Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Balatonra sztem én is megyek ha már hozzám ilyen közel teremtették meg.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Mentek vhova nyaralni?
Igen. 2 hét múlva családdal valahova... Még meg se kérdeztem hova megyünk. Ciki. Na ha hazajöttek megkérdem.
Aztán meg a haverokkal megyünk le pár napra Balcsira.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-07-07 19:46:47
(#26897) Hejjhó! ^^
Jóformán én sem játszok semmin...najó,egy kicsit a gitáron.Éppen ezen a nyáron akartam nekiveselkedni,h egy-két szinttel feljebb lépjek,de közben összejött vmi más. Gitár helyett autón tanulok meg játszani... (magyarán elkezdtem autóvezetési tanfolyamra járni ) Érdekes,jó,izgalmas,csak túl intenzív XD. Jövőhéten már lesz eü. vizsga,köv.héten meg elméleti vizsga.Ha sikerrel járok,jöhet a gyak. is.
Jóformán én sem játszok semmin...najó,egy kicsit a gitáron.Éppen ezen a nyáron akartam nekiveselkedni,h egy-két szinttel feljebb lépjek,de közben összejött vmi más. Gitár helyett autón tanulok meg játszani... (magyarán elkezdtem autóvezetési tanfolyamra járni ) Érdekes,jó,izgalmas,csak túl intenzív XD. Jövőhéten már lesz eü. vizsga,köv.héten meg elméleti vizsga.Ha sikerrel járok,jöhet a gyak. is.
Jaja remélhetőleg fórumtáborba (ghetóóópúúúútriba)
Amúgy még nem tudom, hogy pontosan hogy fog alakulni a nyár
Hogy beindult az élet a fórumon, alig birom nyomon követni az eseményeket
Amúgy még nem tudom, hogy pontosan hogy fog alakulni a nyár
Hogy beindult az élet a fórumon, alig birom nyomon követni az eseményeket
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-07 19:45:49
az első QUOTE ba nem kell /.
Igen igen. Javítva. Köszi! Fel se tűnt.
Zoé: csak nem feketét?
beküldve: 2009-07-07 19:42:57
(#26894) Hehe nálunk is 4en gitároznak az osztályban és minket is felakart írni de nem engedtük. Megmondtuk neki ha felír el se jövünk Volt már akkor vagy 3 beírásunk szal tudta nem viccelünk.
Morduk: Hát nem tom. Nincs éttermem ugyhogy ezen még nem gondolkoztam.
Morduk: Hát nem tom. Nincs éttermem ugyhogy ezen még nem gondolkoztam.
Szerk: Keiichi 2009-07-07 19:42:56
Hello igen de elég hülye név "SAKURA"-nak hívni egy éttermet nem?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Foszfor: megnéztem volna...
Gondolhatod mekkora kedvvel csináltuk! 9.-esként egy díszteremnyi ember előtt gitározni... De szvsz nem voltunk olyan rosszak.
Ofő véletlenül halotta, hogy az osztályban 4-en gitározunk, erre rögtön felírt minket.
Szerk: Leighton 2009-07-07 19:41:50
beküldve: 2009-07-07 19:38:23
(#26889) Igy kell szeretni? Nem kell XD.
Am klasszikus szépen szóll XD, főleg ha hibás a gitár mint az enyém. Röhögjetek:
Na jó, nem vagyok annyira gonosz, nem én. Ez nem gonoszság, ez csak vicc. Bár gonosz napot se tartottunk egy ideje -v én nem voltam itt
Am klasszikus szépen szóll XD, főleg ha hibás a gitár mint az enyém. Röhögjetek:
Akartam 1 új gitárt, anyu meglepetésnek szánta, akart venni 1 feketét, bemegy egy hangszerüzletbe, gitárt kér. Milyet? Olyan...szólót. Válasz: He. itt mind1ik szól. És hazajött 1 fura kékes-zöld szinű gitárral, amin a húroknak olyan hangjuk van, mint mikoe 1 zörgővel játszik vki. +ráfogták h fekete gitár nincs is, pedig én láttam, és ma milyen 2 gitárt láttam a hangszerüzletbe? Ki nem találjátok...
Ahogy látom, itt mindenki játszik valamilyen hangszeren.
Én sem játszok semmin.
De fogok!
Most otthon van egy gitárom. Nem tudok rajta játszani. De nem is tudom h egyáltalán akarok e
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hali DÍva! Régen láttalak Hol jártál?
Sok dolgom volt,nemrég jöttem meg,ma Győrben voltam
Sok dolgom volt,nemrég jöttem meg,ma Győrben voltam
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-07 19:37:23
1: klasszikuson is szépen berezonálhat egy húr, nefélj
2: bocs,hogy szarkasztikus seggfej vagyok, de engem így kell szeretni
2: bocs,hogy szarkasztikus seggfej vagyok, de engem így kell szeretni
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-07-07 20:52:55