Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tudom de szerintem hasonlít Yodára nem?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Beírtam a google-be hogy valami és ezt adta ki:
Szóval... mi a véleményetek erről a valamiről?
Ez miféle állat lehet?Érdekesen néz ki.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-07-09 16:50:13
(#27156) Beírtam a google-be hogy valami és ezt adta ki:
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-09 16:48:36
(#27155) Lassan pörögnek az események meg a postok azért kéne még pár ember.
DÍva: Én pl nem birtam megnézni egyben az egészet mert rendkivül tartalmas és viszonylag nehezen áll össze a kép. De lehet hogy szerepet játszott hogy csak 16 voltam mikor néztem De aztán összeállt a kép meg minden és most már az egyik kedvencem. Te talán könnyebben megérted majd
DÍva: Én pl nem birtam megnézni egyben az egészet mert rendkivül tartalmas és viszonylag nehezen áll össze a kép. De lehet hogy szerepet játszott hogy csak 16 voltam mikor néztem De aztán összeállt a kép meg minden és most már az egyik kedvencem. Te talán könnyebben megérted majd
Nos ez igaz. Azért legyen már még egy pár ember. Így mégiscsak unalmas.
,,Hitler fején ugrálok!"
Higurashi no Naku Koro ni openingjét már láttam,elkezdem majd nézni ezt is.
Rendben. Utána nézek, én most a Higurashi no Naku Koro ni 2. évadjának akarok nekirugaszkodni. Az első nagyon jó volt. Ha nem ismered érdemes utaánanézni hátha megtetszik.
Aizen: Ezt én is nagyon remélem. Így elég uncsi. De 10 re már biztos hazaér mindenki a fórumtaliról. Na de találjuk fel magunkat hogy 3 an is jól ellegyünk.
Aizen: Ezt én is nagyon remélem. Így elég uncsi. De 10 re már biztos hazaér mindenki a fórumtaliról. Na de találjuk fel magunkat hogy 3 an is jól ellegyünk.
Szerk: Keiichi 2009-07-09 16:36:51
beküldve: 2009-07-09 16:31:34
(#27150) Sziasztok!
Elég üres a fórum. Remélem jön még valaki...
Elég üres a fórum. Remélem jön még valaki...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-09 16:08:05
(#27149)
Szerk: JaakuHebi 2009-07-09 16:09:23
Ha találsz valami különleges alkotást légyszi oszd meg velem mert én meg keresgélek és már szinte minden jót láttam. Van valami ami neked nagyon tetszik? Hátha nekem is fog
beküldve: 2009-07-09 16:00:14
(#27147) Mostanában újra átolvasom az anime ismertetőket,és amelyik érdekesnek tűnik elkezdem nézni.
Hát igen. Ha bár a nagy része fórumtalin van akkor sem maradhat teljesen üresen a fórum
beküldve: 2009-07-09 15:53:06
(#27145) Csáó! Visszatértem Közben animet néztem úgyhogy azért nem írtam egy ideig.