Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-12 18:43:24
(#27233) Transformers 2? Meglesz, szóval nem spoilerezek magamnak.
Morduk: én pedig reménykedek, hogy jó lesz (amúgy az első jó volt), mert valami film még kell majd a Bleach-hez.
Morduk: én pedig reménykedek, hogy jó lesz (amúgy az első jó volt), mert valami film még kell majd a Bleach-hez.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-12 18:44:31
Nem is hiszem h jó lesz! A Transformers nem valami nagy áttörés!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-12 18:33:41
(#27231) Láttam és hallottam egy iszonyú jó kritikát a Transformers 2 -ről,nagyon-nagyon igaza van a tagnak!Akit érdekel a videó annak elküldeöm csak írjon!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-07-12 18:28:50
(#27230) Hello mindenkinek! Megjöttem!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
rettegjenek tőlem azok,kik az animecon-on lábam elé mernek lépni
*realizmus ON*Hány kiló is vagy? És milyen hosszú a karod?
*gonoszság ON*
És mennyivel futsz gyorsabban a pisztolygolyónál?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-12 14:45:08
(#27228) Sziasztok!
Sashi: igen, avatart váltottam.
Google-n találtam.
Sashi: igen, avatart váltottam.
Google-n találtam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-12 11:20:23
(#27227) Jéééé, Aizen képet váltott!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-12 10:40:46
(#27226) háháháháháháháháhá!
rettegjenek tőlem azok,kik az animecon-on lábam elé mernek lépni venni fogunk nemsokára egy nunchaku-t, meg egy fa katanát, amivel edzésen keményen gyakorolni is fogunk. rettegjetek
fórumtábor: az alapvető okok miatt eleve nem tudnék menni, de amúgy sem jönne össze,mert nyaraláson leszek
rettegjenek tőlem azok,kik az animecon-on lábam elé mernek lépni venni fogunk nemsokára egy nunchaku-t, meg egy fa katanát, amivel edzésen keményen gyakorolni is fogunk. rettegjetek
fórumtábor: az alapvető okok miatt eleve nem tudnék menni, de amúgy sem jönne össze,mert nyaraláson leszek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-11 21:51:44
(#27225) F ó r u m t á b o r
Mivel múltkor többen panaszkodtak, hogy nem értesültek róla időben, magamra vállaltam a nemes feladatot, hogy kihirdetem itt:
dobpergés, harsona, ásó, kapa
FÓRUMTÁBOR!!!!!!!!!!!!! Ismét megrendezésre kerül a fórumtábor -ha vagyunk elegen-, egyelőre úgy néz ki, júl. 20-tól vagy 21-től. Bővebb infóért keressétek Azzit vagy a Fórumtábor topikot!!!
halkuló dobpergés, távolodó szeráfkórus
F ó r u m t á b o r
Mivel múltkor többen panaszkodtak, hogy nem értesültek róla időben, magamra vállaltam a nemes feladatot, hogy kihirdetem itt:
dobpergés, harsona, ásó, kapa
FÓRUMTÁBOR!!!!!!!!!!!!! Ismét megrendezésre kerül a fórumtábor -ha vagyunk elegen-, egyelőre úgy néz ki, júl. 20-tól vagy 21-től. Bővebb infóért keressétek Azzit vagy a Fórumtábor topikot!!!
halkuló dobpergés, távolodó szeráfkórus
F ó r u m t á b o r
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-11 21:53:01
Hát nagyon úgy tűnik,de én lassan tűnök ,mert még ki kell pakoljak a bőröndömből...
Na most hova tűntetek???Embeeerek!!!!!!!!
Na most hova tűntetek???Embeeerek!!!!!!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-07-11 14:06:39
beküldve: 2009-07-11 13:48:57
(#27222) Na itt vagyok újra.
Beindult az élet...remélem.
Beindult az élet...remélem.
szerk.: ha még tudtok szerkeszteni akkor töröljétek a felesleges idézést!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-11 13:49:30
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:44:40
Hehe megjelent a Rubik Gömb vagyis Rubik 360 kinek jobban tetszik a nevezése nagyon jó lehet
jah, azt én is láttam, de személy szerint hülyeségnek tartom...
van rubik kocka; minek a gömb?
meg egy vagyonba kerül! (5000 Ft) akkor már fizetek rá egy 1000-est és veszek 3+1 ajándék mangát! :P
私は日本のファンです。
beküldve: 2009-07-11 13:36:33
(#27219) Hehe megjelent a Rubik Gömb vagyis Rubik 360 kinek jobban tetszik a nevezése nagyon jó lehet
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!