Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Amikor prédikálok, azt szeretném látni, scanneld be plz
Itt a kép, az elegáns fiú vagyok én, a kislány a barátnőm, a nagyhátú, aki a laptoppal babrál, az öcsém
Itt a kép, az elegáns fiú vagyok én, a kislány a barátnőm, a nagyhátú, aki a laptoppal babrál, az öcsém
Igy nézel ki?Én sokal másabul kébzeltelek el.
beküldve: 2008-12-07 21:05:39
(#596) Amikor prédikálok, azt szeretném látni, scanneld be plz
no pussy, just the dicks
Szerk: SötétOldal 2008-12-07 20:51:15
Best of témák:
-47. AnimeKarácsony, azaz AK-47
-baniaa első napja az iskolában
-tyúkok a kertben
-Győzike karácsonya
-a globális felmelegedés hatásai a sarki rókák életvitelére
-Húsvéti nyuszi és a terhességi teszt
-Miért nem hord Tsunade-sama melltartót?
-Kukucska és a nők
-tyúkok a kertben
-Győzike karácsonya
-Kukucska és a nők
lol hogy mikről maradtam le ezt el se hiszem
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Best of témák:
-tyúkok a kertben
-Győzike karácsonya
-Kukucska és a nők
-tyúkok a kertben
-Győzike karácsonya
-Kukucska és a nők
Senki ismétlem senki sem mehet le ezután a játszótérre, aki mégis lemegy, azt azzal büntetem, hogy azt fogja álmodni, hogy elkésik conról
Akk nem félek mert nem járok játszótérre
Positive vibration.
Ez tök jó 5let
hehe, erről rajz?
"Azzi prédikál a népnek MangaFan hegyén". És tök jól sikerült szerintem.
hehe, erről rajz?
MIANEVED?!
Senki ismétlem senki sem mehet le ezután a játszótérre, aki mégis lemegy, azt azzal büntetem, hogy azt fogja álmodni, hogy elkésik conról
Kosárpályára azért mehetek?
BTW tegnap olyat játszottunk Daimoonnal, hogy mondzunk egymásnak egy témát, és arról kellett rajzolni valamit msnen egérrel. Persze tök színvonalas témák voltak, az egyik, amit én mondtam, az volt, hogy "Azzi prédikál a népnek MangaFan hegyén". És tök jól sikerült szerintem.
OK jár a pont Kyoto-nak.
Yay! \o/
A baniaa-s részre kiváncsi vagyok.
Idegesít mindenkit mint mindig, és még büszke is rá.. Na mind1.
Nem írok magamról bemutatkozást De ha nagyon szeretnétek, rakok fel egy képet, ami a mai vetítésen készült
De igen!
és jöhet a kép!
Ok főnök
MIANEVED?!
De ha nagyon szeretnétek, rakok fel egy képet, ami a mai vetítésen készült
Kép az jöhet
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-07 20:24:20
(#586) OK jár a pont Kyoto-nak.
Nem írok magamról bemutatkozást De ha nagyon szeretnétek, rakok fel egy képet, ami a mai vetítésen készült
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-07 19:50:24
(#585) Na jó legyen XD
Volt szó a mai s@r világról, h este már a lábát nem teheti ki az ember a lakásból, a rossz bácsik miatt stb, h lányoknak ez különösen veszélyes lehet...
Beszéltünk baniaa barátunkról, kiborított itt pár embert ma, és megfogadtuk, h SEMMIT NEM SZÓLUNK HOZZÁ ezentúl...
Leírt itt szinte mindenki magáról pár infót Ismerkedés gyanánt XD
ezekre reagálgattunk, volt szó a tetoválásokról, h ki mit szeretne, vagy éppen nem szeretne..
Hanon írt egy kis beszámolót Hungarocomixról. Végül kikötöttünk Árpádsávos nyalókánál XD...
SZERK: vmint szülő téma, kinek mi van megengedve és mi nem, álmokról, játszótéri kalandokról stb :)
Volt szó a mai s@r világról, h este már a lábát nem teheti ki az ember a lakásból, a rossz bácsik miatt stb, h lányoknak ez különösen veszélyes lehet...
Beszéltünk baniaa barátunkról, kiborított itt pár embert ma, és megfogadtuk, h SEMMIT NEM SZÓLUNK HOZZÁ ezentúl...
Leírt itt szinte mindenki magáról pár infót Ismerkedés gyanánt XD
ezekre reagálgattunk, volt szó a tetoválásokról, h ki mit szeretne, vagy éppen nem szeretne..
Hanon írt egy kis beszámolót Hungarocomixról. Végül kikötöttünk Árpádsávos nyalókánál XD...
SZERK: vmint szülő téma, kinek mi van megengedve és mi nem, álmokról, játszótéri kalandokról stb :)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-07 19:53:18
Valaki egy pirospontért megpróbálná mégis?
Hát mióta én itt vagyok azóta volt pár részletes bemutatkozás aztán azokból elment a téma a tetkók majd a makettek felé aztán volt itt tenyérjóslás is és kikötöttünk végül az árpádsávos nyalókánál
Röviden tömören ennyi
Ezért jár az a piros pont?
Positive vibration.
Ejha! Valakitől tömör, lényegretörő, ám fontos dolgokban részletes beszámolót kérek a mai nap történtekről
Hy! Húú ma sokat írtunk, nem lehet összefoglalni XD
Valaki egy pirospontért megpróbálná mégis?
no pussy, just the dicks