• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 ... <<>>
beküldve: 2009-07-09 23:43:56
(#27188) Válasz Usagi-chan (#27187) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
smplayer
da beszt

-
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-07-09 23:39:42
(#27187)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Nem hiszem el. Engem utál a modern technika, vagy nem tudom. A drága Windows Media Playerem felmondta a szolgálatot, és legalább a 10. médialejátszó programot telepítem fel, de mindegyiknek valami baja van. Már nagyon unom. És a filmből már csak 20 perc lett volna hátra, és nem... *Falnak szalad, de úgy jó gyorsan*
Addig nem alszok, amíg nem tudom meg a film végét, kész. Ha kell, akkor felkutatom a világhálót is egy normális programért.

Szerk: Usagi-chan 2009-07-09 23:41:03
beküldve: 2009-07-09 22:03:24
(#27186) Válasz L.Lawliet (#27185) üzenetére
Keiichi
Keiichi
[ Addiktgyanús ]
Ilyeneken általában csak emok gondolkodnak Mellesleg ha én megtudnám hogy meghalok akkor... áhh nem... ilyeneken csak emok gondolkodnak. Nah szoval a horoszkópom Oroszlán, a japán pedig Happaku azaz Fehér föld. De ebből csak a japán mond igazat és csak abban ovlastam rám jellemző tuljadonságokat. Bár ez lehet véletlen is. Ugyhogy nem tudom higyjek e benne. Mert ha az egyik kamu akkor humbug az egész.

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 21:46:06
(#27185) Válasz Morduk (#27182) üzenetére
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Igen! Igaz is! Kit érdekel h mikor halsz meg! Mert ha megtudod nem fogod élvezni a jelent!

De tudod élvezni mert ha megtudod legalább nem fog olyan csapásként érni ami nem váratlanul jött...mert ha nem tudod meg és mondjuk tök jól elvagy a barátaiddal és tegnap meg unatkoztál és akkor ér téged valami amitől meghalsz akkor csak jobb előre megtudni , mint hogy váratlanul érjen!!
Amúgy Horoszkópotok mi?
És hisztek az asztrológiában?

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-09 21:44:33
(#27184) Válasz Aizen (#27183) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nekem elég lelki ismeret furdalásom lenne!
Végülis volt olyan is h 2008 világvége a Gears of Warban talán?
Nah mennem kell sziasztok!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-09 21:46:42
beküldve: 2009-07-09 21:35:11
(#27183) Válasz L.Lawliet (#27181) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Hát én már olyat is hallottam, hogy: ,,2009 - világvége". Márpedig itt vagyok élek és nem zombi vagy földönkívüli vagyok. Ember vagyok és élek.

Morduk: ha megtudom mikor halok meg akkor pl. lehet, hogy 1 év múlva, d már nem tudom elfelejteni.

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-09 21:36:20
beküldve: 2009-07-09 21:33:27
(#27182) Válasz L.Lawliet (#27181) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Igen! Igaz is! Kit érdekel h mikor halsz meg! Mert ha megtudod nem fogod élvezni a jelent!

beküldve: 2009-07-09 21:27:11
(#27181) Válasz Aizen (#27179) üzenetére
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Jaj de most nem...most gondolj bele lehet hogy holnap meghalok vagy valami és....szóval ebbe még nem gondoltál bele..
Amúgy azok tényleg elég idegesítőek , mert sztem végülis abban igazuk vanhogy ha így folytatjuk tényleg elpusztul a Föld de mikor az már mellékes...

A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-07-09 21:25:23
(#27180) Válasz Aizen (#27179) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Szerintem nem jó megmondani! A pusztulás éva az a pusztulás éve és az akkor van amikor éppen van nem pedig akkor amikor azok mondják!

beküldve: 2009-07-09 21:22:58
(#27179) Válasz Morduk (#27177) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
LOL. XD
Vagy MSN-re felmész:
Csá, öreg haver!
Holnap még élni fogsz?
Én már nem!

Amúgy én utálom az olyan cuccokat, mikor azt mondják a TV-ben, hogy: 2012 a pusztulás éve. Vagy: 2060 a pusztulás éve. Vagy: XY a pusztulás éve. Nagyon idegesítőek.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-09 21:22:53
(#27178)
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Hát én is ezt csinálnám de mellé gyorsan kipróbálnám a drpgokat a cigarettát.......elveszteném a szüzességemet...stb szóval sok mindent bezsólnék pár embernek akit mindig is utáltam.......megmondanám annak akibe szerelmes voltam hogy szerettelek=szerelmes voltam beléd...aztán a családtól elbúcsúznék...meg legjobb barátaimtól: Nevén nevezve: Kiss Rékától, Kiss Leventétől, Bálint Kristóftól, Kálmán Andreától...... Meg gyorsan elutaznék Japánba még világot látni és Megkeresni Kenichi Matsuyama-t aki L-t játszotta a DN filmben és megmondanám neki hogy tök helyes vagy......meg sok minden aztán Tőletek is elköszönnék...
Aztán meg készülnék arra hogy nemsokára meghalok..

beküldve: 2009-07-09 21:02:05
(#27177) Válasz Aizen (#27176) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Hát most is csinálja szóval ez kicsit hard quest lesz. Igen hát szívás lenne:
-Szasztok haverok holnap meg fogok halni! Szóval akkor most el kell köszönöm!

beküldve: 2009-07-09 21:00:07
(#27176) Válasz L.Lawliet (#27174) üzenetére
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Hát elbúcsúzok a családomtól, Ryuk-tól, tőletek, az Animéktől, Kirától. Megpróbálom valahogy mondani Kubo Tite-nek, hogy fejezze be a Bleach-et gyorsan.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-09 20:57:14
(#27175) Válasz L.Lawliet (#27174) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nem tudom elbúcsúzok a családomtól...

beküldve: 2009-07-09 20:50:44
(#27174)
L.Lawliet
L.Lawliet
[ Rászokóban ]
Mondjuk tegyük fel hogy megtudod valahonnan vagy valakitől hogy másnap meghalsz mit csinálsz a hátralevő idődben???

Oldalak: ... 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 ... <<>>