Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen? XD. Nekem viszont senki nem mondja meg h mit csináljak . Szal ha azt mondom nem tagadod le, ak az úgy is van.
Senki nem mondja meg h mit csináljak: anyu kivétel.
Aizen: késő, nem tudod letagadni.
Dehogynem!
Mert én vagyok a "Mindenható 3. - Aizen-sama" főszereplője. XD
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-04 16:12:21
(#26747) Nah átolvastam a 20 oldalacskát...láttam h elég sokszor volt M.J. halála meg élete a téma...
Hanon: az a csaj 15 ...várj, össze kell szednem magam a földről...
Hanon: az a csaj 15 ...várj, össze kell szednem magam a földről...
Szerk: Zoé 2009-07-04 16:12:50
Erről az "én vagyok a legerősebb" szövegről nekem inkább beugrik az ego-man elnevezés XDDDD.
(Ne tagadd )
(Ne tagadd )
De! Igen is tagadom!
Hanon: ismerős a csaj és mintha myvip-en láttam volna. Szólok ha megtaláltam!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-04 16:03:00
beküldve: 2009-07-04 15:51:54
(#26745) [Link]
Kedves fórumozók.
Minden erőmmel "Lilit" keresem, de sajna rajvipen 5 oldalnyi 15 éves békéscsabai lány van, így elég nehéz a kutatás. A segítségeteket kérném ez ügyben.
Két fotó a hölgyről:
[Link]
[Link]
Ha bármelyikőtök ráismerne a leányzóra, vagy esetleg egy közösségi oldalon előbb rátalál mint én, az kérem jelezze.
Kedves fórumozók.
Minden erőmmel "Lilit" keresem, de sajna rajvipen 5 oldalnyi 15 éves békéscsabai lány van, így elég nehéz a kutatás. A segítségeteket kérném ez ügyben.
Két fotó a hölgyről:
[Link]
[Link]
Ha bármelyikőtök ráismerne a leányzóra, vagy esetleg egy közösségi oldalon előbb rátalál mint én, az kérem jelezze.
Igen, meg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Erről az "én vagyok a legerősebb" szövegről nekem inkább beugrik az ego-man elnevezés XDDDD.
(Ne tagadd )
-végtelen= ezen mennyit röhögtem mikor nem tudták fölirni egyesek a táblára XD
Am:
Sashi: itt vagyok, meglettem...
Dan: mindenütt voltam csak a mennyben nem jártam
-vmér nem engedtek be...
(Ne tagadd )
-végtelen= ezen mennyit röhögtem mikor nem tudták fölirni egyesek a táblára XD
Am:
Sashi: itt vagyok, meglettem...
Dan: mindenütt voltam csak a mennyben nem jártam
-vmér nem engedtek be...
Szerk: Zoé 2009-07-04 16:10:27
(nehogy megkérdezd mi esik )
Szóval...mi is esik nálatok?
Most láthatod a gonosz Aizen-sama igazi erejét!
Megmutassam hanyas szám van a tarkómon?
Minusz végtelen.
Azaz, én vagyok a legerősebb Espada, akinek 10 Resureccion-ja van.
Azaz én vagyok Aizen Sousuke.
Magamat is megcsináltam Espada-nak. Én vagyok a legerősebb.
Buhahahaha!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-04 15:32:26
Az XD meg még nem próbáltam...hat?
Fuh...
Fáradt vagy mer az vagy, vagy mer olyan az idő v nem tom.
Itt épp esik is meg abbahagyja, aztán 5 perc múlva újból esik 10 percet XD. (nehogy megkérdezd mi esik )
Ak meg ne kávézz, ne pihenj...olvass.
Hehe, ezután fogsz látni ...(legalábbis remélem)
Mér is vagy fáradt? Am van rá orvosság.
pl: tessék pihenni, kávét inni v....ö...pihenni XD
Az jó ha többet leszel fent.
Nem tudom miért vagyok fáradt. XD
Napközben pihenni nem tudok.
Kávéhoz nincs kedvem.
Megismétlem az elsőt.
Az XD meg még nem próbáltam...hat?
,,Hitler fején ugrálok!"
Hehe, ezután fogsz látni ...(legalábbis remélem)
beküldve: 2009-07-04 15:02:03
(#26739) Szia Zoé!
Rég láttalak!
Azta, de fáradt vagyok. Ez nem jellemző rám...
Rég láttalak!
Azta, de fáradt vagyok. Ez nem jellemző rám...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-04 14:53:22
(#26738) Sziasztok (márha van itt vki...) Ki hogy van?
Nah ennyi, drága anyuci jóvoltából matek-infós lettem.
Eredeti terv:
Na de, hir van:
Végül kérdés:
Shasi: sajna ez van...
Mi ez a javitás Azzi? Új nyelv? -nah asszem közben rájöttem...
Misu-chan: szépen elkésve, de gratulálok
Nah ennyi, drága anyuci jóvoltából matek-infós lettem.
-csak azér mentem bele, mer azt hittem nem vesznek föl +bekerültem 1 kemény osztályba...
Eredeti terv:
mat-infre nem vesznek föl egy kemény suliba, úgyh megyek vmi gyengébe, és játszva kijárom azt aa 4 évet-hát ennek lőttek na mind1
Na de, hir van:
na ki megy az új osztályával Szentendrére? ki? XD. Csak még nem tudja h ez miből is fog állni XD. És azt se tudja hol van Szentendre...
Végül kérdés:
Kb hol van Szentendre?
Shasi: sajna ez van...
Mi ez a javitás Azzi? Új nyelv? -nah asszem közben rájöttem...
Misu-chan: szépen elkésve, de gratulálok
Szerk: Zoé 2009-07-04 15:16:13
Bakker, elegem van az anyámból!
Nálunk az a rendszer működik, hogy a húgommal felváltva mosogatunk, és most a húgom (Betty) lett volna a soros. Erre amikor felébredek, találok 1 cetlit h "Andika, mosogasss el". Küldtem 1 SMS-t anyának h most Betty a soros. Erre ő felhív h mit cirkuszolok és hogy mosogassak el. Aztán amikor hazajön, a fejemhez vágja, hogy nem főz rám, nem mos rám, nem kér tőlem semmit, de akkor én se kérjek tőle semmit! Ma a tesómmal is összekaptam, de őt nem cseszte le, mert ő egy kisangyal, ő nem csinál semmit, és én vagyok a hülye! Annyira elegem van!
Meg a gépből is, mert olyan lassú, de ez most nem lényeges!
Nálunk az a rendszer működik, hogy a húgommal felváltva mosogatunk, és most a húgom (Betty) lett volna a soros. Erre amikor felébredek, találok 1 cetlit h "Andika, mosogasss el". Küldtem 1 SMS-t anyának h most Betty a soros. Erre ő felhív h mit cirkuszolok és hogy mosogassak el. Aztán amikor hazajön, a fejemhez vágja, hogy nem főz rám, nem mos rám, nem kér tőlem semmit, de akkor én se kérjek tőle semmit! Ma a tesómmal is összekaptam, de őt nem cseszte le, mert ő egy kisangyal, ő nem csinál semmit, és én vagyok a hülye! Annyira elegem van!
És már megint belassult a gép!
Pagger, elekem fan asz anyámpól!
Mek a kébből izs, merd ojan lazssú, te esz mozst nem lényekezs!
Nálung asz a rencer műgötig, oty a úkommal velfáldfa mozsokadung, ézs mozsd a úkom (Peddt) ledd folna a szorozs. Erre amigor velépreteg, dalálog 1 zedlid h "Antiga, mozsokazsss el". Güldem 1 ZSMZS-d anyánag h mozsd Peddi a zsorozs. Erre ő velhíf h mid zirguzolog ézs oty mozsokazssag el. Aszdán amigor aszalyön, a vejemhesz fákja, oty nem vősz rám, nem mozs rám, nem gér dőlem zsemmid, te aggor én zse gérjeg dőle zsemmid! Ma a dezsómmal izs özegabdam, te őd nem dzsezde le, merd ő ety gizsantyal, ő nem dzsinál zsemmid, ézs én fatyog a üje! Annyira elekem fan!
Ézs már mekind pelazssuld a kéb!
Javítva, szívesen!
1. Legközelebb zokszó nélkül mosogass el, ha megkérnek rá!
2. Vírusírtózd le a géped!
3. ???
4. Profit!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-07-04 14:05:12
beküldve: 2009-07-04 13:54:29
(#26736) beküldve: 2009-07-04 13:08:32
(#26735) Bakker, elegem van az anyámból!
Meg a gépből is, mert olyan lassú, de ez most nem lényeges!
És már megint belassult a gép!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<