Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezek a témááák!
Hát nem tudom mi legyen a téma..
Hát nem tudom mi legyen a téma..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Oh köszi csak a gyantáztatás kicsit fáj bár gondolom fiú vagy ezért nem tudod átélni!! Sorry
Amúgy az egyik fiú osztálytársam aki TÖRÖK az borotválta a lábát bár a gyerek az nagy egoista volt és csak magát tudta dicsérni mindenért....
Amúgy meg szívesen kezdek el valami témát ha akrjátok mert kíváncsi vagyok ti mit írnátok rá??
Amúgy az egyik fiú osztálytársam aki TÖRÖK az borotválta a lábát bár a gyerek az nagy egoista volt és csak magát tudta dicsérni mindenért....
Amúgy meg szívesen kezdek el valami témát ha akrjátok mert kíváncsi vagyok ti mit írnátok rá??
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Én is csak az a baj h most kicsit kihalt a fórum, és valószínü h csak később lesznek emberek!
DE remélem hamar jó lesz a lábad!
DE remélem hamar jó lesz a lábad!
beküldve: 2009-07-09 20:42:53
(#27170) Hello megjöttem! KI hogy van?
Kössz jól vagyok csak nagyon fáj a lábam!!
És te??
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-09 20:18:25
(#27168) Hello megjöttem! KI hogy van?
Megjártam a Hueco Mundo-t. Nem volt semmi érdekes.
Viszont erről a "valamiről" amúgy se tudnék sokat mondani, csak annyit, hogy "valami sz@r". XD
Viszont erről a "valamiről" amúgy se tudnék sokat mondani, csak annyit, hogy "valami sz@r". XD
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-09 18:03:05
(#27166) Díva jó bulit!!!
van itt valaki? én vagyok és leszek, csak lassú leszek, mert grillezünk a kertben uncsitesómékkal
Gome
van itt valaki? én vagyok és leszek, csak lassú leszek, mert grillezünk a kertben uncsitesómékkal
Gome
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Jaaaahh értem. Hát akkor jó szórakozást!
Kösz,mennem kell,jövőhéten leszek,aztán majd mesélek.
at the end,we all die alone
Jaaaahh értem. Hát akkor jó szórakozást!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 17:08:44
(#27163) Holnap elmegyek inni,de utána nem haza,hanem a barátaim visznek hozzájuk hétvégére.
Józanodás a pénteki buli után mi?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 17:04:52
(#27161) beküldve: 2009-07-09 17:03:21
(#27160) Úgy tűnik Aizen meg visszament Hueco Mundoba Akkor az ő vélemyényét már nem tudjuk meg. Na mind1. Akkor nevezzük is el ezt a Yodát Yodának
Nem tudom de szerintem hasonlít Yodára nem?
Mondjuk van benne valami.