Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-08 11:21:07
(#26929) Jó reggelt!
Ki hallott már a Pizza versenyről?
Itt megy minden a fülem mellett, a TV-ben.
Ki hallott már a Pizza versenyről?
Itt megy minden a fülem mellett, a TV-ben.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-08 11:21:23
Ténleg mikor is lesz a mangafan találkozó a korzóban? Mert szerintem tuti ráérek menni én is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-08 10:48:29
(#26927) Keiichi, felvettelek MSN-re, ugye nem baj?
Am kicsikét messze lax tőlem, mert én Szabolcs megyében lakom, Kisvárdán (20 km-re az ukrán határtól).
Am kicsikét messze lax tőlem, mert én Szabolcs megyében lakom, Kisvárdán (20 km-re az ukrán határtól).
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-08 09:45:36
(#26926) Jó reggelt mindenkinek! Nos most is fáradtan ülök ide mert pont nem rég kezdtek furni, de a lényeg az h kb 5 percre...
Aizen teljesen igaza van alisternek, az ókeresztény sírkamrákat mindenképpen meg kell nézni, sőt a dzsámit is. A dzsámi a Széchenyi téren van, az a főtér^^ abból a sétálóutca a király utca, ott van meki, meg egy rakat étterem, sőt van egy sokáig nyitva tartó cukrászda ami nagyon finom^^ Éjszakai élet ott van, sőt ott van egy teázó is a Széchenyi térnek a sarkán, bár nem voltam még ott, azt mondják nagyon jó. Itt a főtéren egy csomószor koncert van, meg mindenféle kiállítás meg nemtudom.
Az ókeresztény sírkamráktól egy kicsit sétálva van a Székesegyház ami nagyon szép kívülről és belülről. Érdemes nappal nézni, hogy a kidolgozottabb "környéket" észre lehessen venni. Egyébként este is szép. :) Az állat kert is nagoyn jó pár éve újították fel, nekem nagyon tetszik^^ A vidámparka viszont egy pillantást se vessetek mert szerintem 30 éve nem nyúltak ott semmihez.... úgyhogy... az messze le van maradva
A TV-toronyba természetesen érdemes elmenni, egy szuper élmény, bár mi inkább télen szoktunk menni. (nem tudom miért x) ) De biztosan nyáron is ugyan olyan jó és magas és szeles a kilátója xD
A Zsolnay múzeum ugyanúgy nagyon szép(bár még ott sem voltam*szégyelli magát*) De vannak zsolnay cuccaink, és szerintem egy nagyon szép kiállítás lehet.
A Mecseken van egy Tubes nevű kilátó, ahonnan rettentően szép a kilátás.
Ha túrázgatni szeretnétek, akkor ajánlom a Mandulástól a Remete rétig való utat. Pár km de szerintem nagyon jó és kellemes az erdőben a séta. A réten lehet szalonnát sütni meg ilyenek,a manduláson meg van egy játszótér is^^
Na ezeket tartom érdemesnek^^ Meg mondjuk még minden mást Habár elég durva mert most mindenhol túrják a földeket, mert jövőre ugye EKF-es város vagyunk. Tehát van még kérdés Aizen?^^ Szívesen segítek:)
Egyébként erről a szájbergyerekes kajáról még nem hallottam xDxDxD
Az ókeresztény sírkamráktól egy kicsit sétálva van a Székesegyház ami nagyon szép kívülről és belülről. Érdemes nappal nézni, hogy a kidolgozottabb "környéket" észre lehessen venni. Egyébként este is szép. :) Az állat kert is nagoyn jó pár éve újították fel, nekem nagyon tetszik^^ A vidámparka viszont egy pillantást se vessetek mert szerintem 30 éve nem nyúltak ott semmihez.... úgyhogy... az messze le van maradva
A TV-toronyba természetesen érdemes elmenni, egy szuper élmény, bár mi inkább télen szoktunk menni. (nem tudom miért x) ) De biztosan nyáron is ugyan olyan jó és magas és szeles a kilátója xD
A Zsolnay múzeum ugyanúgy nagyon szép(bár még ott sem voltam*szégyelli magát*) De vannak zsolnay cuccaink, és szerintem egy nagyon szép kiállítás lehet.
A Mecseken van egy Tubes nevű kilátó, ahonnan rettentően szép a kilátás.
Ha túrázgatni szeretnétek, akkor ajánlom a Mandulástól a Remete rétig való utat. Pár km de szerintem nagyon jó és kellemes az erdőben a séta. A réten lehet szalonnát sütni meg ilyenek,a manduláson meg van egy játszótér is^^
Na ezeket tartom érdemesnek^^ Meg mondjuk még minden mást Habár elég durva mert most mindenhol túrják a földeket, mert jövőre ugye EKF-es város vagyunk. Tehát van még kérdés Aizen?^^ Szívesen segítek:)
Egyébként erről a szájbergyerekes kajáról még nem hallottam xDxDxD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-07-07 23:34:09
"Szájbergyerek kérjél bocsánatot" nevű étel...
Na neee . Ez komoly? Ez már enyhén beteges Ha egyszer arra járok ezt bizony meg fogom nézni
Na neee . Ez komoly? Ez már enyhén beteges Ha egyszer arra járok ezt bizony meg fogom nézni
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Nem vagyok pécsi, de az ókeresztény sírokat érdemes megnézni, van asszem Csontváry-, illetve biztosan Zsolnay- és Vasarely-múzeum, ott a dzsámi, mintha vadaspark is lenne, illetve ha nincs túl meleg és nem is esik, akkor irány a tévétorony! És a közelben ott van Siklós vára (a Tenkes kapitánya). Ja és valahol a belvárosban, a főtérről induló nagy sétáló utca egyik mellék utcájában vagy egy étterem, ahol van egy "Szájbergyerek kérjél bocsánatot" nevű étel...
Más most nem ugrik be.
Más most nem ugrik be.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-07 22:57:03
Szerbuszka kedveske Elárulom pécsi vagyok, úgyhogy én mondok neked hamarosan látnivalókat^^(csak most nem alkalmas xD)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-07-07 21:34:02
(#26921) Aki pécsi, az mondjon már nekem arrafelé családoknak való, nagyszerű programokat, nevezetességeket, amiket egy párnapos nyaralás során jó látni!
köszi.
köszi.
no pussy, just the dicks
Veszprém megye : Tótvázsony(city) ami Vp.-től 15 km-re van.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-07 21:22:43
(#26919) Keiichi, te merrelax?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-07 21:18:03
(#26918) Nah megyek sziasztok jó éjszakát!
Én megértően válaszoltam. Aztán rájöttem h kitörlöm és más választ irok, mer képtelen vagyok a gonoszságitiszemből kigyógyulni
Hát...erre csak azt tudom mondani h valakinek nehéz gyermek kora volt. Megértőknek kell lennünk.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Na most erre mit mondjak... Amíg az interneten megőrizhetik az emberek a névtelenségüket mindíg lesznek ilyen Arcos Harcosok akik még az első X-üket se töltötték be.
Hát igen írni még nem tanult meg de osztani már annál inkább.
Hát igen írni még nem tanult meg de osztani már annál inkább.