Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-09 15:23:05
(#27143)
Szerk: JaakuHebi 2009-07-09 15:50:54
Hali! Nekem egyszer sikerült 3 után elkapnom a fórumon Dzirunt néha én is fent vagyok addig(vagyis inkább ő vadászott le engem, hiszem a fórum felett repked és lecsap a védtelen fórumozókra ). Szvsz azért üres a fórum mert ma egy fórumtali van és most elég sokan mentek ha jól tudom.
Te meg azért kelsz akkor mert Jómunkásember vagy
Te meg azért kelsz akkor mert Jómunkásember vagy
Látom hogy ma unatkozni fogok
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-09 15:13:19
beküldve: 2009-07-09 14:52:03
(#27141) Jó napot!
nah kezdem behozni magam Elolvastam mindent....
DZ: te hogy várod el, hogy más is fenn legyen akkor?
Mondjuk én nem szólok...
nah kezdem behozni magam Elolvastam mindent....
DZ: te hogy várod el, hogy más is fenn legyen akkor?
Mondjuk én nem szólok...
aki hajnali három kel
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-07-09 10:11:36
(#27140) beküldve: 2009-07-09 04:03:57
(#27139) beküldve: 2009-07-09 00:48:10
(#27138) De igen abban a hozzászólásban Azzit akartam írni xD Bocsi bocsi bocsi Este volt úgyhogy... este én már használhatatlan vagyok xD Dőleg "munka" után... x)
Misu: Merényletre Idomított Saválló Uránbányászgép <ez nagoyn durva.. xDxD Sashi ez nagyon jóxD
Misu: Merényletre Idomított Saválló Uránbányászgép <ez nagoyn durva.. xDxD Sashi ez nagyon jóxD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Hát van ilyen
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Áhh...De utálom amikor leoltanak és nem tudok visszavágni...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
eccerűen bőbeszédű vagyok.
Ezzel nincs is semmi gond, főleg ha minden hozzászólásod értékes/értelmes tartalommal bír.^^
beküldve: 2009-07-08 22:55:04
(#27134) Amúgy meg lehet hogy én is húzom a lóbőrt, mert el is felejtettem hogy megyek kozmihoz holnap(gyengébbek kedvéért kozmetikushoz ) és még át kell élnem egy gyantáztatást jaj áúú
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: L.Lawliet 2009-07-08 22:55:40
-.-
neeem azért!
te mondtad h azér kell fórumozni h jót beszélgessünk! erre értettem azt h "és szerencsére itt jót lehet dumálni".
meg eccerűen bőbeszédű vagyok.
Meg hát...mindig ír valaki...nem bírom megállni h én ne szóljak hozzá...
joccakát
neeem azért!
te mondtad h azér kell fórumozni h jót beszélgessünk! erre értettem azt h "és szerencsére itt jót lehet dumálni".
meg eccerűen bőbeszédű vagyok.
Meg hát...mindig ír valaki...nem bírom megállni h én ne szóljak hozzá...
joccakát
Szerk: Yoroi 2009-07-08 23:09:46
De tök jóó veletek beszélni és engem egyáltalán nem érdekel.....És Szia JÓ Éjt!!:))
Ismerek olyan embereket, akik csak azért fórumoznak, hogy szintet lépjenek...mekkora hülyeség.
Nos, nekem mennem kell. Jó éjszakát!
Nos, nekem mennem kell. Jó éjszakát!
,,Hitler fején ugrálok!"
Minden Percben változtatod az aláírásod?? Furi..de tetszik
pontosan...és mivel elég gyorsan megcsinálom majd a szintlépést...
Ebben van valami. És szerencsére itt jól ehet dumálni
Ebben van valami. És szerencsére itt jól ehet dumálni