Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-07 13:51:21
(#26839) Sziasztok!
Misu-chan: sok szerencsét a fotózáshoz, meg úgy mindenhez!
Misu-chan: sok szerencsét a fotózáshoz, meg úgy mindenhez!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-07 12:50:47
(#26838) Jeee megyek ma banda fotózásra!
Az egyetlen pöpetnyi problematika csak annyi, hogy full feketébe, hosszú fekete gatya, fekete póló,(a gatyó csőnaci úgyhogy még melegebb)hajam kibontva(nem foghatom össze) é s így a 30 fokos tűző égető melegben menjek a város túlsó felébe... ezazz! Drukkoljatok hogy valahogy ki is nézzek a képeken
Az egyetlen pöpetnyi problematika csak annyi, hogy full feketébe, hosszú fekete gatya, fekete póló,(a gatyó csőnaci úgyhogy még melegebb)hajam kibontva(nem foghatom össze) é s így a 30 fokos tűző égető melegben menjek a város túlsó felébe... ezazz! Drukkoljatok hogy valahogy ki is nézzek a képeken
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
a fehér kenyér állítólag mérgező, mert az emberek 90%-a eszik,mielőtt meghal, már évszázadok óta...
ez nagyon nagy
-
az ágy pedig a legveszélyesebb hely a világon, hiszen ott hal meg az emberek 80%-a.
a fehér kenyér állítólag mérgező, mert az emberek 90%-a eszik,mielőtt meghal, már évszázadok óta...
nah de nem fárasztalak itt titeket, mentem edzőtáborba... ha túlélem jelentkezem este.... ha nem, akkor is
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát igen az alvás káros az ágy pedig a legveszélyesebb hely a világon, hiszen ott hal meg az emberek 80%-a. Nah jólvan lefárasztottam magam szval megyek is...
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Csáó Jóéjt!
hát igen, néha aludni is kell. de nem túl gyakran, mer megárt
auf wiedersehen
-
Szerk: ∂z 2009-07-07 03:36:22
Hehe. Mi a Balatonparton ittunk én pipáztunk ^^ Na akkor valamennyire egyezik az ízlésünk. Nah sztem lassan én is megkörnyékezem az ágyat hátha el tudok már aludni Csáó Jóéjt!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
én mondjuk szívesebben iszom a Dunapataron és pipázok, mint kocsmába járok így nyáron, de hát ez van, ott nincs zene
de most megyek aludni, mer a vodkapezsienergiaitalviszkisörp álinakajéger megtette a 6ását
de most megyek aludni, mer a vodkapezsienergiaitalviszkisörp álinakajéger megtette a 6ását
-
Értem. Hát igen, inni sem a legolcsóbb mulatság. Van itt ez a hely nálunk az Italtőzsde ahol a fogyasztással arányosan változik a pia ára csak hát azér nem járunk oda mer xar a zene
Nah nálunk abból állt a éjjeli party hogy ültünk a parton szívtunk és ittunk meghát ugye persze jókat beszélgettünk csak azt nem tudom miről Miről is?
Nah nálunk abból állt a éjjeli party hogy ültünk a parton szívtunk és ittunk meghát ugye persze jókat beszélgettünk csak azt nem tudom miről Miről is?
sikerült épségben tartani őket, csak azt magyaráztam a srácoknak, h viselkedik egy úri ember.
a party am jó volt, csak minden nagyon drága volt
a party am jó volt, csak minden nagyon drága volt
-
Hát egész nap cola-t ittam meg kávét tizenhúsz cukorral szal jah...
És sikerült épségben tartani őket? És milyen volt a party?
És sikerült épségben tartani őket? És milyen volt a party?
mi mindennel ittad tele magad?
én meg most 2 15 éves csajra vigyáztam, h az oszt társaik ne csináljanak velük semmit.
én meg most 2 15 éves csajra vigyáztam, h az oszt társaik ne csináljanak velük semmit.
-
"Normális ember ilyenkor még ébren" Hehe ennek örülök, legalább valaki normálisnak tart engem is Én előző nap voltam egy elég durva éjjeli partyn ma sokáig aludtam és teleittam magam mindennel (koffein ) mosmeg nem tudok aludni
Szerk: Keiichi 2009-07-07 03:15:20
beküldve: 2009-07-07 03:11:33
(#26826) szóval Keiichi hh ilyenkor még ébren? én 2 haver közös 20. szülinapi partián voltam
-
beküldve: 2009-07-06 19:14:41
(#26825) Nekem mennem kell.
Valószínűleg 8-kor még feljövök.
Addig is pápá!
Valószínűleg 8-kor még feljövök.
Addig is pápá!
,,Hitler fején ugrálok!"