Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem érted, hagyjuk xD
tudod ez olyan minőségi poén amit így este 10-kor fáradt hülye emberek értenek csak meg xD
tudod ez olyan minőségi poén amit így este 10-kor fáradt hülye emberek értenek csak meg xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-04 21:58:18
Ezek szerint nem feleltem meg a vizsgán? Vagy nem feleltem meg az elvárásaidnak?
Hát az pech.
Zoé: Köszi. Yoroi múltkor fél kg cukrot öntött a szájába a Sirius teaházban, szóval valószínűleg édesebb a vére, mint a tiéd. (Viszont a szúnyogok engem is szeretnek. ) Na ezt nem gondoltam volna, hogy nálunk olcsóbbak a könyvek.
Hát az pech.
Zoé: Köszi. Yoroi múltkor fél kg cukrot öntött a szájába a Sirius teaházban, szóval valószínűleg édesebb a vére, mint a tiéd. (Viszont a szúnyogok engem is szeretnek. ) Na ezt nem gondoltam volna, hogy nálunk olcsóbbak a könyvek.
Szerk: Yaven 2009-09-04 21:59:50
beküldve: 2009-09-04 21:54:55
(#28613) Yoroi: finom bizony bár a tiedet nem tom XD. Az enyémhez a szúnyogok furán ragaszkodnak.
Hárdteknó: hát érdekes egy izlésed van XDDD
Yaven: úgy-e? Szipp. Ami meglepett h nálatok nem olyan drágák a könyvek mint nálunk. Fene vinné el h sietni kellett és a mangát meg egy könyvet elkaptam aztán rohanás fizetni és vissza a tantonénikhez.
Am gratula új True mangafan.
Hárdteknó: hát érdekes egy izlésed van XDDD
Yaven: úgy-e? Szipp. Ami meglepett h nálatok nem olyan drágák a könyvek mint nálunk. Fene vinné el h sietni kellett és a mangát meg egy könyvet elkaptam aztán rohanás fizetni és vissza a tantonénikhez.
Am gratula új True mangafan.
Nincs semmi baj a VK-val nekem is az egyik kedvencem, de láttam hogy oda írtad még mielőtt itt megemlítetted volna és ezt megjegyeztem xD
Ha előtte leírtad volna ide egy új hsz-el hogy oda fogsz írni az megfelelt volna
Ha előtte leírtad volna ide egy új hsz-el hogy oda fogsz írni az megfelelt volna
Igen, VK a kedvencem. Mi olyan vicces ebben?
Pont erre irányult volna a kérdésem, hogy ő valóban ezt a fajta zenét szereti-e. ;)
Pont erre irányult volna a kérdésem, hogy ő valóban ezt a fajta zenét szereti-e. ;)
Szerk: Yaven 2009-09-04 21:53:15
a VK a kedvenced? xD
Hárdteknó stílusa az egyik agyalágyult észkombájn oszt társamat juttatja eszembe, és most pont ez hiányzik xD
Hárdtekno mint Hard Techno = Kemény Techno? xD
Na a techno zene meg a másik....
amúgy kellemes Húsvétot!
Hárdteknó stílusa az egyik agyalágyult észkombájn oszt társamat juttatja eszembe, és most pont ez hiányzik xD
Hárdtekno mint Hard Techno = Kemény Techno? xD
Na a techno zene meg a másik....
amúgy kellemes Húsvétot!
Szerk: Shaun 2009-09-04 21:50:12
Természetes, hogy nem... Én sem találtam annak, még csak viccelődni sem akartam. Soha nem akarok amúgy...
De nem direkt csinálom, amikor direkt próbálok vicces lenni, az sooooookkal rosszabb, de ilyen ritkán van, és akkor sem fórumon.
Egyszerűen ilyen vagyok, képtelen vagyok egy feltett kérdésre normálisan válaszolni.
Mindenesetre díjazom, hogy ezt így közölted velem, de tenni nem sokat tudok ellene, maximum egy bocsot tudok mondani.
Yaven: Köszönöm szépen. Mondjuk a fát még nem volt időm feldíszíteni, hogy teljes legyen az élmény, de így is megvan a karácsonyi hangulat a bejgli finom illatával.
A nickem egy végtelenül hosszú történet. Annyi a lényeges belőle, hogy elrángattak engem (avikingdetblekksátánelborults ötétmetál fant) egy diszkós házibuliba, ahol szólt a Hárdteknó. Volt egy részeg srác, aki a nyakamba borult, és mondta nekem, hogy "ez hárdteknó, b_zdmeeeg...", aztán pedig lefordult rólam hányni. Ez olyan mély hatást gyakorolt rám, hogy ez, és még pár dolog arra vezetett, hogy Hárdteknó néven nyomuljak.
A teknózenét magát ki nem állhatom.
De nem direkt csinálom, amikor direkt próbálok vicces lenni, az sooooookkal rosszabb, de ilyen ritkán van, és akkor sem fórumon.
Egyszerűen ilyen vagyok, képtelen vagyok egy feltett kérdésre normálisan válaszolni.
Mindenesetre díjazom, hogy ezt így közölted velem, de tenni nem sokat tudok ellene, maximum egy bocsot tudok mondani.
Yaven: Köszönöm szépen. Mondjuk a fát még nem volt időm feldíszíteni, hogy teljes legyen az élmény, de így is megvan a karácsonyi hangulat a bejgli finom illatával.
A nickem egy végtelenül hosszú történet. Annyi a lényeges belőle, hogy elrángattak engem (avikingdetblekksátánelborults ötétmetál fant) egy diszkós házibuliba, ahol szólt a Hárdteknó. Volt egy részeg srác, aki a nyakamba borult, és mondta nekem, hogy "ez hárdteknó, b_zdmeeeg...", aztán pedig lefordult rólam hányni. Ez olyan mély hatást gyakorolt rám, hogy ez, és még pár dolog arra vezetett, hogy Hárdteknó néven nyomuljak.
A teknózenét magát ki nem állhatom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-04 21:53:26
beküldve: 2009-09-04 21:47:07
(#28608) Bocs srácok, de a végső postomat a kedvenc mangám topicjába írtam.
Mikami: csodálkozom, hogy még nem szoktad meg Hárdteknó érdekes/fura humorát.
Hárdteknó: Boldog karácsonyt! Honnan jött amúgy a neved? Az is egy agymenés szüleménye volt?
Yoroi: ÉDES VÉR! Sztem holnap ha már végképp az elalvás határán leszek, majd megcsapollak, nehogy Miho-féle futanaris baleset érjen engem (is).
Zoé: átérzem a fájdalmadat.
Mikami: csodálkozom, hogy még nem szoktad meg Hárdteknó érdekes/fura humorát.
Hárdteknó: Boldog karácsonyt! Honnan jött amúgy a neved? Az is egy agymenés szüleménye volt?
Yoroi: ÉDES VÉR! Sztem holnap ha már végképp az elalvás határán leszek, majd megcsapollak, nehogy Miho-féle futanaris baleset érjen engem (is).
Zoé: átérzem a fájdalmadat.
Szerk: Yaven 2009-09-04 21:48:58
ebben a hozzászólásban egy szó nem volt vicces
istenem éjszaka van nem reggel
Grat Yaven, akkor írd a 1501. hsz-edet nekem xD
istenem éjszaka van nem reggel
Grat Yaven, akkor írd a 1501. hsz-edet nekem xD
Szerk: Shaun 2009-09-04 21:41:55
Yaven: Akkor erre tudsz válaszolni XD
Miért van baj a Sakurazakával? Annyira drága lenne?
Zoé: vér...finom...és édes...(az enyém biztos XD)
Hárdteknó: Látom te is rendelkezel azzal a képességgel h sec perc alatt képes vagy egy kamionra való marhaságot összeírni.
nem vagy egyedül
Miért van baj a Sakurazakával? Annyira drága lenne?
Zoé: vér...finom...és édes...(az enyém biztos XD)
Hárdteknó: Látom te is rendelkezel azzal a képességgel h sec perc alatt képes vagy egy kamionra való marhaságot összeírni.
nem vagy egyedül
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-04 21:39:44
beküldve: 2009-09-04 21:36:05
(#28605) Szépjóreggelt mindenkinek!
Hogy a korábbi témához kapcsolódóan írjak, a kedvenc ételem a hirtelen vízben lefőzött, gondosan preparált, ananászlével lecsurgatott, körmözött csirkelábszár, amelyhez mangokockákat és a'la nature módon preparált túróspalacsintát szoktam fogyasztani. Köretként megengedek magamnak egy kevés darált sót és borsot is, melyet merőkanállal szoktam fogyasztani.
Emi mennyei étekhez italként cseh libatejet szoktam fogyasztani, melyet frissen facsarnak a struccból.
Hogy a korábbi témához kapcsolódóan írjak, a kedvenc ételem a hirtelen vízben lefőzött, gondosan preparált, ananászlével lecsurgatott, körmözött csirkelábszár, amelyhez mangokockákat és a'la nature módon preparált túróspalacsintát szoktam fogyasztani. Köretként megengedek magamnak egy kevés darált sót és borsot is, melyet merőkanállal szoktam fogyasztani.
Emi mennyei étekhez italként cseh libatejet szoktam fogyasztani, melyet frissen facsarnak a struccból.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-09-04 21:36:16
beküldve: 2009-09-04 21:33:28
(#28604) Hmmmm...kedvenc étel.....*gondolkodik*
Vér. XDDD
Yaven: én szivesen megnézném/megnéztem volna. Áááá 1 hét alatt egy Mondo-t és egy D.N. mangát sikerült összeszednem...Nincs igazság! És 2 nap voltam Budapesten fene...
Vér. XDDD
Jójó...őőő asszem rizs+...őő nem tom
Yaven: én szivesen megnézném/megnéztem volna. Áááá 1 hét alatt egy Mondo-t és egy D.N. mangát sikerült összeszednem...Nincs igazság! És 2 nap voltam Budapesten fene...
Szerk: Zoé 2009-09-04 21:35:20
beküldve: 2009-09-04 21:33:08
(#28603) Új témám van: Nektek is feltűnt már, hogy a Sakurazaka egyre pofátlanabbul áraz?
Már csak egy post és True Mangafan leszek!!!
Szerk: Yaven 2009-09-04 21:33:37
Azt Miho is nagyon szereti...
Am. a kedvenc ételem a baconbe tekert hús. Nem tudok róla több információt, csak hogy nagyon finom.
Am. a kedvenc ételem a baconbe tekert hús. Nem tudok róla több információt, csak hogy nagyon finom.
Szerk: Yaven 2009-09-04 21:29:05