Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jah, én is rájöttem, hogy semmi jót nem tudok csinálni, így betettem a Trigunt a lejátszóba amíg a vihar abba nem hagyta a fák csavargatását.
beküldve: 2009-07-18 20:12:11
(#27369) Én is ezt akarom csinálni. Itt semmi sem lesz még a vihar is kerüli ezt az országrészt Villámokat akarok!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-18 20:08:50
(#27368) Hehe...ez a vihar nem is volt rossz: mialatt tombolt, én vígan nevetgéltem a szobámban animéket nézve.
beküldve: 2009-07-18 20:00:08
(#27367) Kiváncsi leszek itt mi lesz.
Hát ja. nekünk is nagyon hirtelen jött, még indulás előtt, nézem az eget, ó, szép kis felhők, felmegyek negyedórára, kijövök, teljesen beborult.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hm...nos igen. neked szarabb. én se szívesen lennék egy
Igazi És Egyetlen Magyar "vonaton". de hidd el...az ablakot kinyitni nehezebb mint becsukni. nyáron tapasztaltam.
amúgy meg nyugi, a biciklisekre mindig figyelnek...
Igazi És Egyetlen Magyar "vonaton". de hidd el...az ablakot kinyitni nehezebb mint becsukni. nyáron tapasztaltam.
amúgy meg nyugi, a biciklisekre mindig figyelnek...
de azért az is vicces (mint a barátom mesélte nem rég) ha állsz és nézed a gyönyörű naplementét és egyszerre hatalmasat durran és szép kövér esőcseppek esnek a nyakadba. megfordulsz és szembenézel egy 112 kmes szélviharral meg pár száz villámmal de mielőtt hazaérnél, kidől mögötted egy fa és súrolja a hátad.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-18 19:32:39
beküldve: 2009-07-18 19:23:01
(#27364) Nah, megjöttem Velencéről, szétfagytam, a vonat röpke másfél órát állt a viharban, régi jó MÁVos vonattal jöttünk, 20-an préselődtünk össze a biciklitárolóban. A wc messze volt, kaja nem volt nálunk, csini kis top volt rjtam, és a szél besüvített az ablakon. A délitől már csak húsz percet kellett hazabiciklizni, letört ágak és csúszkáló autók közt, a jó hideg szélben. Kissé kivagyok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-18 19:05:14
(#27363) Fene, ittis kitisztult már az ég. Pedig a szürke olyan hangulatos volt.
YKOs meg majdnem olyan lusta mint Hirano. Nem elég, hogy hóvégi magazin, de a honlapot frissíteni is csak megjelenés előtt pár nappal szereti.
YKOs meg majdnem olyan lusta mint Hirano. Nem elég, hogy hóvégi magazin, de a honlapot frissíteni is csak megjelenés előtt pár nappal szereti.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az hát...tudod mér nem rendeltem? mert ide nem szállítják...
a pláza vízálló csak ereszt
ja és egy olyan helyre invitáltak h ne ázzunk el ahova percekkel azelőtt egy zászló letört...
a pláza vízálló csak ereszt
ja és egy olyan helyre invitáltak h ne ázzunk el ahova percekkel azelőtt egy zászló letört...
hát ez szívás a javából
mér nem inkább rendeltél?
azért egy pláza lehetne vízálló...
mér nem inkább rendeltél?
azért egy pláza lehetne vízálló...
-
beküldve: 2009-07-18 18:55:51
(#27360) Minálunk még semmi sem volt. És a mostani állapot szerint is semmi jel a viharra, Pedig jó lenne egy kis eső.
beküldve: 2009-07-18 18:50:10
(#27359) Az eső most nekem nem jött be... lehet h lehűlt a levegő (ja...itt kb 3 fokkal )meg frissült (a szmog kb 10 perc múlva újratermelődik) de én eláztam
Eláztam, mert pizzát akartam enni, de az Arénába nem lehetett bemenni...XP
Tudjátok miért? Mert az eső szétbarmolta az egész elektronikus rendszer... nem nyíltak az ajtók...
Hát hajrá Magyarország XD
Ráadásul még éhes is maradtam...ez nem az én napom
Eláztam, mert pizzát akartam enni, de az Arénába nem lehetett bemenni...XP
Tudjátok miért? Mert az eső szétbarmolta az egész elektronikus rendszer... nem nyíltak az ajtók...
Hát hajrá Magyarország XD
Ráadásul még éhes is maradtam...ez nem az én napom
Balatonnál már úgy tűnik, hogy véget ért. Legalábbis erős szélfújás még mindig van, de azon kívül már semmi más és a nap is kisüt néha. A durva része csak olyan fél órás volt max.
Mi lementünk ma egy napra Balcsira, mert jó volt az idő... mondjuk 3 órát elpancsoltunk, csak aztán jött a vihar. A nagyobb baj az, hogy holnap akartunk volna menni haverokkal a Rómaira...
Alister, mellesleg neked nem laptopod van? XP
Szerk: .., 2009-07-18 18:36:57
beküldve: 2009-07-18 18:17:12
(#27357) beküldve: 2009-07-18 18:12:04
(#27356) Nálunk is nagy vihar volt. Életem második villám közeli élményét élhettem meg. Pont az ablaknál ültem a szél miatt, és néztem a Rejtélyek városát, amikor olyan 50-100 m-re tőlünk csapott be a villám. (Polgármesteri hivataltól nem lehetett látni, hogy pontosan hova is csapott be, de a tippem a könyvtár környéke). Felpattantam a fotelből, és rohantam a nappaliba. (Félek a villámlástól, és dörgéstől..) De hál istennek már csak csöppet szemerkél az eső.