Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-14 20:28:58
(#27278) hát én most hp-s mozizást nem igazán terveztem
amióta vége a mágusvilágos korszakomnak aazóta egyre jobban hátérbe szorul.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Úgy tudom, 23-án az Arena Plazaban 3D-ben adják le.
Nem csak 23-án lesz 3D-ben. Az IMAX teremben végig úgy adják, ha jól tom.
Nem nayon ismerem a környéket, de ha megtalálom okvetlen bemegyek.
Jééé, megtaláltam a pengetőm! Itt volt a laptopom alatt, pedig már mindenhol kerestem.
Jééé, megtaláltam a pengetőm! Itt volt a laptopom alatt, pedig már mindenhol kerestem.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Nem, nem arrafele lakom csak nyaralás miatt leszek ott.
Értem. Akkor menjél be a Szilfaba Mond hogy én küldtelek.
Nem, nem arrafele lakom csak nyaralás miatt leszek ott.
Lawliete: sok sikert a vizsgádhoz!
Köszönöm de majd csak jövőhét pénteken (zsebrevágja a szerencsét) Te debrecen fele laksz? Egyik oszim hajdúsz.-on dolgozik. (
a szilfa éteremben?
) Jó lenne találni olyanokat akkikkel egy vonaton megyek conraEz az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-14 18:56:43
(#27272) beküldve: 2009-07-14 18:53:08
(#27271) Szia mindenki!
Végre itthon...
Pesten voltam fogászaton. Ősztől állandó fogszabályzóm lesz, de szerencsére csak alulra kell.
Utána meg a Westendben moziztunk.
HP6: elvileg premierkor Hajdúszoboszlon leszek, de szerintem majd felugrunk Debrecenbe ésmegnézzük.
Végre itthon...
Pesten voltam fogászaton. Ősztől állandó fogszabályzóm lesz, de szerencsére csak alulra kell.
Utána meg a Westendben moziztunk.
HP6: elvileg premierkor Hajdúszoboszlon leszek, de szerintem majd felugrunk Debrecenbe ésmegnézzük.
Szerk: Leighton 2009-07-14 18:53:37
Egésségügy szóval elsősegély, meg góth loli leszek. De még a hajammmal nem tom mit csináljak.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy miből vizsgázol, illetve minek fogsz beöltözni? (NyaConra készülsz?)
Megkérdezhetem, hogy miből vizsgázol, illetve minek fogsz beöltözni? (NyaConra készülsz?)
Bocs, azóta rájöttem, hogy gothlolinak és tényleg a Nyaconra készülsz.
Szerk: Yaven 2009-07-14 18:40:52
beküldve: 2009-07-14 18:24:03
(#27268) Halika mindenki, én is elég rég boltam itt. Sokat dolgozom a kis gagyi cosplay ruhámon meg jövőhéten vizsgázok.
beküldve: 2009-07-14 18:19:18
(#27267) Visszatértem!!! Sziasztok!
Röpke élménybeszámoló: vasárnap mentem le a Balatonhoz vonattal (3 és fél órás volt az út ), ott csatlakoztam a szüleimhez. Sokat szórakoztunk, kártyáztunk (sőt, én még Animaxot is tudtam nézni!), fürödtünk. A víz hideg volt és bizonyos helyeken hínáros, de amúgy a strand szerencsére nem volt túlzsúfolt. Egyszóval jó volt! Egy tanács mindenkinek: vizipisztoly nélkül elmenni a Balatonra hiba.
Tudjátok, hogy nagy híve vagyok a fórumtaliknak, de nálam elv, hogy nem olvasom és nézem a HP könyveket/filmeket, úgyhogy valszeg azon a találkozón nem leszek.
Röpke élménybeszámoló: vasárnap mentem le a Balatonhoz vonattal (3 és fél órás volt az út ), ott csatlakoztam a szüleimhez. Sokat szórakoztunk, kártyáztunk (sőt, én még Animaxot is tudtam nézni!), fürödtünk. A víz hideg volt és bizonyos helyeken hínáros, de amúgy a strand szerencsére nem volt túlzsúfolt. Egyszóval jó volt! Egy tanács mindenkinek: vizipisztoly nélkül elmenni a Balatonra hiba.
Tudjátok, hogy nagy híve vagyok a fórumtaliknak, de nálam elv, hogy nem olvasom és nézem a HP könyveket/filmeket, úgyhogy valszeg azon a találkozón nem leszek.
Szerk: Yaven 2009-07-14 18:21:08
beküldve: 2009-07-14 16:42:48
(#27266) Így van, vmi fix időpontot kell megbeszélni...
Én tanácstalan vagyok jelenleg.
Én tanácstalan vagyok jelenleg.
MIANEVED?!
juj, hát akkor gyorsan bele kell kezdeni a szervezkedésbe, nehogy erről is lemaradjon a csapat, mint a fórumtáborról
Jah, ott a KFCnél beszéltük meg, ha jól emléxem. Időpontokról fogalmam sincs, bár mondjuk még kicsit távoli asszem.
Kicsit távoli??? Jövőhéten lesz a premier csütörtökön :P
MIANEVED?!