Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Btw: képzeljétek az egyetemet, ahova felveszik baniaa-t...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
bakker hogy milyen gonoszak egyesek...
Amúgy tényleg minden hülyét felvesznek - még engem is
Amúgy tényleg minden hülyét felvesznek - még engem is
Ahova mindenkit felvesznek, az olyan is...
Ezt akartam én is mondani, csak nem akartam megbántani.
LOL
Egyetemre mindenkit felvesznek, szal' nem kell aggódni
Ez erős túlzás.
Ahova mindenkit felvesznek, az olyan is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-05 15:37:41
(#443) Azért nem vesznek fel mindenkit egyetemre... mi lenne itt akkkor? mindenki egyetemre menne
Én mondjuk Angliába készülök... de addig még van 3 évem -.-
Én mondjuk Angliába készülök... de addig még van 3 évem -.-
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-04 20:48:19
(#441) Személy szerint én egyből az egyetemre gondoltam, de azért a szakképző se rossz - van egy ismerősöm aki szintén festő-szakon végzett és animáción folytatta, de nem egyetemi/főiskolai szinten hanem valami szakmai cumón újfent.
beküldve: 2008-12-04 20:43:58
(#440) Nekem míg meglesz az animációs szakmám az még 2 és fél vagy 3 és fél év. X3 És csak utána jön az egyetem. Szóval még elég sokára. Addig is rajzolok a legnagyobb kitartással. X3
Szerk: Yumi 2008-12-04 20:52:09
Atya-gatya, mi ez a nagy pesszimizmus mindenkinél?? Amúgy Shino-kun, mi az hogy távol áll tőled az egyetem? Pedig már elég "egyetemista korban" levő vagy...
Egyetemre mindenkit felvesznek, szal' nem kell aggódni, rajzolni meg bármi mellett lehet, még akkor is ha az ember nem főállásban teszi!
Egyetemre mindenkit felvesznek, szal' nem kell aggódni, rajzolni meg bármi mellett lehet, még akkor is ha az ember nem főállásban teszi!
őő még egyetem nem járt a fejembe most végzem el a festő szakmám EGYETEM
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Húú, ismerkedés! Akkor én is csatlakozom, jöttem ismerkedni
Akkor te is írj magadról valami. Ha gondolod.
beküldve: 2008-12-04 20:39:21
(#437) beküldve: 2008-12-04 20:39:16
(#436) Atya-gatya, mi ez a nagy pesszimizmus mindenkinél?? Amúgy Shino-kun, mi az hogy távol áll tőled az egyetem? Pedig már elég "egyetemista korban" levő vagy...
beküldve: 2008-12-04 20:30:48
(#435) Tőlem csak időben. Nem tudom mihez kezdjek, ha nem rajzolhatok majd. Mióta az eszemet tudom érdekel az animációs film készítés.
beküldve: 2008-12-04 20:27:25
(#434) én is szeretnék animéket készíteni de ez még csak egy szép álom
nekem is egyenlőre, igaz tanulok rajzolni szakközépben, de ez ahhoz, hogy komolyan eljussak anime rajzolásig még nem elég, reménykedek és rajzok, hogy aztán egyetemen is tovább tudjak tanulni