Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-06 05:56:02
(#26809) Sziasztok! Na ki ébredt fel és nem tudott vissza aludni? Én
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Jó estét baglyok!^^
Szia Misu-chan! kiderült, hogy az augusztusi koncerteket már nekem kéne adnom
Az kemény, sok sikert kívánok! Hol fogtok fellépni?megszületett a kis ikerpár uncsim!! (Borka és Flóra)
Jó babázást! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-06 01:24:32
(#26807) Jó estét baglyok!^^
Hírekkel szolgálok nektek piciny életemről^^
BandaNos hát, mint ahogy a tegnapi napon számomra kiderült, hogy az augusztusi koncerteket már nekem kéne adnom, úgyhogy kb egy fél hónapom van felkészülni... (elárulom szerintem soha nem lehet egy ilyenre tökéletesen felkészülni) úgyhogy most güri van ezerrel
család:17-én megszületett a kis ikerpár uncsim!! (Borka és Flóra) A világ leggyönyörűbb kis bébibabái^^ők is szépen le fognak kötni ebben biztos vagyok alig várom hogy már láthassam őket^^
Hírekkel szolgálok nektek piciny életemről^^
BandaNos hát, mint ahogy a tegnapi napon számomra kiderült, hogy az augusztusi koncerteket már nekem kéne adnom, úgyhogy kb egy fél hónapom van felkészülni... (elárulom szerintem soha nem lehet egy ilyenre tökéletesen felkészülni) úgyhogy most güri van ezerrel
család:17-én megszületett a kis ikerpár uncsim!! (Borka és Flóra) A világ leggyönyörűbb kis bébibabái^^ők is szépen le fognak kötni ebben biztos vagyok alig várom hogy már láthassam őket^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-07-06 01:24:57
beküldve: 2009-07-05 22:30:57
(#26806) Bezony ám! Csak a könyv pont nincs nálam és nem emlékszem a mondat elejére XD.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Akié a 30.000. hsz, az kap tőlem valamit!
Nem biztos, hogy ez volt az évszázad ötlete... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-05 21:42:47
beküldve: 2009-07-05 21:35:30
(#26803) YEEEEEEEE, SIKERÜL LETÖLTNEEEEEEEEEM!!!!!!!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-05 21:08:03
(#26802) Most látom csak, Yoroi, hogy az aláírásod Sir Terry-től van!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A LimeWire-ral zenét, képet és videót is le lehet tölteni, teljesen ingyen. Úgy működik, hogy te rákeresel valamire, aztán egy másik gépről az adott dolgot átmásolja a tiédre. A progi automatikusan beállít megoszott fájlokat, amiket bárki átmásolat a gépedről. Ezeket megtalálod egy listában (nem halállistában ), és bármelyiket törölheted. Nagyon 1szerű kezelni. Ha kell, keress rá, Google a barátod
DFB*! Kitaláltam valamit! Akié a 30.000. hsz, az kap tőlem valamit!
*Drága Fórumozó Barátaim
DFB*! Kitaláltam valamit! Akié a 30.000. hsz, az kap tőlem valamit!
*Drága Fórumozó Barátaim
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-07-05 21:10:44
LimeWire?? Arról még nem is hallottam. Csak a Megaupload-ról
Szerk: Yoroi 2009-07-05 20:57:20
beküldve: 2009-07-05 20:55:13
(#26799) Keiichi, nem tudod az e-mailemre átküldeni a számot? Folyton beön az error. Nem tudom, miért.
Ja, és megjavult a monitor. Nem volt semi baja, cak kilazult a vezeték!
Am a letöltéssel kapcsolatban mindenkinek köszönöm a segítséget de én sajnos csak a LimeWire-hoz értek, ami nem találja ezt a számot!
Izé... mégis tudom. Mert ez a gép egy nagy kalap szar!!!!!
Ja, és megjavult a monitor. Nem volt semi baja, cak kilazult a vezeték!
Am a letöltéssel kapcsolatban mindenkinek köszönöm a segítséget de én sajnos csak a LimeWire-hoz értek, ami nem találja ezt a számot!
Mint már korábban mondtam: Nehéz eset vagyok!
Én csak húzom a netem visszadugom és már is új az ip címem. De ez nem mindenkinél működik.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
De azt azért hozzá kel tenni hogy ha túl sokat töltesz le akkor 10 percig nem tölthetsz le.
Viszont ha ez bekövetkezik akkor csak inditsd ujra a géped, akkor elvileg új IP címet kapsz szal a korlátnak vége.
DE: Csak annak éri meg akinek nem 10 percig kapcsol ki a gépe...
mint nekem ügye...
Legalábbis nekem nem engedte
Viszont ha ez bekövetkezik akkor csak inditsd ujra a géped, akkor elvileg új IP címet kapsz szal a korlátnak vége.
Nekem bejött!
DE: Csak annak éri meg akinek nem 10 percig kapcsol ki a gépe...
mint nekem ügye...
Szerk: Yoroi 2009-07-05 20:32:02
A Rapidhsare nem fizetős. Évek óta használom. Lehet ingyenesen is letölteni csak akkor le van korlátozva a letöltési sebesség. Te csupán ránézésre megállapitottad ezt amint lejjebb görgettél és megláttad a premium account árakat. Ha rámész hogy Free user (van két óra és az egyik alatt található ez a szép szöveg) akkor 45 másodpercnyi várakozás után letöltheted ingyenesen a számot.
A mai napon 2 szer töltöttem le a számot. Jelenleg most is töltődik mialatt ezt írom, úgyhogy lehetetlennek tartom hogy error-t hozzon be. Sorry de nem tudom mért lehet, azt ajánlom hogy majd próbáld meg ujra hátha sikerül.
A mai napon 2 szer töltöttem le a számot. Jelenleg most is töltődik mialatt ezt írom, úgyhogy lehetetlennek tartom hogy error-t hozzon be. Sorry de nem tudom mért lehet, azt ajánlom hogy majd próbáld meg ujra hátha sikerül.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-05 19:58:26
És: Beugró a Comedy Central-on!
Ó, de jó lenne most megnézni, de mind a kettő TV foglalt.
,,Hitler fején ugrálok!"