Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Pengető nélkül.-ahogy engem tanitottak. (általában a középső+hüvelykujj páros ha 1szerre 2 olyan húrt akarsz pengetni, ami nincs egymás mellett)
Szerk: Zoé 2009-07-07 18:37:03
A tesóm kérdi,
mivel ő is gitározik,
hogy pengetővel hogy lehet két nem egymás mellett lévő húrt 1x-re megpengetni?Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Igen! Úgy van, tudtam, h te voltál! ( )
A spoiler alatt magamra gondoltam XD. Asszem én tettem bele múltkor, h az unokatestvérem ne lássa meg És h ne veszitsem el megint
*2őt elvesztett már*
Öhm... hát... öhm... izé... öööö... ne haragudj, de be kell vallanom h én voltam! De az úgy volt, hogy véletlenül beleejtettem az egyiket, és a másikkal akartam kipiszkálni
A spoilerrel rám gondoltál?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:41:27
Jobbulást! Am. nincs kedved eljönni fórumtáborba júli 21-től? (Tudom, hogy úgy volt, hogy akkor mennénk hozzátok, viszont legtöbbünknek csak ez az időpont volt megfelelő )
Misu-chan: Várom a képeket! És mondtam én, hogy jó lesz Dalszöveg tanulással hogy állsz?
Misu-chan: Várom a képeket! És mondtam én, hogy jó lesz Dalszöveg tanulással hogy állsz?
beküldve: 2009-07-07 16:11:20
(#26862) Sziasztok.
Ez is szép... Az utóbbi pár napban sikerült megfáznom, pedig 40°C fölött volt az idő. (Ilyenre is csak én vagyok képes).
A beszerzett diabolóval már egész ügyesen bánok, ahhoz képest, amit Mihoéknál csináltam vele. ^^
Most is olyan meleg van, én meg a forró teát szürcsölöm, és az előttem lévő 100 db zsepi csomaggal szemezgetek. Mit ne mondjak, kellemes érzés tölt el most. (Már amennyire ez kellemes lehet).
Ez is szép... Az utóbbi pár napban sikerült megfáznom, pedig 40°C fölött volt az idő. (Ilyenre is csak én vagyok képes).
A beszerzett diabolóval már egész ügyesen bánok, ahhoz képest, amit Mihoéknál csináltam vele. ^^
Most is olyan meleg van, én meg a forró teát szürcsölöm, és az előttem lévő 100 db zsepi csomaggal szemezgetek. Mit ne mondjak, kellemes érzés tölt el most. (Már amennyire ez kellemes lehet).
Aizen, Yaven köszi szépen a drukkolást!^^ Nektek hála sikerült 2 db viszonylag jó kép. A többi nemjórólam xD Jövő héten kapom meg őket, meg fent lesz a honlapon is, úgyhogy majd meg lehet nézni^^
elég meleg volt így is, hát ott bent plusz 5 fokkal tuti több volt... Plusz a fotónál ugye 85 erős lámpa rád világít... Nos kb úgy éreztem magam mint görögben amikor annyira meleg volt, hogy aludni nem tudtam tőle... tehát... rosszul... Dehát valamit valamiért
elég meleg volt így is, hát ott bent plusz 5 fokkal tuti több volt... Plusz a fotónál ugye 85 erős lámpa rád világít... Nos kb úgy éreztem magam mint görögben amikor annyira meleg volt, hogy aludni nem tudtam tőle... tehát... rosszul... Dehát valamit valamiért
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-07-07 15:33:18
(#26860) beküldve: 2009-07-07 15:27:43
(#26859) beküldve: 2009-07-07 15:27:36
(#26858) Sziasztooook!
Na kérem, hát gonosz gitárpengetőim vannak. Keresem, nem kapom, keresem, nincs...Fölemelem a gitárt, hallom h kocc. Megrázom: kocc-kocc.
30 percig szedtem ki a gitárból 2 pengetőt...
De ha megkapom h ki tette bele ...
Misu-chan: jók lesznek azok a képek
Na kérem, hát gonosz gitárpengetőim vannak. Keresem, nem kapom, keresem, nincs...Fölemelem a gitárt, hallom h kocc. Megrázom: kocc-kocc.
30 percig szedtem ki a gitárból 2 pengetőt...
De ha megkapom h ki tette bele ...
Upsz, asszem ismerem XD
Misu-chan: jók lesznek azok a képek
Szerk: Zoé 2009-07-07 17:18:45
Na ki emlékszik még rám?:P
Én emlékszem, ha ez számít valamit "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Yaven: nem dehogy
Már megijedtem. Am. nem tudod mi van Ivivel? Rég járt errefelé, szólni kéne neki a táborról.