Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-08 15:15:42
(#26974) Nos a suliban egy csomó emós van nem vágják az ereiket csak a hajukat vasalják a szemükbe!
Yoroi: Basszus ne nézd magad ilyen hülyének!
Dzurin: Jajajj mi lesz velem! Gömbinek fognak nevezni?
Yoroi: Basszus ne nézd magad ilyen hülyének!
Dzurin: Jajajj mi lesz velem! Gömbinek fognak nevezni?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-08 15:16:12
Nem nem fogok sírni nem vagyok emo (Visual Kei is not emo ) De ha már nem vagy hajlandó Kei-chan nak hívni akkor legyen Keiichi jó? Mert hát valjuk be öszintén a Kei önmagában elég böszmén hangzik
Yoroi: Én rájöttem hogy te azt csak tetteted, és valójában csak a lelked olyan sötét mint a éjszaka. És gonosz terveket eszelsz ki éppen ebben a pillanatban is. Ugye rájöttem?
Yoroi: Én rájöttem hogy te azt csak tetteted, és valójában csak a lelked olyan sötét mint a éjszaka. És gonosz terveket eszelsz ki éppen ebben a pillanatban is. Ugye rájöttem?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-08 15:14:58
nekem nem kell név az biztos. Japánul azt jelenti "sötétség, éjszaka."
Nekem ez kiváló hiszen arra utal h sötét mint az északa
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Zoe és Keiichi: Hát a Mordi az túlságosan is kicsít! a Morduk az elég és maradhat is! DE mind1 a becenevek senkit sem érdekelnek de kinek hogy tetszik Mordi Morduk... A suliban Gömbinek neveznek... vagy Dis Peager...
Szomorú leszel? De úgy-e azér nem sirsz kicsi Kei
XDDDD. mindjár jön egy enyhe nevetőroham...
Szerk: Zoé 2009-07-08 15:11:13
Asszem tudok neked egy jó nevet. A Mordukhoz pl mit szolsz?
Zoé: Hát most nagyon szomorú leszek.
Zoé: Hát most nagyon szomorú leszek.
Na jó kezdjük előlről. Szija lány vagyok xD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-08 15:07:20
Fiúkat nem -chan-ozok XD
Am meg igen, az előző avád miatt...
Bár pl.:
Morduk, a te nevedet nem tom becézni...
Am meg igen, az előző avád miatt...
Bár pl.:
más oldalakon általában a nevem Beki, és mindenki megkérdi h úgy-e nem vagyok srác? XD
Morduk, a te nevedet nem tom becézni...
Mordi?
Szerk: Zoé 2009-07-08 15:06:57
Hát az nekem is jó lesz azaz nem nekem neki értet! Nem vágod nah szóval kened! Ténleg nekem is találjunk ki egy nevet!
Yoroi: Nem hiszem azaz nem kizárt lehet h eleve hülyének teremtettek! És ezért kellett vagy 10000000 évet várni h legyen technologi!
Yoroi: Nem hiszem azaz nem kizárt lehet h eleve hülyének teremtettek! És ezért kellett vagy 10000000 évet várni h legyen technologi!
Szerk: Morduk 2009-07-08 15:05:08
Jólvanna!
Csak hát mindenki Kei-channak szólított és...Igen az előző avatarod.
Csak hát mindenki Kei-channak szólított és...Igen az előző avatarod.
Biztos nem vagyok hülye? Akkor jó...megnyugodtam...Bár lehet h az UFOk elhitetik h ezt mondtad...
Szerk: Yoroi 2009-07-08 15:00:42
Már épp akartam írni hogy dehogy vagy hülye szegény Yoroi. De lánynak néztél? Ááááá. Még meggondolom
Zoé: A Kei-chan tökéletes, nehogy elhagyd azt a jó szokásodat hogy így hívsz
De mér néztetek lánynak? Az előző avatárom miatt?
Am csak vicc télleg nem vagy hülye.
Zoé: A Kei-chan tökéletes, nehogy elhagyd azt a jó szokásodat hogy így hívsz
De mér néztetek lánynak? Az előző avatárom miatt?
Még sosem voltam Kanadában és nincsenek qrv@ robotok az agyamban! XD
Szerk: Keiichi 2009-07-08 15:00:03
Én is egészen mostanáig (szóval kb 4 napig) úgy tuttam h lány...
Most ez kicsit meglepett.
Zoé: Igen. És ahogy látom sikerült a műtét hiszen gyorsan visszahozták és sikerült beindítania a számítógépet.
Most ez kicsit meglepett.
Zoé: Igen. És ahogy látom sikerült a műtét hiszen gyorsan visszahozták és sikerült beindítania a számítógépet.
Hát azt tudom róluk h mesterséges dolgok. Sokszor tudnak mozogni. Amelyik nem az egy másik faj. Neve:Fémhulladék
Szerk: Yoroi 2009-07-08 14:57:59
Fiú? Upsz XD, le vagyok maradva. Ak legyen Kei-kun...de ez fura...Kei-san...ez se jó...ak lesz Kei
Yoroi: átvitték Kanadába, mer ott akartak rajta tesztelni egy nanorobotot, amit az agyába akartak berakni.
Yoroi: átvitték Kanadába, mer ott akartak rajta tesztelni egy nanorobotot, amit az agyába akartak berakni.
am fogalmam nincs a robotokhoz XD
Szerk: Zoé 2009-07-08 14:53:25
Hát nem tudom.
Néha én is elgondolkozok ezen...lehet h az UFOk manipulálják az agyamat egy olyan szerkezettel ami kisebb mint porszem és simán befér egy zakó zsebébe. Ez azért fontos h az Álruhás Osztaguk, akik állandóan öltönyben járnak, bármikor használni tudják ezt a kis szerkezetet.
Néha én is elgondolkozok ezen...lehet h az UFOk manipulálják az agyamat egy olyan szerkezettel ami kisebb mint porszem és simán befér egy zakó zsebébe. Ez azért fontos h az Álruhás Osztaguk, akik állandóan öltönyben járnak, bármikor használni tudják ezt a kis szerkezetet.
Vagy isten eleve ilyen hülyének teremtett
Szerk: Yoroi 2009-07-08 14:51:46
Hát annyira nem jó mert én nem szeretek ilyen sokáig aludni. Csak hát este nem tok elaludni
Morduk: Régen így volt de ma már lányok is használják a chan-t fiúkra.
Yoroi: Miért akart volna engem bárki is átvinni Kanadába?
Mondjuk ismerek egy ilyen embert de az Magyarországon lakik
Deh akkor is. Honnan jönnek neked ezek?
Morduk: Régen így volt de ma már lányok is használják a chan-t fiúkra.
Yoroi: Miért akart volna engem bárki is átvinni Kanadába?
Mondjuk ismerek egy ilyen embert de az Magyarországon lakik
Deh akkor is. Honnan jönnek neked ezek?
Szerk: Keiichi 2009-07-08 14:42:53