Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-07 19:31:15
(#26884) Mindenki aki jött: sziasztok
Jujj, Nee-chan, ezt nem is olvastam. Jobbulást
Morduk: hát nálunk egy 1es skála is elég h pontozz. És a pontszám 0.
Kei-chan: ja, találni lehet -ha kell
Foszfor: megnéztem volna...
Jujj, Nee-chan, ezt nem is olvastam. Jobbulást
Morduk: hát nálunk egy 1es skála is elég h pontozz. És a pontszám 0.
Kei-chan: ja, találni lehet -ha kell
Foszfor: megnéztem volna...
Szerk: Zoé 2009-07-07 19:32:29
Hali DÍva! Régen láttalak Hol jártál?
Csáó Morduk! Örülök hogy jól sikerült az utad. Amugy igen a Japan(ese) Restaurant az japán éttermet jelent
Exiled: Elektromos gitáron igen, de mivel Zoé akusztikus gitáron játszik és feltehetőleg Sashi testvére is ezért bátorkodtam ezt a megoldást tanácsolni, mellesleg kicsit jobban megválogathatnád hogy milyen stílusban közlöd a mondandódat... ennyi
Csáó Morduk! Örülök hogy jól sikerült az utad. Amugy igen a Japan(ese) Restaurant az japán éttermet jelent
Exiled: Elektromos gitáron igen, de mivel Zoé akusztikus gitáron játszik és feltehetőleg Sashi testvére is ezért bátorkodtam ezt a megoldást tanácsolni, mellesleg kicsit jobban megválogathatnád hogy milyen stílusban közlöd a mondandódat... ennyi
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-07 19:30:16
Visszatértem, sziasztok!
Kivétel én.
Nem baj, talán még lesz valami.
Ahogy látom, itt mindenki játszik valamilyen hangszeren.
Kivétel én.
Nem baj, talán még lesz valami.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-07 19:26:11
(#26881) Szia mindenki!
Emlékszem, 9.-ben volt egy komolyzenei előadás, ahová bárki jelentkezhetett a suliból... Az osztályfőnök meg a tudtunk nélkül felírt minket a listára. Négyen az osztályből összeültünk és eljátszottunk valami kis egyszerű darabot. Ha jol emlékszem Carulli volt a szerző...
Emlékszem, 9.-ben volt egy komolyzenei előadás, ahová bárki jelentkezhetett a suliból... Az osztályfőnök meg a tudtunk nélkül felírt minket a listára. Négyen az osztályből összeültünk és eljátszottunk valami kis egyszerű darabot. Ha jol emlékszem Carulli volt a szerző...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-07-07 19:28:13
Pengetővel kérlekszépen úgy lehet hogy a közte lévő húrt lefojtod, ami azt takarja hogy ráhelyezet az ujjad de nem nyomod le. Így az nem ad ki hangot.
na öcsi, ebből játszik,hogy még nem ismered a gitárt...ez egy nagyon kritikus megoldás, és nagyon el lehet baszni,főleg elektromoson. ha éppen szünet előtt játszol ilyet, akkor meg főleg.... tudod vannak az üveghangok, amit bizonyos bundok fölött úgy játszhatók le, hogy csak éppen megérinted őket és úgy pengetsz. ha meg nem üveghangon akarsz játszani, és ezt a módszert használod, előfordulhat, hogy pont egy olyan helyen fogod meg a húrt, ahol üveghang van, vagy még rosszabb esetben ott, ahol fars a hang, és ezzel teljesen el rehet rontani minden számot, mert az erősító kiemeli a hangot.... csak ennyi
amúgy meg,hogy mi a helyes módszer: hüvelyk és mutatóujjaddal fogod a pengetőt,mint rendesen, majd amelyik ujjal jobaan esik hozzápengetsz. ennyi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-07-07 19:30:05
Jajj nővérkém, jobbulást. Remélem majd megygógyulsz hamarosan :3 A diabolóhoz emg sok sikert.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-07 20:52:30
beküldve: 2009-07-07 19:20:11
(#26878) Juhéé megjöttem!
Nah végülis jó volt bár azonnal köszöntem egy jó öreg barátomnak mikor haza értem (nah vajon mi/ki az?)
Manga Észtországban: Nos témára térve a városnak adok egy 4-5-öst. mivel láttam egy mangás plakátot amin nagybetükkel kiírva h "SAKURA" Nos amikor lentebb néztem kicsit kétségbe estem mivel ez volt kiírva: Jaapan restaourant. Tehát éttérem? Nos ezt nem tudom eldönteni.
Nah végülis jó volt bár azonnal köszöntem egy jó öreg barátomnak mikor haza értem (nah vajon mi/ki az?)
Manga Észtországban: Nos témára térve a városnak adok egy 4-5-öst. mivel láttam egy mangás plakátot amin nagybetükkel kiírva h "SAKURA" Nos amikor lentebb néztem kicsit kétségbe estem mivel ez volt kiírva: Jaapan restaourant. Tehát éttérem? Nos ezt nem tudom eldönteni.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-07 19:19:22
(#26877) Arigatou Azért csak gyakorolj sokat és majd meglátod nem is olyan nehéz találni embereket.Csak keresni kell
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
XDDDD. Hát, azér ezt nem lehet sztem bandának mondani. A szintis gitározni tanul XD. Am és még barátnőmmel 2en vagyunk -ő énekel, én mutálok - a dobost ajánlották, nem ismerjük, a gitáros fiút meg rá kéne venni hehe.
(bár ha csak azon múlik én ráveszem )
Am utálom h milyen osztályba kerültem, de az új sulimban van 1 olyan banda ami érdekel, csak már asszem 3 gitárosuk van, viszont ha jól tom szintis nincs benne -probléma h sose vettek be még 9.-kest...
Neked sok sikert.
(bár ha csak azon múlik én ráveszem )
Am utálom h milyen osztályba kerültem, de az új sulimban van 1 olyan banda ami érdekel, csak már asszem 3 gitárosuk van, viszont ha jól tom szintis nincs benne -probléma h sose vettek be még 9.-kest...
Neked sok sikert.
Szerk: Zoé 2009-07-07 19:09:35
Hmm. Értem. A bandához sok sikert kívánok! Talán egy év múlva ha már jó leszek nekem is összejön. Van egy ismerősöm aki eszméletlen jól énekel és egy osztálytársam aki nagyon jól dobol. Hát remélem addigra nem nyúlják le őket
Klasszikuson. És ja, a google nagyon jó barátom. XD Onnan tanulok. Ilyen lükeséget már, 4 évig mellékhangszerem volt a gitár, de a tanárom csak fölbontottan tanitott...
Am 1 barátnőm segit, 6 éve gitározik -igaz h úgy tervezte, h ő meg még 1 srác gitározik, én szintizek(zgr helyett), és 1 fiú dobol. Hát ebből mi lesz ha 1szer összejön...
Én szívesen tanítanálak ^^ csak hát még nekem is van mit tanulnom... meg hát azt se tudom hol laksz xD De amúgy a google a barátotok és nagyon sok mindent meglehet találni. Én is úgy kerestem rá mindenre mikor ott álltam egy gitárral a kezemben és nem tudtam mit kezdjek vele
Amúgy ha szabad tudnom min játszol? Akusztikus gitár only? Nekem sajnos csak elektromos van
Amúgy ha szabad tudnom min játszol? Akusztikus gitár only? Nekem sajnos csak elektromos van
Szerk: Keiichi 2009-07-07 18:46:04
Nah Sashi, Kei-chanra tessék hallgatni.
Ezt nem tudtam XD. -lüke tanárom hibája, mer nem akart megtanitani pengetővel játszani, úgyh most magamat próbálom tanitani. XD
Ezt nem tudtam XD. -lüke tanárom hibája, mer nem akart megtanitani pengetővel játszani, úgyh most magamat próbálom tanitani. XD
Sziasztok!
Pengetővel kérlekszépen úgy lehet hogy a közte lévő húrt lefojtod, ami azt takarja hogy ráhelyezet az ujjad de nem nyomod le. Így az nem ad ki hangot.