Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-15 13:14:12
(#27294) Az remek lenne. Ha lehet, angolul írd, de az se baj ha magyarul írod.
Szívesen látjuk a hozzád hasonló tehetséges rajzolókat.
Szívesen látjuk a hozzád hasonló tehetséges rajzolókat.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:15:58
beküldve: 2009-07-15 11:16:21
(#27290) Szerinte a WEB 2.0 világában már annyira nincsen nagy szükségetek webmesterre, HTML-re meg pláne nem (az már amúgy is kiment a divatból). Inkább érdemes körbenézni a neten és keresni valami jó kis CMS (content management system) rendszert vagy Wiki oldalt, esetleg egy blogkezelőt. Ezek mind alkalmasak lehetnek arra, hogy létrehozzátok az online újságot, bármilyen programozási tudás nélkül. Általában több felhasználót is hozzá lehet rendelni egy oldalhoz, így többen is tudtok majd írni, szerkeszteni beküldeni. Ki lehet nevezni valakit adminnak, jogokat lehet adni az oldalon egymásnak, kommentezhetik az írásaitokat, és még csomó egyéb szolgáltatást is kaptok ingyér.
Igen. És a négy mangából már mindannyiunknak megvan pár fejezete. (kivéve a két magyar alkotónak, akik hát... tipikus magyar mentalitás /mondjuk ahhoz képest hogy én is az vagyok nekem sikerült 3 fejezetet megalkotnom/). De az eddig várható négy manga:
Wizards of the Era
Play Productions
Eden
Pentagram
Wizards of the Era
Play Productions
Eden
Pentagram
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:16:20
Mindneki a saját mangájának legújabb fejezetét tölthetné fel hetente. Eddig 4 ember van akik benne lennének, de ez még mindig nagyon kevés.
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:17:24
Saját "mangákat" raknál fel az oldalra vagy eredetieket esetleg magyar fordításokat?
HTML szerkeszteni még csak most akarok elkezdeni, photoshop-hoz nem értek, viszont ha kell nagyon szépen tudok szöveget szerkeszteni ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:16:40
beküldve: 2009-07-15 09:19:52
(#27284) Úgy gondoltam, hogy erre az oldalra is kiteszem a kis hirdetésem. Tehát: Online mangaujsághoz szeretnék emberkéket gyűjteni. Olyasmit tervezek, mint a Weekly Shounen Jump, hetente jelenne meg mindig az adott sorozatok legújabb fejezetét tartalmazva. Úgy gondolom, hogy ez egy remek módja lenne annak, hogy kipróbáljuk milyen népszerűek a mangáink és egymástól is sokat tanulhatnánk. Ezenkívül szükség lenne még egy webmesterhez, aki ért a HTML alapú weboldalakhoz, vagy jól bánik a photoshoppal.
Jelentkezéseket emailben várom! Előre is köszi
Jelentkezéseket emailben várom! Előre is köszi
Jó reggelt Aizen-sama!
és a többieknek is
hát én fél 8-kor keltem, aztán meg ide ültem...
de nem leszek sokáig :S 8:30kor indulok Veszprémbe
és a többieknek is
hát én fél 8-kor keltem, aztán meg ide ültem...
de nem leszek sokáig :S 8:30kor indulok Veszprémbe
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-07-15 07:58:11
(#27281) Jó reggelt!
6-kor keltem és olyan fáradt voltam.
Veletek történt valami különös eddig?
6-kor keltem és olyan fáradt voltam.
Veletek történt valami különös eddig?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-14 22:03:23
(#27279) csáztok már rég voltam fent
Mi itt a helyzet?
Mi itt a helyzet?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-07-14 22:03:41