Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem írunk ezentúl neki semmit, és a többieknek is megírjuk ezt ha itt lesznek..
Süketnéma jelekkel mutogatja: Csendkirályt játszunk?
beszállhatok én is? *szintén mutogat*
*némán nevetgél, majd azt mutogatja: Jöhetsz te is... minél többen vagyunk, annál jobb! *
beszállhatok én is? *szintén mutogat*
*hallgatási fogadalom* LOL xDDD
*hallgatási fogadalom* LOL xDDD
LOL...röhögtem egy jót xD, annyira h közben szétesett a székem (ez komoly, most csavaroztam vissza az ülőkéjét xDDD)
Ott a pont!
ne hibáztasd magad...mindenkiből (vagyis a legtöbbetekből xDD) ezt hozza ki az ilyesfajta viselkedés, amit beszélgetésünk kedves alanya produkál
Köszönöm...
Asszem ezentúl a "10ig számolok,utána reagálok"-ról áttérek a "25ig számolok,és utána reagálok"-ra... muszáj lesz.
ne hibáztasd magad...mindenkiből (vagyis a legtöbbetekből xDD) ezt hozza ki az ilyesfajta viselkedés, amit beszélgetésünk kedves alanya produkál
igen...ezt már jó pár fórumtársunk megfogalmazta...csak az a baj h valaki mindig válaszol neki, aki már nem bírja idegekkel...meg kell várni Csabát, vagy a Moderátort...talán akkor jobb lesz
Bocs srácok, de nem bírtam már. Egyszerűen kirobbant belőlem a mondandóm, hiába vagyok a "nem piszkáljuk-akkor nem beszél" híve. Felment bennem a pumpa....
igen...ezt már jó pár fórumtársunk megfogalmazta...csak az a baj h valaki mindig válaszol neki, aki már nem bírja idegekkel...meg kell várni Csabát, vagy a Moderátort...talán akkor jobb lesz
Talán SENKINEK SEMMIT nem kellene reagálnia a hsz-eire. Akkor mindenki boldog.
Ez a célja, mi meg még válaszolunk is neki