Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nyári AnimeCon 2007
Kapcsolódó tartalom: Nyári AnimeCon 2007
beküldve: 2010-04-25 21:08:53
(#31) Pécsen lesz? Akkor a kövire sem megyek. Az nekem az ország másik vége légvonalban. Miskolc, Barcika környékén nem lesz valamikor?
Pécs.
Aki nem hiszi,járjon utána.
Aki nem hiszi,járjon utána.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-25 20:45:42
(#29) szia all jóestét lenne egy ojan kérdésem hogy nyári con (2010)
ugye pesten lessz? halottam rémhíreketXD remélem nemigaz ..!
ugye pesten lessz? halottam rémhíreketXD remélem nemigaz ..!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-08-15 10:17:36
(#28) a mostani animeconom mikor lehet tutni hogy mik jelenik meg ot mert várom már sok szueretetel
Ficza Viktor
beküldve: 2008-01-16 15:03:01
(#27) beküldve: 2007-09-14 16:49:50
(#26) A Nyári Con nekem naon teccet főleg, hogy Nyíregyházán volt debreceni vok az innen háromnegyed óra vonattal. De jajjj... az őszi nem fog összejönni és a szívem szakad meg... pont akkor lesz az uccsó osztálykirándulásom, és el se merem képzelni azokat a gyilkos pillantásokat, amikkel a drágáim illetnének, hogy egy nap után húzok egerszalókról ezerrel pestre...
Inni csak mértékkel és tartózkodással lehet. Mérték a VÖDÖR, tartózkodás az ASZTAL ALATT
beküldve: 2007-08-19 00:56:33
(#25) Hát...én Kunágotán lakok ami fogalmazunk úgy kerek erdő sarkában van A legreálisabb város ami távolságilag szóba jöhet az Szeged(hiszen aznap valahogy hazakéne jutni )
na mindegy törhet-szakadhat őszi conra valahogy kijutok
na mindegy törhet-szakadhat őszi conra valahogy kijutok
Szerk: miyu 2007-08-19 00:57:17
beküldve: 2007-08-19 00:13:07
(#24) Én tuti ott leszek Nyári conokra sosem tudok kijutni (Pest mellett, Gyálon lakok, és Nyíregyháza, meg ilyenek naaagyon messze vannak tőlemXD), viszont a bp-ikre mindig megyek, PeCsa alig van másfél órára Amúgy ez a 4. conom lesz, és shinigami ruhában (Bleach) fogok parádézni Mikre nem jó a sakuraconos cosplay ruci
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-08-19 00:13:35
Szóval az őszi animecon is Pesten lesz? jaj nekem...
Az őszi és a tavaszi con mindig Budapesten van. A nyári pedig mindig egy vidéki nagyvárosban.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-08-18 19:05:48
(#21) nekem sem ojan fényes a hejzetem...Bp Pápához sincs éppen közel...
(veszprém megye a gyengébbeknek )
(veszprém megye a gyengébbeknek )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-18 16:39:53
(#20) beküldve: 2007-08-18 13:43:04
(#19) Már tökre várom az Őszi Cont Életem első conja xD Mivel sajna Békés megyei vagyok, így minden helyszín elérhetetlen. Asszem két éve volt itt Szegeden...De akkor még azt sem tudtam, mi az az anime. Pár napja olvastam a cikket...Nah vertem is a fejem a falba (képletesen persze)...Remélem addig lesz Árnybíró újabb kötet... Csak előbb adják ki a 7-et végre...xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Október. 6-7. Szokásos szombat, vasárnap felállás.
SSS a PeCsaban? (emtom az mennyire szokványoss...)n_n"
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Október. 6-7. Szokásos szombat, vasárnap felállás.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."