Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-20 17:41:17
(#27415) Morduk ismét jelentkezik! Nyah ki van itt?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-20 17:37:20
(#27414) tényleg? pedig vmelyik nap kérdeztem,hogy ezen a héten ki lesz kőszegen... Hát, majd meglátjuk... egyedül tuti nem engednek, főleg nem idegenhez egyedül... bár, majd meglátjuk... írok,ha lesz idő arra,hogy a hotelnél találkozzunk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na, kőszegről jelentezem, egy hotelből( amit a nővéremmel osztok meg)
Éppen anya céges(ujjlenyomat felismerős) laptopjáról, a hotel vezzeték nélküli ntén keresztül. ergo: NEM MENEKÜLTÖK
Éppen anya céges(ujjlenyomat felismerős) laptopjáról, a hotel vezzeték nélküli ntén keresztül. ergo: NEM MENEKÜLTÖK
Nem kukkantasz be hozzám Kőszegi vagyok
Nincs fény sötétség nélkül
egyébként megérkeztek a bandaképek, de valamii hihetetlen szarok lettek, úgyhogy inkább elásom magam...
Ez az! Kíváncsian várom őket!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-20 17:02:37
(#27411) na, kőszegről jelentezem, egy hotelből( amit a nővéremmel osztok meg)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
amikor kiretusálják őket De ha nagyon szeretnéd egyet megmutathatok így "titokban" De azon csak én vok rajta xD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
lesznek ám^^ (de kevés, nem ígérek sokat... )
Meg lesz Pesten koncert is^^
Meg lesz Pesten koncert is^^
*csillogó kiskutyaszemekkel igényli a szeretetet nézést produkál*
hát ez nagyon aranyos
juhúúú, lesznek képek
-
:) *csillogó kiskutyaszemekkel igényli a szeretetet nézést produkál* *.*
Ezek még nem véglegesek mert még retusálni kell őket. Majd ha totálisan szuperkészek, akkor majd mutathatok.
Ezek még nem véglegesek mert még retusálni kell őket. Majd ha totálisan szuperkészek, akkor majd mutathatok.
100k zsebből... hajrá.
biztos nem akarsz velünk megosztani 1-2 fotót?
*buksisimi* ügyi vagy, menni fog!
biztos nem akarsz velünk megosztani 1-2 fotót?
*buksisimi* ügyi vagy, menni fog!
-
beküldve: 2009-07-20 16:04:46
(#27403) na halihó^^
Itt Magyaro. mediterrán városában (Pécs) szörnyen meleg van mint mindig...
egyébként megérkeztek a bandaképek, de valamii hihetetlen szarok lettek, úgyhogy inkább elásom magam...
Jövő héten meg megyünk stúdióba (elvileg xD) csak valahogy nincs most zsebből 100ezer ft om, és ez lehet hogy probléma lesz lemezkészítés közben... :S:S
Ma meg voltam próbán és 10-15:30 ig próbáltam a gitárossal, mert annyi számot néztünk át, meg annyimilliószor kellett elénekelni, pedig szívesen itthon lettem volna már kb akkor amikor elindultam... (fáradt voltam, vagyok és leszek is)
Valaki vigasztaljon meg mielőtt már télleg túlterhelve érzem magam...
Itt Magyaro. mediterrán városában (Pécs) szörnyen meleg van mint mindig...
Jövő héten meg megyünk stúdióba (elvileg xD) csak valahogy nincs most zsebből 100ezer ft om, és ez lehet hogy probléma lesz lemezkészítés közben... :S:S
Ma meg voltam próbán és 10-15:30 ig próbáltam a gitárossal, mert annyi számot néztünk át, meg annyimilliószor kellett elénekelni, pedig szívesen itthon lettem volna már kb akkor amikor elindultam... (fáradt voltam, vagyok és leszek is)
Valaki vigasztaljon meg mielőtt már télleg túlterhelve érzem magam...
Ráadásul a családon belül sem igazán úgy alakulnak a dolgok, ahogy kéne... ( mondjuk azért egy fél fokot javult a helyzet...-de az nemsok-)
beküldve: 2009-07-20 09:15:26
(#27402) Nah olvasok egy kis Hellsinget!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
persze nyugodtan
Igen elég ritka...ha itt vagyok
Igen elég ritka...ha itt vagyok
Gravity is a habit that is hard to shake off.