Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nos, egy időben utáltam, de mióta normálisabban lejátsza, mint egy Linux-os lejátszó azóta szeretem.
Amúgy a legeslegnagyobb kedvencem a Media Player Classic.
Amúgy a legeslegnagyobb kedvencem a Media Player Classic.
,,Hitler fején ugrálok!"
Windows Media Player-t imádom. Az megbízható
ilyet is ritka hallani/látni
megbízható, imádott windows program. lehet csak haluzok
-
BSPlayer?
Az nagyon sz@r. Szenvedtem vele órákat. Amúgy én Classic-ot használok. A klasszikus a jó.
Az nagyon sz@r. Szenvedtem vele órákat. Amúgy én Classic-ot használok. A klasszikus a jó.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-10 19:37:39
Nem hiszem el. Engem utál a modern technika, vagy nem tudom. A drága Windows Media Playerem felmondta a szolgálatot, és legalább a 10. médialejátszó programot telepítem fel, de mindegyiknek valami baja van. Már nagyon unom. És a filmből már csak 20 perc lett volna hátra, és nem... *Falnak szalad, de úgy jó gyorsan*
Addig nem alszok, amíg nem tudom meg a film végét, kész. Ha kell, akkor felkutatom a világhálót is egy normális programért.
Addig nem alszok, amíg nem tudom meg a film végét, kész. Ha kell, akkor felkutatom a világhálót is egy normális programért.
Normális program: BSplayer. de lehet, hogy kodekhibája van.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-07-10 15:20:51
(#27199) ,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-10 15:21:08
beküldve: 2009-07-10 13:07:37
(#27198) beküldve: 2009-07-10 11:24:18
(#27196) DFB, a MyVIP-emre tettem fel pár képet, lécci kommenteljétek!
Keressetek rám: Kovács Andrea, Kisvárda
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-10 11:20:28
(#27195) XD
Én vasárnap jönnék haza táborból csak belázasodtam szal hazahoztak...:S:S:S
Én vasárnap jönnék haza táborból csak belázasodtam szal hazahoztak...:S:S:S
meh....
beküldve: 2009-07-10 09:25:37
(#27194) vége... vége.... végre... már csak 1 délutáni edzés és vége a tábornak.... aludhatok... istenem *örömkönnyeket hullat*
de am jó volt. tegnak páros gyakorlatnál megdícsért egy ausztriai feketöves, annak ellenére, hogy véletlenül jól állonvágtam^^aztán meg 4-esben kellett edzeni és a pasi leintett 2 lilaövest. mikor vége van, az egyik odamegy hozzám:
-Where are you from?
-From Hungary
a másikkal összenéznek,majd :
-TE MAGYAR VAGY???
-ja
ezen akkorát virultunk ( vagy csak nekem vicces,meg bnekik...?)
aztán itt mi történt, amíg távol voltam?
szerk: szerdán meg karatetetáborban shaolin kung-fu-ztunk
de am jó volt. tegnak páros gyakorlatnál megdícsért egy ausztriai feketöves, annak ellenére, hogy véletlenül jól állonvágtam^^aztán meg 4-esben kellett edzeni és a pasi leintett 2 lilaövest. mikor vége van, az egyik odamegy hozzám:
-Where are you from?
-From Hungary
a másikkal összenéznek,majd :
-TE MAGYAR VAGY???
-ja
ezen akkorát virultunk ( vagy csak nekem vicces,meg bnekik...?)
aztán itt mi történt, amíg távol voltam?
szerk: szerdán meg karatetetáborban shaolin kung-fu-ztunk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-07-10 09:27:01
beküldve: 2009-07-10 07:56:32
(#27193) Jó reggelt mindenkinek!^^
A mai napon a sok meló után végre kiveszek egy kis szabit egészen 15-16-ig (majd kiderül) és e szünet alatt a tesómmal és a barátokkal lezúzunk a Zalakarosra :) Meg elnézünk majd Keszthely felé is Max akinek nagyon hiányzom (ez már cska duma xD) az elér telefonon^^
Jók legyetek, hiányozni fogtok! pusziiiiiiii
*zsebkendőt lenget, törli könnyes szemeit, és távolodik*
A mai napon a sok meló után végre kiveszek egy kis szabit egészen 15-16-ig (majd kiderül) és e szünet alatt a tesómmal és a barátokkal lezúzunk a Zalakarosra :) Meg elnézünk majd Keszthely felé is Max akinek nagyon hiányzom (ez már cska duma xD) az elér telefonon^^
Jók legyetek, hiányozni fogtok! pusziiiiiiii
*zsebkendőt lenget, törli könnyes szemeit, és távolodik*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Bocsánat, csak próbáltam tömören fogalmazni. Ha jól tudom a balra néző(mert ugye a felső karja balra és jobbra is nézhet), oldalán álló verzió az a manji de majd utána nézek pontosabban. De köszönöm hogy a felvilágosításommal fáradoztál, ezt díjazom
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Próbáld ki egy másik filmmel. Ha azt viszi, akkor rossz a film.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Köszi, de megpróbáltam és ez se jó.. Lefagyok tőle.. ez nem igazság.. a filmet nem szereti, vagy engem? Komolyan, hozok egy kalapácsot, és jaj neki..
beküldve: 2009-07-09 23:58:13
(#27189) NyaCon topikból, (#34) Keiichi:
A horogkereszt (szanszkritul szvasztika) tulajdonképpen egy örvény- és/vagy napszimbólum, és több kultúrában is ismert. Nyugaton a II. világháború óta több helyen tiltott és általában fasiszta szervezetek használják, de Ázsiában a népszerűsége töretlen. A szvasztika lehet az óramutató szerint vagy azzal ellentétesen forgó, illetve a csúcsán vagy az oldalán álló.
A nácik egy óramutatóval ellentétesen forgó, csúcsán álló változatot használtak, a zászlójukon a színei pedig a Német Császárság hivatalos színeit követék: fekete, fehér (a heraldikában ezüst) és vörös.
(a manji ami egy fordított horogkereszt ami a a Dharmát, a mindenség harmóniáját és az ellentétek egyensúlyát jelképezi).
Ez nem teljesen pontos... A horogkereszt (szanszkritul szvasztika) tulajdonképpen egy örvény- és/vagy napszimbólum, és több kultúrában is ismert. Nyugaton a II. világháború óta több helyen tiltott és általában fasiszta szervezetek használják, de Ázsiában a népszerűsége töretlen. A szvasztika lehet az óramutató szerint vagy azzal ellentétesen forgó, illetve a csúcsán vagy az oldalán álló.
A nácik egy óramutatóval ellentétesen forgó, csúcsán álló változatot használtak, a zászlójukon a színei pedig a Német Császárság hivatalos színeit követék: fekete, fehér (a heraldikában ezüst) és vörös.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-10 00:03:03