Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát igen bár sajna most legalább egy hétig nem tudok fenn lenni a neten... xP
Akkor egy ideig csak beteljesületlen álom lesz az a megszállott Na de majd ha újra netezni fogsz... előre félek Még a végén megkapod a mangafan király címet
Hogy hogy nem leszel Yoroi? Vagy már irtad csak én nem olvastam? Bocs ha miattam le kell írnod újra
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Hogy találtad ki?
Ja de csak az egész házban CSAKIS KIZÁRÓLAG nálunk...
Ja de csak az egész házban CSAKIS KIZÁRÓLAG nálunk...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Várj kitalálom. Hűűű. Csak nem nálad????
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Sziasztok megint itt! Hm. Jöttömre drámaian felpezsdült a hangulat.
Ki nem találjátok kinél volt félórás áramszünet...
Szerintem a megszállottat laza egy hónap alatt lenyomnám
Ki nem találjátok kinél volt félórás áramszünet...
Szerintem a megszállottat laza egy hónap alatt lenyomnám
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Vagy például mikor beleharaptam ovis koromban a derekába... Sokat verekedtünk régen
Én tuti nem leszek megszállott. Az addiktgyanúsat is fél év alatt szereztem xD
Én tuti nem leszek megszállott. Az addiktgyanúsat is fél év alatt szereztem xD
Szerk: _gabi 2009-07-08 17:47:39
Takaróval fojtogatott? xD Nekem hasonlók nem nagyon jutnak eszembe. Lehet mert min3an fiúk vagyunk Am igen úgy tudom a megszállott jön utána. Én is ma lettem Addiktgyanús
Igen, ez igaz, de mikor elküld, hogy fizessek ki neki egy felsőt, ő meg egy dvd-t nem vesz meg nekem, az kicsit szemétség
Meg azért sok szép emléket köszönhetek neki. Pl mikor egy takaróval fojtogatott xD
Az addiktgyanús után megszállott jön?
Meg azért sok szép emléket köszönhetek neki. Pl mikor egy takaróval fojtogatott xD
Az addiktgyanús után megszállott jön?
Szerk: _gabi 2009-07-08 17:39:55
De azért néha jó ha vannak Egyedül full unalmas lenne + egy csomó jó dolgot köszönhetek bátyáméknak. Ha néha tök idegesítőek is
Az tény, hogy idegesítőek, de asszem most én voltam naiv, hogy egyáltalán kölcsönadtam azt a pénzt
Laptopja van, és az én gépemhez van netkábel.
Na mindegy, a Naruto köteteknek még várniuk kell akkor.
Bár 2 hét alatt összesírtam 3000-ret, úgyhogy reméljük, a következő 2 hét is ilyen sikeres - vagy még sikeresebb - lesz, és akkor már nem kell sokáig várni
Bár 2 hét alatt összesírtam 3000-ret, úgyhogy reméljük, a következő 2 hét is ilyen sikeres - vagy még sikeresebb - lesz, és akkor már nem kell sokáig várni
Idegesitő testvérek.
^^Usagi Tsukino^^
Nyomd le a routert
beküldve: 2009-07-08 17:22:05
(#27049) Laptopja van, és az én gépemhez van netkábel.
Szerk: _gabi 2009-07-08 17:22:44
ha külön gépetek van akkor húzd ki a netkábelt a gépéből és ne add vissza neki, amíg nem perkál. nekem is nővérem van és internettel nagyon lehet zsarolni
-