Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-08 18:51:27
(#27077) Én vagyok Yoda, oké? A magasságom pont megfelelő. Tehát mindenki nekem engedelmeskedik
ÁÁÁÁ!!
hmm erre ki kell találnom egy frappáns választ...
Hm...De régen nem így volt
Egy kérdés
Ez a jel azt jelenti h "k@pbe"?<------
EZ CSAK KÉRDÉS!!! NEM MUTATOK BE SENKINEK!!!!
hmm erre ki kell találnom egy frappáns választ...
Hm...De régen nem így volt
Vagy megint elfelejtettem?...
Egy kérdés
Ez a jel azt jelenti h "k@pbe"?<------
EZ CSAK KÉRDÉS!!! NEM MUTATOK BE SENKINEK!!!!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-08 18:55:01
"A Sithekből mindíg kettő van. Se több, se kevesebb. Egy mester és egy tanítvány." by Yoda
Khm... De akkor én ki vagyok?
Khm... De akkor én ki vagyok?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Hát igen...
Lennék én már mangafan király csak hát három hónappal ezelőtt...
Igen kár h nem borulnak le...
Csak most én...Mester
(hehe...de meddig? )
Lennék én már mangafan király csak hát három hónappal ezelőtt...
Igen kár h nem borulnak le...
Csak most én...Mester
(hehe...de meddig? )
Szerk: Yoroi 2009-07-08 18:42:08
Szerintem is lényegtelen. Attól nem fognak az utcán leborulni előttem, hogy elértem egy új szintet - mily' sajnálatos
jah
ha akarnám ahhor olyanokat írnék h
Ez volt az egész. Cesare és apja kutattak, nyomoztak és kémkedtek, mégsem találtak semmit, vagy csak nagyon keveset: talán ezer tallér értéket kitevő ötvösmunkát és csaknem ugyanannyi készpénzt. De az unokaöccs, amikor hazaért, még annyit tudott mondani a feleségének:
-Csak kutass nagybátyám iratai közt, van egy valódi végrendeletet is.
A családtagok talán még nagyobb odaadással kutattak, fenséges örökösök. De minden hiábavaló volt: nem maradt más. mint két palota és egy szőlő a Palatinus-domb mögött. Ebben a korszakban azonban az ingatlanoknak igen mérsékelt értékük volt.A két palota meg a szőlő a család birtokában maradt, mint amelyek méltatlanok a pápa és fiának kapzsiságára.
Teltek a hónapok és az évek. VI. Sándor, mint tudjuk egy mérgezés áldozata lett. Cesarét ugyanakkor szintén megmérgezték, de ő levedlette a bőrét, mint a kígyó, és új bőrt növesztett. A méreg a új bőrén is olyan nyomokat hagyott, mint a tigris bőrén lévő foltok. Végülis kénytelen volt elhagyni Rómát, és egy olyan jelentéktelen éjszakai csetepatéban lelte halálát, amelyről ma már alig tud a történelem.
Alexandre Dumas: Monte Cristo Grófja 198.o fele
ha akarnám ahhor olyanokat írnék h
Ez volt az egész. Cesare és apja kutattak, nyomoztak és kémkedtek, mégsem találtak semmit, vagy csak nagyon keveset: talán ezer tallér értéket kitevő ötvösmunkát és csaknem ugyanannyi készpénzt. De az unokaöccs, amikor hazaért, még annyit tudott mondani a feleségének:
-Csak kutass nagybátyám iratai közt, van egy valódi végrendeletet is.
A családtagok talán még nagyobb odaadással kutattak, fenséges örökösök. De minden hiábavaló volt: nem maradt más. mint két palota és egy szőlő a Palatinus-domb mögött. Ebben a korszakban azonban az ingatlanoknak igen mérsékelt értékük volt.A két palota meg a szőlő a család birtokában maradt, mint amelyek méltatlanok a pápa és fiának kapzsiságára.
Teltek a hónapok és az évek. VI. Sándor, mint tudjuk egy mérgezés áldozata lett. Cesarét ugyanakkor szintén megmérgezték, de ő levedlette a bőrét, mint a kígyó, és új bőrt növesztett. A méreg a új bőrén is olyan nyomokat hagyott, mint a tigris bőrén lévő foltok. Végülis kénytelen volt elhagyni Rómát, és egy olyan jelentéktelen éjszakai csetepatéban lelte halálát, amelyről ma már alig tud a történelem.
Alexandre Dumas: Monte Cristo Grófja 198.o fele
Igazad van Kei-chan ez csupán szórakozás
Szerk: Yoroi 2009-07-08 18:40:01
beküldve: 2009-07-08 18:36:38
(#27071) Hát szerintem egyáltalán nem számít hogy kinek mi az u.n. "rangja". Én ettől függetlenül mindenkit egyformán kedvelek.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Igaz is... téged nem fognak tudni megállítani xD Jaj, azt megnézném, ahogy folyamatosan eléred az új arctól a true mangafant xD Aztán megint előről kezdenéd, aztán megint Míg rá nem jönnének, hogy feleslegesen törölnek téged újra és újra
Az avatarod abból a grófos animéből van, igaz?
Az avatarod abból a grófos animéből van, igaz?
Szerk: _gabi 2009-07-08 18:35:43
Dehát én nem csak itt írok! Csomó helyre írok.
Am Miből gondolod h ezzel megállíthatnak?
Am Miből gondolod h ezzel megállíthatnak?
Szerk: Yoroi 2009-07-08 18:23:31
Még a végén kitiltanak minket
Akkor kezdhetnéd előről, megint Új arc lennél
Nah, hogy legyen is tartalma: hol laksz? ^^
Akkor kezdhetnéd előről, megint Új arc lennél
Nah, hogy legyen is tartalma: hol laksz? ^^
Szerk: _gabi 2009-07-08 18:23:17
Hajrá! Már nem kell sok. Én meg segítek. Válaszolgatok, hogy legyen mire válaszolnod xD
Hátigen.
megpróbálok ma is szerezni egyet.
Ha éjfélig folyamatosan fenn vagyok...
TALÁN
megpróbálok ma is szerezni egyet.
Ha éjfélig folyamatosan fenn vagyok...
TALÁN
Nem mondtam olyat, hogy nem szerzed meg
Majd lőj fel rakétákat, és tudni fogjuk, hogy élsz-e még
Majd lőj fel rakétákat, és tudni fogjuk, hogy élsz-e még
Szerk: _gabi 2009-07-08 18:17:00
Hát azért nem leszek mert lemegyek egy istenhátamögötti faluba meglátogatni egy majd 200 éves ükanyót!!!
gondoltam na akk nembaj elvégre laptop van veszek mobinetet
Megmondom a fickónak a "házcsoport" nevét
Erre azt mondja:
Hát az kinn van a francba! Örülhet ha van ott áram.
Gaboo: Hehehehe...miből gondolod h októberig nem tudom megszerezni?
gondoltam na akk nembaj elvégre laptop van veszek mobinetet
Megmondom a fickónak a "házcsoport" nevét
(foggalmam nincs falu e vagy kisebb. Az biztos h ahol pesten lakok na abban a házban többen laknak mint ott... )
Erre azt mondja:
Hát az kinn van a francba! Örülhet ha van ott áram.
Gaboo: Hehehehe...miből gondolod h októberig nem tudom megszerezni?
Szerk: Yoroi 2009-07-08 18:14:59