Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Jogos XD
Sosem voltam jó bemutatkozásban X)
Kb. 4-5 éve kezdem el animékkel foglalkozni komolyabban. Mangákkal kicsit kevesebb ideje nagyjából 3-4 éve.
Nagyon szeretek rajzolni és reményeim szerint (majd egyszer) animéket készíthetek. Azt hiszem ennyi ami kapásból eszembe jut. xD
Kb. 4-5 éve kezdem el animékkel foglalkozni komolyabban. Mangákkal kicsit kevesebb ideje nagyjából 3-4 éve.
Nagyon szeretek rajzolni és reményeim szerint (majd egyszer) animéket készíthetek. Azt hiszem ennyi ami kapásból eszembe jut. xD
én is szeretnék animéket készíteni de ez még csak egy szép álom
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Jogos XD
Hm..Ismerkedés topic..? Akkor én is jöttem ismerkedni
Akkor írj vmit magadról vagy egyéb xD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 19:51:50
(#429) beküldve: 2008-11-30 19:12:26
(#428) Alister bármire(!) képes
Ugyanmár... *szerénykedik*
Bármire, ami jó
*Ezt egyszer gimnáziumban eljátszottam egy tanárnővel is. Nagyot nézett, amikor mondtam, hogy bármire képes, aztán gyorsan hozzátettem, hogy bármire, ami jó*
no pussy, just the dicks
Alister bármire(!) képes
Ugyanmár... *szerénykedik*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-27 21:25:42
beküldve: 2008-11-25 01:51:51
(#425) Egyébként ezért jó, hogy a fórumokon gépelni kell, meg hogy nem megy el rögtön az üzenet, ahogy befejezted. Így van időd higgadni/átolvasni, és nem muszáj első indulatodban reagálni
Ezt már észrevettem , de az "indulataim " hangulatfggőségem sokáig tart
Ezt már észrevettem , de az "indulataim " hangulatfggőségem sokáig tart
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-11-22 09:33:07
(#424) beküldve: 2008-11-22 01:53:44
(#423) Alkalom adtán szavadon foglak...
Rendicsek alig várom... bár képes vagy rá
Rendicsek alig várom... bár képes vagy rá
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ha hülyeséget írok akkor pedig, nyugodtan javítsatok ki,nekem is jobb ha a jó választ ismerem az adott kérdésre.
Nem fogok "megharagudni"
Alkalom adtán szavadon foglak... Nem fogok "megharagudni"
Egyébként ezért jó, hogy a fórumokon gépelni kell, meg hogy nem megy el rögtön az üzenet, ahogy befejezted. Így van időd higgadni/átolvasni, és nem muszáj első indulatodban reagálni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te iszonyatosan hangulatfüggő vagy, egyszer kedves vagy, de ha rád jön, akkor beszólogatsz. Most vagy az egyik vagy a másik...
Hát valóban sajna én már csak ilyen vagyok, és néha hülyeségeket mondok(írok) , és sokszor helytelenül szólogatok be, azaz másokon töltöm ki a haragom.
De ez nem a pszichologikus elemző topic, azért remélem elnézitek nekem. Ha hülyeséget írok akkor pedig, nyugodtan javítsatok ki,nekem is jobb ha a jó választ ismerem az adott kérdésre.
Nem fogok "megharagudni"
Te iszonyatosan hangulatfüggő vagy, egyszer kedves vagy, de ha rád jön, akkor beszólogatsz. Most vagy az egyik vagy a másik...
Sziasztok. Még új vagyok itt, csak be akartam mutatkozni. :)
Akkor miért nem tetted?
Édes és kedves ahogy megszoktam Tőle
Kajálni meg meghívlak de csak egyszer
beküldve: 2008-11-15 16:14:26
(#418) Elmész a sunyiba... csak melléötöttem... úgy 6 billentyűvel
Amint látom azért nem csak én használom furcsán a megynílvánulás eme formáit..
Amint látom azért nem csak én használom furcsán a megynílvánulás eme formáit..