Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-18 22:30:06
(#27385) Nah megyek jó éjszakát
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Alister, mellesleg neked nem laptopod van? XP
De. És?"A vihar utánig el, mert nem szeretném, ha elégne a gép..."
Mondjuk ez még laptoppal is helytálló, abban az esetben, ha egy sík mezőn, vagy egy fán, esetleg a Balatonban laptopoztál.
Szerk: .., 2009-07-18 22:16:16
Akkor vádg zsebre a gépedet kb. úgy mint a vodafone reklámban...
Fiszi: *buksisimi*
Rám is fér.... Sok volt ez a hét...és nem volt gép a közelben.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Alister, mellesleg neked nem laptopod van? XP
De. És?Fiszi: *buksisimi*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-18 21:25:17
(#27380) vásárhelyről jelentkezem
Minket éppen csak megkörnyékezett az eső...
Apám meg folyton devil may cry 3-azás közben nyitott rám,hogy nézze már meg a met.hu-t,hogy milyen idő lesz... a poén csak az volt, hogy sem a met, sem az időkép, sőt semelyik meteorológiai oldal nem jött be az én gépemen
elvtársak
!Minket éppen csak megkörnyékezett az eső...
Apám meg folyton devil may cry 3-azás közben nyitott rám,hogy nézze már meg a met.hu-t,hogy milyen idő lesz... a poén csak az volt, hogy sem a met, sem az időkép, sőt semelyik meteorológiai oldal nem jött be az én gépemen
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-18 21:22:01
(#27379) Itt az ideje, hogy menjek, mert még dolgom van és az eső is készülődik. Jó éjt!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-18 21:00:26
(#27378) Sziasztok itt vagyok! Buli volt de szüleimnek szó én ius mentem...
Yaven ha vagy gyere fel MSN-re beszélni jó?
Yaven ha vagy gyere fel MSN-re beszélni jó?
Debrecenben vagyok és igen, ideért, viszont még nem esik, de érezhető a levegőből az eső-szag.
,,Hitler fején ugrálok!"
az ország egy távoli sarkában lehetsz. szerintem nemsokára odaér...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-18 20:29:00
(#27375) Jó estét!
Minket elkerült az eső, de azért reménykedem, éjfélre ideér, mert megveszek a melegtől.
Minket elkerült az eső, de azért reménykedem, éjfélre ideér, mert megveszek a melegtől.
,,Hitler fején ugrálok!"
igen, én is néztem, de asszem a 8-ik rész után abbahagytam, kijelentve, hogy ez nekem túl shoujo-s
Sajnálom, hogy nem tetszett, nekem úgy ajánlották, és nekem nagyon tetszett, én sokat nevettem rajta
a Banánhéj tényleg jóó, komolyan olyan helyzetekben dobják be....
Szerk: Jume 2009-07-18 20:27:40
Jah, én is rájöttem, hogy semmi jót nem tudok csinálni, így betettem a Trigunt a lejátszóba amíg a vihar abba nem hagyta a fák csavargatását.
Én végre rászántam magam és belenéztem az Ouran High... hosszú című animébe. Kellemes csalódás volt. Nem valami nagy mondanivalójú, vagy tartalmú a dolog, de legalább nem veszik magukat komolyan és ettől roppant szórakoztató. Meg mindegyik részben vagy egy-két nagyon vicces jelenet és nagy poén.
Banánhéj rulz!
beküldve: 2009-07-18 20:20:12
(#27372) Így kellene gondolkodnom de valahogy csak magammmal törődöm. Utálom a napsütést. Talán az esőtánc segítene? Legutóbb amikor bevetettük 1 és fél hétig meállásnélkül esett XD Esőt akarok csak sziimpla csendesez.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-18 20:14:57
(#27371) Nyugi Lawliete, nálunk sem volt akkora vihar, de szerintem örülj neki, hogy megúsztad, mert máshol meg fákat csavart ki....