Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-17 16:38:01
(#27325) Jó napot mindenkinek!
Egyetértek Díva. Tényleg nincs itt forgalom.
Egyetértek Díva. Tényleg nincs itt forgalom.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-17 16:03:21
(#27324) Hello mindenkinek! Ki hogy van?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-17 13:44:16
(#27323)
Szerk: JaakuHebi 2009-07-17 14:40:19
beküldve: 2009-07-16 23:53:51
(#27320) Köszönöm a jó tanácsokat Miho és Yoroi tuti hasznát fogom venni, sőt le is írtam ezt a sátras dolgot a Calcium nem tudtam hogy segít, de ezt megjegyeztem! Fenistilt meg ugye tudtam, csak nem szereztem még be:S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Én a megelőzés híve vagyok.
az én receptem:
10 üveg szunyogriasztó
70 füstölő
1 ventillátor
1 sátor
1 vagy több komplett idióta
Elkészítés:
Állítsd fel a sátrat. Fújd bele az ősszes riasztót. Fogj egy ventillátort és gyujtsd meg a füstölőket. Fújd be a füstöt.
Hagyd állni egy óráig.
Eredmény: teljes körű védelem a szúnyogok és más vérszívók ellen.
Mellékhatások: Kérdezze orvosát!
az én receptem:
10 üveg szunyogriasztó
70 füstölő
1 ventillátor
1 sátor
1 vagy több komplett idióta
Elkészítés:
Állítsd fel a sátrat. Fújd bele az ősszes riasztót. Fogj egy ventillátort és gyujtsd meg a füstölőket. Fújd be a füstöt.
Hagyd állni egy óráig.
Eredmény: teljes körű védelem a szúnyogok és más vérszívók ellen.
Mellékhatások: Kérdezze orvosát!
Kipróbáltam! Hatásos!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Helló-belló!^^
Oh, Te szegény! Ajánlom figyelmedbe a Fenistil és Calcium-pezsgőtabletta kombót. Egy nap alatt rendbehoz.^^ Sayooonara viszkető, undipiros szunyogcsípések.^^
Megjegyzem az egyetlen rossz dolog az volt a nyaralásban, hogy kb 30 szúnyogcsípéssel gazdagodtam, és kajak úgy érzem magam, mint a ki bárányhimlős xD
Oh, Te szegény! Ajánlom figyelmedbe a Fenistil és Calcium-pezsgőtabletta kombót. Egy nap alatt rendbehoz.^^ Sayooonara viszkető, undipiros szunyogcsípések.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-16 13:10:52
beküldve: 2009-07-16 12:55:44
(#27317) Háálllihóóó!^^
Haza(pécs) értem a messze galaxisból! (zalakaros)
Végre itthon!^^ Jó volt azért kikapcsolódni meg kivágódni a szürkéből a színesbe^^ Viszont újra teljes gőzzel mindent csinálni kell itthon.... banda, otthon, a family, meg ide oda elmászkálni minden féle fölösleges cuccért xd
Megjegyzem az egyetlen rossz dolog az volt a nyaralásban, hogy kb 30 szúnyogcsípéssel gazdagodtam, és kajak úgy érzem magam, mint a ki bárányhimlős xD
Haza(pécs) értem a messze galaxisból! (zalakaros)
Végre itthon!^^ Jó volt azért kikapcsolódni meg kivágódni a szürkéből a színesbe^^ Viszont újra teljes gőzzel mindent csinálni kell itthon.... banda, otthon, a family, meg ide oda elmászkálni minden féle fölösleges cuccért xd
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-07-16 09:28:33
(#27316) én egy vaalamit sajnálok.... elmentek a Nagy Öregek...tavaj nyáron de jó is volt... az a szerepjáték.... az egész estés dumálások.... az a sok perverzkedés....( aki még emlékszik,pl: pervezek klubja találkozó animeconon )stb.... [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-07-16 09:30:20
beküldve: 2009-07-16 09:23:31
(#27315) Halihó! Visszatértem! Nehéz az élet olyan helyen ahol még áram sincs...Már net elvonási tünetek jelentkeztek...
Már ki akartam ugrani az ablakon csakhát földszinten voltunk.
Már ki akartam ugrani az ablakon csakhát földszinten voltunk.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Dz: nekem kettőt szedtek ki az elmúlt egy évben, aszondják a mostani fiatalok nagyrészét ez érinti, régebben jobban elfért az emberek szájában az a plusz négy fog
egyébként ki volt jőve, vagy ki se tudott férni? ha az utóbbi, akkor az igazi fájdalom az úgy most kezdődhet, meg majd holnap lesz sztem, meg jó kis dagadás jár hozzá
egyébként ki volt jőve, vagy ki se tudott férni? ha az utóbbi, akkor az igazi fájdalom az úgy most kezdődhet, meg majd holnap lesz sztem, meg jó kis dagadás jár hozzá
pedig nem is para, nagy fog, lelógó húscafatokkal egy véres gézben, mi azzal a gond?
Kb ezér.
Necrokid: hát, volt itt azér másképp is XD.
Na jóéjt megyek
Szerk: Zoé 2009-07-15 21:41:51
beküldve: 2009-07-15 20:51:11
(#27311) Régebben még 20 oldal s ejött össze egy hét alatt. Azok voltak a szép idők!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.