szó)
- a hajam sötétbarna, sűrű és drótszerű, a szemem kék-szürke-zöld (fényviszonyoktól függ)
- jogásznak tanulok a Pázmány(Pajzán) Péter Katolikus(Kaotikus) Egyetemen
- szeretek aludni, zenét hallgatni, mangát olvasni, animét nézni, rajzolni, bulizni, filmeket nézni, fórumozni meg minden más egyebet...
- zenei stílusom nincs, a jó zenéket szeretem, ami elég széles mind térben, mind időben (de a tucc-tucc és a hörgős-hányós metál nagyon erős hendikeppel indul)
- „Nem vagyok vallásos” (by Vészmadár), de markáns világnézetem van
- nem szenvedhetem a hülyéket
- hangszeren nem játszom, a világ nagy szerencséjére
- érdeklődési köröm majd mindenre kiterjed, egyedül az idegennyelvek hagynak hidegen
- szerepjátékozom, amikor végre összejön a csapat (ebből következőleg azokat, akik szerint a Diablo rpg, kiröhögöm; és aki szerint az egyetemistáknak sok a szabadideje, azt megverem)
- ha rajzolok, az a maximum, ha felismerhető - kivéve a geometrikus, nonfiguratív cuccokat, a tájképeket és a térképeket, mert azokkal szívesen elszöszögök
- amióta megtanultam olvasni (testvérek között is több, mint 15 éve), jórészt ezt csinálom a szabadidőmbe (válogatási szempontok: mint a zenénél)
- a Távol-Kelet is legalább egy évtizede érdekel
- alkalmasint írogatok ezt-azt...
Tetoválás: holló rulez! Egyszer talán én is szeretnék valami kisebb, visszafogottabb ábrát.
Azzi: Csinos a barátnőd!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."