Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
spec tetkó is lehet szép,lásd royal seventeen: a srác a saját és a barátnője csuklójára tetováltatott pillangót,az örök szerelem jelképeként
Szeretem azt a mangát....
Amúgy, ha végre összejön a gerincemre varratom fel,a derekam-csípőm vonalában... egy fekete párduc, amint egy ying-yang gömbön ül.... Jaj, kirázott a hideg!
Viszont nekem mennem kell, 10 perc és indul a buszom...
További szép estét mindenkinek...
Privátban üzenhettek, de holnap amúgyis felnézek majd (ha tudok)
Szóval: sziasztok
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
én majd a lapockámra szeretnék vmit mondjuk...vmi japán közmondást... >w<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kb. csak a deszkázással tudok egyet érteni, csak aztán nehogy kétszer akkora legyen tőle az egyik vádlid mint a másik. Egyébként jó dolog főleg ha regularban és goofie-ban is ugyan úgy tolod, de azt megnézném...
Lehet szép ez igaz
egy kis hollót szeretnék valahova.. vállamra pl.
egy kis hollót szeretnék valahova.. vállamra pl.
MIANEVED?!
Jáj, zajlik ám az élet....
Hála Klaunak újra elfilóztam a saját tetkón.... Klau, te rossz kislány... anyámnak két évébe tellett lebeszélnie róla.... és te jössz és két secundum alatt visszaállítod szívem vágyát, hajaj
Hála Klaunak újra elfilóztam a saját tetkón.... Klau, te rossz kislány... anyámnak két évébe tellett lebeszélnie róla.... és te jössz és két secundum alatt visszaállítod szívem vágyát, hajaj
Ohh én rossz kislány? Ugyan már!
Adtam szegény anyudnak még két évet! ^^'
Én anyum annyit mondott: Jó!
Dönthetsz anyudra hallgatsz vagy a szívedre? ;)
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-07 17:48:24
(#547) spec tetkó is lehet szép,lásd royal seventeen: a srác a saját és a barátnője csuklójára tetováltatott pillangót,az örök szerelem jelképeként
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
tetkóra már én is gondoltam...amint elég idős leszek, szerintem lesz is (persze, nem olyan nagy....csak kicsi )
És nyáron hajfestés (lila csíkos lesz xD)
beküldve: 2008-12-07 17:44:34
(#545) Jáj, zajlik ám az élet....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jujj, olvasva ezt a sok átalakítós dolgot remélem azért nem Dr Frankenstein fogj elvégezni... ( X __x)
Ahoz képest hogy utálod a segg és cici kivillantós véscseket (cucc), mi ez a fürdőrucis képecske? ( O .o)=
Ahoz képest hogy utálod a segg és cici kivillantós véscseket (cucc), mi ez a fürdőrucis képecske? ( O .o)=
Az a BECK mangából van ^^
És nem épp erre gondoltam
Am nem nem Frankeinstein fogja csinálni xD
Kösz Kaminaga meglesz!
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-07 17:44:28
akkor sok sikert aztán csak okosan
*mondja a világ leglustább otakuja*
beküldve: 2008-12-07 17:41:04
(#542) Ez maho lenne a beck-ből,és ő nem éppen ez a kivillantós fajta
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-12-07 17:41:14
*buksisimit kap Klautól, mert ő elolvasta*
Nemzetközi ügyintéző? azta...az jó nehéz, és bonyolult, nem? ráadásul németül xD
azt a buksisimit megkapod ígérem! :)
És hát elég nehéz...sajna!
Üzemgazdaságtant meg számvitelt tanulni németül nem valami könnyű dolog.., mégha magyarullenne azt mondanám ok de így
De muszály kitartanom már csak 3 évem van hátra és még osztrák érettésgitis kapok
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-07 17:41:01
Jujj, olvasva ezt a sok átalakítós dolgot remélem azért nem Dr Frankenstein fogj elvégezni... ( X __x)
MEGDÍCSÉREM AZT AKI EZT ELOLVASTA!!! xD
*buksisimit kap Klautól, mert ő elolvasta*
Nemzetközi ügyintéző? azta...az jó nehéz, és bonyolult, nem? ráadásul németül xD
Melyik részét?? Hát gondolom felejteni mindenki szokott, így nem meglepő hogy én is. Az emberben felötlik valami megvilágosító gondolat - vagy valami infantilis hülyeség - és papírra vet. Ilyen egyszerű. Gondolom én.
Ah, értem. Leesett...