Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jah, ott a KFCnél beszéltük meg, ha jól emléxem. Időpontokról fogalmam sincs, bár mondjuk még kicsit távoli asszem.
beküldve: 2009-07-14 16:30:38
(#27262) Hú, télleg, volt arról szó a fórumtalin, hogy el kéne menni közösen megnézni a HP6-ot.
Úszás, kondi jó dolog. Mingyá én is elzúzok egyet pancsolni.
Úszás, kondi jó dolog. Mingyá én is elzúzok egyet pancsolni.
Történt is. :)
Hát én most itthon vagyok egészen aug. 17-ig. Van egy hónapos bérletem kondiba, ez lesz a program. Megyek úszni, bicajozom, strandolok, haverokkal megyünk HP6 premierre meg ilyesmi. A napi rutinom most úgy néz ki hogy éjszaka 2-3-ig fent vagyok, aztán délig alszom, utána PSP-zek, olvasok, filmet/sorozatot nézek, rajzolok, taggelek meg ilyesmi.
Exiled: felvettelek.
Hát én most itthon vagyok egészen aug. 17-ig. Van egy hónapos bérletem kondiba, ez lesz a program. Megyek úszni, bicajozom, strandolok, haverokkal megyünk HP6 premierre meg ilyesmi. A napi rutinom most úgy néz ki hogy éjszaka 2-3-ig fent vagyok, aztán délig alszom, utána PSP-zek, olvasok, filmet/sorozatot nézek, rajzolok, taggelek meg ilyesmi.
Exiled: felvettelek.
Üdv újra itt!
Egy hónap, no, az alatt azért történt egy csomó esemény. Bár mostanában a nyár miatt egyre kevesebb eksön van.
Egy hónap, no, az alatt azért történt egy csomó esemény. Bár mostanában a nyár miatt egyre kevesebb eksön van.
Üdv!
Régen jártam már itt én is, ennek oka az hogy, egy hónapig alig voltam itthon. A napokban jöttem meg, így majd fel fogok nézegetni ide. :)
Régen jártam már itt én is, ennek oka az hogy, egy hónapig alig voltam itthon. A napokban jöttem meg, így majd fel fogok nézegetni ide. :)
de régen láttalak! új msn-em a profilomban
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-14 16:00:51
(#27257) Üdv!
Lehetséges. Mondjuk az elmúlt időszakban én is hanyagoltam, de most megpróbálok aktívabb lenni majd.
az elmúlt héten is ennyire kihalt volt a fórum mint tegnap-ma?
Szerintem azért ennyire nem... Furcsa. Biztos sokan nyaralnak... vagy legalábbis tesznek magasról a fórumra. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-14 12:40:59
beküldve: 2009-07-14 12:33:11
(#27254) pedig a svéd csapágygolyók csodákra képesek
nos, ha azt mondod,hogy tök mindegy, akkor vehetjük úgy is, hogy egy szívószálból fújsz rám eg miniatűr csapágygolyót, amit lazán lefutok, főleg hosszútávon
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-07-14 11:20:17
az attól függ, milyen golyó és miból lövik ki
LOL Most mondjam, hogy tök mindegy?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-13 19:53:45
(#27250) Akkor ne tervezz sok dolgot.
Én nem szoktam sok dolgot előre szervezni, max. 2* nyaralást, am. meg dolgozom, és amikor van időm akk. összefutok a barátaimmal.
Amikor meg már nagyon fáradt vagyok, vagy elegem van mindenből akk. nézek animéket.
Én nem szoktam sok dolgot előre szervezni, max. 2* nyaralást, am. meg dolgozom, és amikor van időm akk. összefutok a barátaimmal.
Amikor meg már nagyon fáradt vagyok, vagy elegem van mindenből akk. nézek animéket.
Ez általában így szokott lenni, és aztán még többet tervezel és már augusztus....