Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Pénztálca? Az érdekes eszköz lehet.
Egyébként ezt a "benézeket" úgy értettem, hogyha majd annyi felesleges pénzem lesz.
Egyébként ezt a "benézeket" úgy értettem, hogyha majd annyi felesleges pénzem lesz.
Múltkor láttam az Andrássy úton is valami japán kajáldát, futószalaggal vagy mivel. Majd benézek egyszer oda is.
Résztvétem szegény pénztálcádnak... ha annyi pénzed van vegyél inkább mangát vagy rendelj nekem is
Akkor miért nem tetted?
Én is kerestem, h hova írt...
Talán megteszi ha visszajön.
MIANEVED?!
Akkor miért nem tetted?
Ott a pont
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sziasztok. Még új vagyok itt, csak be akartam mutatkozni. :)
Akkor miért nem tetted?
beküldve: 2008-11-15 14:06:06
(#412) Amúgy tökmindegy hogy olajos, csak ne instant és egy hetes kaja legyen a hűtőből...
Nem-nem, az olajos sztrapacska ehetetlen.
Japán étterem: Én eddig egyszer rendeltem a Wasabiból, tök jó volt. Ja, meg a Momotaroban is ettem már rament. Múltkor láttam az Andrássy úton is valami japán kajáldát, futószalaggal vagy mivel. Majd benézek egyszer oda is.
Itt japán szaké van 740 belőle egy fél. Akkor mi nyertünk ^^
Ok, ha majd Miskolcon járok akkor veszek, ami sajnos nem fog megesni ebben az évtizedben ''''^ .^
szóval kénytelen leszek máshonnan beszerezni... szét kellene néznem Budán, de lustadög vagyok
beküldve: 2008-11-15 12:33:58
(#409) Itt japán szaké van 740 belőle egy fél. Akkor mi nyertünk ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-15 12:08:36
(#408) Jó-jó, nem azt mondom, hogy tatamin térdepelve akarok gésákkal falatozni (pedig de), csak ha már az ember keleti kaját eszik, akkor ne nyomjanak hozzá Coca Colát (ami szinte minden kínai kajázóban van).
Az árak Debrecenben is hasonlóan "runningolnak", de legalább van szake jó 1500 magyar pénzes áron, ami 33(?)cl-ért egy kicsit dúrva, főleg ha azt nézzük hogy se nem túl ütős és nem is japánban gyártják...
Az árak Debrecenben is hasonlóan "runningolnak", de legalább van szake jó 1500 magyar pénzes áron, ami 33(?)cl-ért egy kicsit dúrva, főleg ha azt nézzük hogy se nem túl ütős és nem is japánban gyártják...
beküldve: 2008-11-15 12:01:49
(#407) Nem olyan drága az a running sushi, itt Miskolcon 2500.- körül mozog, szóval két személyre bőven belefér havonta vagy kéthetente. Szerintem lehetne drágább is, azthiszem ami CON-os programfüzetben szokott lenni hirdetve az 3700 meg 4000 körül mozog.
Nem tudom hangulatra mik az elvárásaid, de szerintem itt a Tokyo-ban pont van annyi amennyi kell
Nem tudom hangulatra mik az elvárásaid, de szerintem itt a Tokyo-ban pont van annyi amennyi kell
Ramen itt sincs.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-15 12:02:01
beküldve: 2008-11-15 11:56:56
(#406) A csirkeszárny bőrössége nem gáz ha ropogósra van sütve. Csemegének tökéletes, de az biztos hogy nem attól fog az ember jóllakni.
Egyszer voltam running sushi étteremben, ami egész jó volt csak éppenségel rohadt drága és kb annyira sugárzik belőle a japán hangulat mint a gulyáslevesből - arról nem is beszélve hogy nincs rámen...
Szerintem Pesten abszolút a Momotaro(ó) metélt(rámen) a nyerő, ott ugyanis van és nem is olyan drága. ( ~ o~)
Egyszer voltam running sushi étteremben, ami egész jó volt csak éppenségel rohadt drága és kb annyira sugárzik belőle a japán hangulat mint a gulyáslevesből - arról nem is beszélve hogy nincs rámen...
Szerintem Pesten abszolút a Momotaro(ó) metélt(rámen) a nyerő, ott ugyanis van és nem is olyan drága. ( ~ o~)
beküldve: 2008-11-15 11:44:46
(#405) Megéheztem. Nekem kedvenc kajám az a tejszínes-kukoricás csirkemell krumpli krokettel. Imádom. Meg minden, ami valamilyen tejszínes mártás, mézes-mustáros. Hamm. Gyros-t is imádom, főleg a pitás változatot.
beküldve: 2008-11-15 11:29:28
(#404) Hmm most a kaja a téma?
Kedvenc: Pizza Rántott karfiol ill brokkoli Brokkoli és zeller krémleves Bolognai spagetti Halak Carbonára spagetti Baconos-sajtos mártással egy jó kis sült pipimell rizzsel
Asszem ennyi xD
Kedvenc: Pizza Rántott karfiol ill brokkoli Brokkoli és zeller krémleves Bolognai spagetti Halak Carbonára spagetti Baconos-sajtos mártással egy jó kis sült pipimell rizzsel
Asszem ennyi xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-15 11:30:01
beküldve: 2008-11-15 10:58:40
(#403) A csirkeszárny szerintem nagyon gáz, mert full bőr
Ami nálam abszolút kedvenc az a tejszínes barackos pulykamell hasábburgonyával vagy a csirkelmell erdeigombával és sajttal.
Ami jó még nagyon az a kínai és japán kaják.
itt Miskolcon van egy kínaizó, ahol szerintem országos szinten legjobban csinálják a kaját, pedig sok helyen ettem már (BP-n vagy 7-8 helyen, Miskolcon 4-5 helyen Egerben, Kecskeméten, stb.stb)
A miskolci japán étterem meg eleve RULZ, tök jófejek a tulajok meg a szakács Meg járunk oda gyakran barátnőmmel, szóval már megismernek minket és megkérdezik, hogy mit hozzanak még külön, meg mit csináljon a szakács (running sushi-ról van szó, ezért)
Ami nálam abszolút kedvenc az a tejszínes barackos pulykamell hasábburgonyával vagy a csirkelmell erdeigombával és sajttal.
Ami jó még nagyon az a kínai és japán kaják.
itt Miskolcon van egy kínaizó, ahol szerintem országos szinten legjobban csinálják a kaját, pedig sok helyen ettem már (BP-n vagy 7-8 helyen, Miskolcon 4-5 helyen Egerben, Kecskeméten, stb.stb)
A miskolci japán étterem meg eleve RULZ, tök jófejek a tulajok meg a szakács Meg járunk oda gyakran barátnőmmel, szóval már megismernek minket és megkérdezik, hogy mit hozzanak még külön, meg mit csináljon a szakács (running sushi-ról van szó, ezért)
Jut eszembe jövőhét hétvégén is go Tokyo Étterem
no pussy, just the dicks