Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2008-12-07 08:17:29
(#462) Szépen játszodjatok, mert elveszem! -mondta kukoricakonzervesen-
no pussy, just the dicks
Milyen modortalan emberek (is) vannak.Erre, mit lehet mondani?Amúgy, honan veszed h nem vesznek fel?
1. Hja, kérem. És a kutyákat is utálom.2. Te inkább hallgass, jobb lesz mindenkinek.
3. Csak reménykedek, csak fohászkodok...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-06 23:59:33
beküldve: 2008-12-06 23:38:34
(#460) upsz,kihagytam a múltidőt^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: .., 2008-12-06 23:34:14
beküldve: 2008-12-06 23:31:36
(#458) jah,talán így akkor: ..............-Say he with jammed face...
Talán...
Talán...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-06 23:29:38
(#456) mint mindig...
beküldve: 2008-12-06 23:20:16
(#455) Huppsz valaki nagyon a górcső alatt van.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
áhh,a mitógia a legfaszább
Ok baania,nem szívesen kérdezem,de muszály feltennem a kérdést: Mi a honlapod címe,ahol a "regényed" van?
Ok baania,nem szívesen kérdezem,de muszály feltennem a kérdést: Mi a honlapod címe,ahol a "regényed" van?
Sajnálom, hogy ilyen hülyeségekbe belekötök, én se vagyok tökéletes, de muszáj a muszájt ly-vel írni? ^^' Olyan irritáló szegény.
Baniaaa regényéhez, még nem olvastam végig, csak kis részét, de ez a "befőttül" mondott cucc tényleg érdekes. Kíváncsi lennék, hogy ezt például angolul ha le kellene fordítani, hogyan fordítanátok
Szerk: Toushiro 2008-12-06 23:23:34
beküldve: 2008-12-06 23:05:39
(#453) áhh,a mitógia a legfaszább
Szerk: The Exiled 2008-12-06 23:11:53
beküldve: 2008-12-06 22:47:02
(#452) beküldve: 2008-12-06 22:14:52
(#451) onnan,hogy feltaláltad a befőttül mondást és a mitógiát.
Egyetemre mindenkit felvesznek, szal' nem kell aggódni
Ez erős túlzás.
Ahova mindenkit felvesznek, az olyan is...
Btw: képzeljétek az egyetemet, ahova felveszik baniaa-t...
Milyen modortalan emberek (is) vannak.Erre, mit lehet mondani?Amúgy, honan veszed h nem vesznek fel?
Btw: képzeljétek az egyetemet, ahova felveszik baniaa-t...
Olyan létezik? Remélem nem irodlami pályára akar lépni,mert akkor igen maga elhalálozási arányra számíthatunk,szívroham miatt...Vagy az nem baania miatt lesz?
beküldve: 2008-12-06 22:02:59
(#448) Hello
Én majd szeretnék megpróbálkozni az Orvosi egyetemmel, de nem az a tapasztalat, hogy minden hülyét felvesznek.
Majd kiderül.
És ha mégis így lenne bizonyítani vizsgázni úgyis kell. Ha azon buksz akkor ......
Én majd szeretnék megpróbálkozni az Orvosi egyetemmel, de nem az a tapasztalat, hogy minden hülyét felvesznek.
Majd kiderül.
És ha mégis így lenne bizonyítani vizsgázni úgyis kell. Ha azon buksz akkor ......
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.