Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak erkölcs-órát akarok neki tartani.
Sok sikert és türelmet ehhez a nehéznek ígérkező feladathoz!És: Beugró a Comedy Central-on!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-05 19:18:57
Mi volt a felesleges az idézetben?...
Közvetlen előtted lévő postot nem illik idézni, főleg nem ha rövid és az egészet akarod.Amúgy itt írtam pár szót a moderálás gyakorlatáról. Ha valakinek kérdése van, ott nyugodtan felteheti.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2009-07-05 18:52:56
beküldve: 2009-07-05 18:41:49
(#26792) valószínüleg soha
nyalánkság... először minden program, amit használok, arra az esetre, ha más gépen nem lennének ne kelljen felraknom
aztán 1-2 hacker progi... (pszt)
és last.fm plugin, hogy számlálja az mp3-mom a hallgatottakat
nyalánkság... először minden program, amit használok, arra az esetre, ha más gépen nem lennének ne kelljen felraknom
aztán 1-2 hacker progi... (pszt)
és last.fm plugin, hogy számlálja az mp3-mom a hallgatottakat
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Óóóóó! Nyalánkság? Milyen nyalánkság? És mikor lesz piacra dobva ez az mp3 lejátszó? Veszek egyet!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
hát ne gondolj nagy dologra (egyenlőre)
de egy mp3 lejátszó készül, ami mindent tud... többek között zenét lejátszani is
meg felraktam rá egy-két nyalánkságot
de egy mp3 lejátszó készül, ami mindent tud... többek között zenét lejátszani is
meg felraktam rá egy-két nyalánkságot
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-07-05 18:17:08
(#26788) Igen. Itt tényleg én vagyok a legnehezebb eset.
Hanon, rákattintottam, de csak 1 ERROR felirat jött be!
L: Hacker mp3? Mire gondolsz?
Vagy a gépem?
Hanon, rákattintottam, de csak 1 ERROR felirat jött be!
L: Hacker mp3? Mire gondolsz?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-07-05 18:20:22
Mi volt a felesleges az idézetben?...
Közvetlen előtted lévő postot nem illik idézni, főleg nem ha rövid és az egészet akarod.
Ha 1 kicsit lejjebb görgettél volna, láthattad volna hogy ezért is fizetni kell!
Ha egy kicsit figyelsz, észerveszed, hogy van ott egy "free user" gomb. Vársz fél percet és jöhet is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-07-05 18:01:46
beküldve: 2009-07-05 17:58:19
(#26786) Ohayo mindenki
Itt már nem esik...
Itt éppen egy hacker mp3 készül...
és most ünnepeltük meg apum névnapját ^^
Itt már nem esik...
Itt éppen egy hacker mp3 készül...
és most ünnepeltük meg apum névnapját ^^
csoki torta után...
rengeteg felszabadult endorfinnal az agyban...
eufórikus állapotban
beküldve: 2009-07-05 17:54:11
(#26785) Ha 1 kicsit lejjebb görgettél volna, láthattad volna hogy ezért is fizetni kell! De nehéz eset vagyok!
Át tudod nekem küldeni a számot?
Át tudod nekem küldeni a számot?
koanbe@citromail.hu
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-05 18:50:07
Hehe Hát én bizony elcsesztem sorry. Na itt a rapidshare-es link [Link] ez már biztos hogy jo lesz ugyanis kiprobáltam és én magam is letöltöttem
Remélem most már tudtam egy kis örömöt szerezni neked és végre meghallgathatod a kedvenc számodat
Remélem most már tudtam egy kis örömöt szerezni neked és végre meghallgathatod a kedvenc számodat
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
1. Nem érem el a konektort, és egyedül vagyok itthon
2. Ez a letöltés nem ingyér van!
2. Ez a letöltés nem ingyér van!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-05 18:49:27
Én is szeretem a cicákat és nekünk is van 4 2 még tök kicsi és olyan aranyosak és... nem mondom tovább mert megőrülsz
1. Ha nem volt kihúzva a monitor akkor elképzelhető hogy meghalt a monitor ha túl nagy áramot kapott mikor vissza jött az áram Húzd ki majd dugd vissza és várj egy kicsit hátha még jó lesz. Amugy nekem van egy 8 éves monitorom amibe egyszer a víz is belefolyt és egy nap után megjavult és még mindíg működik ^^
2. Innen letöltheted: [Link] Download file-ra rámész és várnod kell 88 mp-et.
Remélem tudtam segíteni.
1. Ha nem volt kihúzva a monitor akkor elképzelhető hogy meghalt a monitor ha túl nagy áramot kapott mikor vissza jött az áram Húzd ki majd dugd vissza és várj egy kicsit hátha még jó lesz. Amugy nekem van egy 8 éves monitorom amibe egyszer a víz is belefolyt és egy nap után megjavult és még mindíg működik ^^
2. Innen letöltheted: [Link] Download file-ra rámész és várnod kell 88 mp-et.
Remélem tudtam segíteni.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-05 17:25:25
Kaptunk egy kandúrmacskát.
Most már 4 van és az egyik terhes.
Jaj, mennyi macsek lesz itt, ejj.
Most már 4 van és az egyik terhes.
Jaj, mennyi macsek lesz itt, ejj.
Én imádom a cicákat! Nem akarsz nekem adni egy kiscicát? *csillogó szemekkel néz*
Emberek, tudnátok nekem segíteni 2 dologban?
1. Ma anya a számítógép körül portalanított, és ott lekapcsolta az áramot. Aztán visszakapcsolta, de azóta nem működik a monitor (megnéztem, be van dugva). Szerintetek mi lehet a baj?
2. Valaki le tudná nekem tölteni Michael Jacksontól a Give in to Me-t? (Nem 'Give it to Me' és nem is 'Give into Me'). Már egy csomó helyen megnéztem de sehogy sem tudtam letölteni, és nekem kell az a szám! Dan csak a videót tudta megszerezni!
Lécci, segítsen valakiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Ja, és: lécci ezen a linken [Link] szavazzatok a baloldali szavazásnál és a Vendégkönyvbe mondjatok véleményt! Köszike!
Szerk: Sashi 2009-07-05 17:28:59