Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Érdekes ténleg ilyen ritkán van (????)
Yoroi felvehetlek MSN-re?
Ez neki olyan magas mint az Eiffel torony 20*
Yoroi felvehetlek MSN-re?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-20 09:06:24
Érdekes most nem telt be minden topicnál 2 oldal
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nah...jó reggelt!
De most itt vagyok h elüssem az időt kedves mangafanos társaimmal^^ olvas6ok vissza mindent...
De most itt vagyok h elüssem az időt kedves mangafanos társaimmal^^ olvas6ok vissza mindent...
Jó reggelt! Nos gondolom most nagyon örülni fogsz! Vissza lehet olvasni!!!
Mondjuk én sose szoktam... Majd rá jövök a lényegre.. Na jó néha néha vissza kell olvasni....
Szerk: Morduk 2009-07-20 08:59:29
beküldve: 2009-07-20 08:55:36
(#27397) Nah...jó reggelt!
Tegnap terveztünk egy kis kirándulást. elindultunk a kiszemelt hegyre. először jó volt meg minden. de...eltévedtünk... aztán még a térkép is elveszett (na az egy külön történet.). ráadásul körülöttünk 10 ugyanolyan hegy volt. kb 10 órányi bolyongás fejenként 2 szendvicscsel 1 csomag kexxel meg 1 csipsszel és 1 liter vízzel elégé megviselt állapotban kikecmeregtünk egy olyan faluba aminek a létezéséről még nem is hallottam. de a kiskocsmájukban finom volt a sült kolbász...mondjuk az egyetlen kérhető étel...(höhö...restaurantnak én nem nevezném ahogy ki volt írva...csupa Józsi bá alkatú emberek voltak ott és öntötték magukba a sört )
Tegnap terveztünk egy kis kirándulást. elindultunk a kiszemelt hegyre. először jó volt meg minden. de...eltévedtünk... aztán még a térkép is elveszett (na az egy külön történet.). ráadásul körülöttünk 10 ugyanolyan hegy volt. kb 10 órányi bolyongás fejenként 2 szendvicscsel 1 csomag kexxel meg 1 csipsszel és 1 liter vízzel elégé megviselt állapotban kikecmeregtünk egy olyan faluba aminek a létezéséről még nem is hallottam. de a kiskocsmájukban finom volt a sült kolbász...mondjuk az egyetlen kérhető étel...(höhö...restaurantnak én nem nevezném ahogy ki volt írva...csupa Józsi bá alkatú emberek voltak ott és öntötték magukba a sört )
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szia! Nah velem nem sok... veled?
beküldve: 2009-07-20 08:29:26
(#27395) Sziasztok! Egy kicsi szünet után újra visszajöttem! Remélem, nem hiányoztam annyira
Na, kivel mi újság?
Na, kivel mi újság?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-20 06:50:01
(#27394) a pillanathoz: édes jó nagyapám, h az Isten áldja, mondta mindig, h ilyenkor csak a rossz férj és a jó feleség van fenn
igen, én még ébren vok
-
Szerk: ∂z 2009-07-20 06:55:50
beküldve: 2009-07-20 02:51:19
(#27393) Nah csak idejutottam én is végre Na mivel nem voltam az elmúlt napokban tartok egy kis összefoglalót:
1. Köszönöm mindenkinek az anime ajánlót Alig tudom eldönteni hogy mit nézzek.
2. Vihar: A vihar vagy eltévedt vagy eltévedt mer nálunk egy kis esőn kívül semmi sem volt, bár a távolban láttam a felhőket meg minden, de minket pont elkerült.
3. Morduk: Azért vannak fent későn a sok arcok mer csak .
4. Profit (ugye ez a negyedik? )
5. Exiled jó nyaralást!!!
6. Esetleg van itt még valaki?
1. Köszönöm mindenkinek az anime ajánlót Alig tudom eldönteni hogy mit nézzek.
2. Vihar: A vihar vagy eltévedt vagy eltévedt mer nálunk egy kis esőn kívül semmi sem volt, bár a távolban láttam a felhőket meg minden, de minket pont elkerült.
3. Morduk: Azért vannak fent későn a sok arcok mer csak .
4. Profit (ugye ez a negyedik? )
5. Exiled jó nyaralást!!!
6. Esetleg van itt még valaki?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-19 22:57:26
(#27392) nah, aszt hiszem ideje bejelentenem: eltávozok közülletek... ( bilbo-s eltűnés)
de csak egy hétre,mert megyünk családostul köszegre.^^
de csak egy hétre,mert megyünk családostul köszegre.^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-19 18:55:22
(#27391) Nah vagyok újra... Fene mé csak késő este vannak a sok arcok...?
beküldve: 2009-07-19 11:45:56
(#27390) Jó reggelt!
Eső témával kapcsolatban:
Itt nem esett vészesen, vagy kétszer jól rákezdett, azt cső, villám pedig volt rendesen. Este lehetett aludni, volt egy kis normális hőmérséklet.
Eső témával kapcsolatban:
Itt nem esett vészesen, vagy kétszer jól rákezdett, azt cső, villám pedig volt rendesen. Este lehetett aludni, volt egy kis normális hőmérséklet.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-19 09:48:29
(#27389) Nah végre itt vagyok! Egy jó TM után má is jól indul a nap... Kicsaptunk egy köcögöt és néhány pályát végigcsináltunk és minden hülyeség...
Nah megyek is sziasztok! Nem ír senki... Kihalt a fórum vagy nem vagyunk korán kelősek vagy csak 0:00-ig fórumozunk?
Nah megyek is sziasztok! Nem ír senki... Kihalt a fórum vagy nem vagyunk korán kelősek vagy csak 0:00-ig fórumozunk?
Szerk: Morduk 2009-07-19 11:00:02
beküldve: 2009-07-19 09:30:23
(#27388) Jóóreggelt kedves szomszédaim.
Jelentem,vihar itt is volt,de csak széléből kaptunk (azaz esett egy nagyot két felvonásban, meg kb. 3-4szer becsapott a villám mellettünk). Amúgy délelőtt mi is meg akartuk nézni az időjárásos honlapokat,de nálunk se jött be egyik sem.
De vééégre hűvösebb van .
Jelentem,vihar itt is volt,de csak széléből kaptunk (azaz esett egy nagyot két felvonásban, meg kb. 3-4szer becsapott a villám mellettünk). Amúgy délelőtt mi is meg akartuk nézni az időjárásos honlapokat,de nálunk se jött be egyik sem.
De vééégre hűvösebb van .
beküldve: 2009-07-19 01:10:36
(#27387) navégre, néhány órája nem bírok belépni, csak tölt és tölt és tölt és tölt és semmi. de most hahh. végre visszaolvas6ok!
-
beküldve: 2009-07-18 22:56:44
(#27386)