Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egyáltalán minek keresi?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
T. Moderátor!
Mi volt a felesleges az idézetben?...
beküldve: 2009-07-05 16:49:06
(#26778) Sziasztok! Van itt valaki? Én jövök mindíg csak rossz időben? De hát nem tehetek róla általában 1-ig alszok aztán még ki is kell józanodni meg mire ide tudok ülni... ahh...
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Sziasztok
Igen Sashi előkerültem, lehet örülni.
Hát igen XD. Legalább tudjátok, h nem vmi másolat vagyok
Igen Sashi előkerültem, lehet örülni.
Elraboltak az Ufók XDDDD
...és Zoé...na ő maradt a régi...
Hát igen XD. Legalább tudjátok, h nem vmi másolat vagyok
2/10 mert láttam sz őszinte próbálkozást.
Fagy mipől kontolot, hoty értegel minged falami, amiről el sem mondad, neget mire gell
Javítva, szívesen
Erkölcsóra, hajrá! Akkor viszont várom a fejleményeket!
Fagy mipől kontolot, hoty értegel minged falami, amiről el sem mondad, neget mire gell
Javítva, szívesen
Erkölcsóra, hajrá! Akkor viszont várom a fejleményeket!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-05 11:29:02
(#26775) Sziasztok! *kicsit még kómásan ír*
Kaptunk egy kandúrmacskát.
Most már 4 van és az egyik terhes.
Jaj, mennyi macsek lesz itt, ejj.
Kaptunk egy kandúrmacskát.
Most már 4 van és az egyik terhes.
Jaj, mennyi macsek lesz itt, ejj.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-05 11:17:35
(#26774) Sziasztok!
4 napi betegeskedés után végre visszatértem! *maga előtt látja a fórumozók különböző arckifejezéseit; LOL*
Ki hogy van? Miféle hasznos/haszontalan dolgokkal ütitek el az időt mostanság? (Azt már látom, hogy Hanon erkölccsősznek állt--amihez csak sok sikert tudok kívánni és némi hidegvért ), valamint, hogy Sashi végig Zoé megérkezésére várt, és Zoé...na ő maradt a régi...
Többiek?
4 napi betegeskedés után végre visszatértem! *maga előtt látja a fórumozók különböző arckifejezéseit; LOL*
Ki hogy van? Miféle hasznos/haszontalan dolgokkal ütitek el az időt mostanság? (Azt már látom, hogy Hanon erkölccsősznek állt--amihez csak sok sikert tudok kívánni és némi hidegvért ), valamint, hogy Sashi végig Zoé megérkezésére várt, és Zoé...na ő maradt a régi...
Többiek?
Mert a te 4chanon összeszedett tudásod folyamatos hasznosítása biztos sokkal érdekfeszítőbb.
"Vacs mibjől gondzsolod, hocs éjdekel minyket vajami, amijjjől el csem mongyad, nyeked mije kell. :'(
"
Bocs ha még nem megy túl jól, nem volt időm hosszasan tanulmányozni a mestert.
Btw, azt hittem egyértelmű. Csak erkölcs-órát akarok neki tartani.
"Vacs mibjől gondzsolod, hocs éjdekel minyket vajami, amijjjől el csem mongyad, nyeked mije kell. :'(
"
Bocs ha még nem megy túl jól, nem volt időm hosszasan tanulmányozni a mestert.
Btw, azt hittem egyértelmű. Csak erkölcs-órát akarok neki tartani.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-07-05 11:03:03
(#26772) Zoé, megjöttél? Öcsém, de hiányoztál! Azt hittem, megpusztulok nélküled, de komolyan!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Ti mennétek ki Japánba?
Avagy nem tudok mást és ezért kérdezem ezt.
Avagy nem tudok mást és ezért kérdezem ezt.
Szerény személyem kint is akar élni. Tervek közt van a nyelv megtanulása, és kint dolgozás. Nem mert jaán meg ú trendi, hanem mert egész egyszerűen a magyar rendszerben nem lehet már tervezni. És imádon pl Tadao Ando, Takaharu Tezuka, vagy Takeshi Hosaka házait. //gulgi a barátotok, lusta vagyok linkelni/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-07-05 09:05:16
(#26770) Jó reggelt dear ppl. Hogy smint telnek napjaitok?
Nemtudom tegnap volt-e valaki a Westendben innen a Mangafanosok közül. Csak két szó: EVERYONE HAPPPY Wi-Fi CONNECTION
Nemtudom tegnap volt-e valaki a Westendben innen a Mangafanosok közül. Csak két szó: EVERYONE HAPPPY Wi-Fi CONNECTION
Meg persze az ott vásárolt Dialga figurám fejét sikeresen elhagytam a vonaton. Hátbrávó.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ezt én sem értem, azt pláne, hogy mi közünk van hozzá :(
Hanon, exhibicionista e vagy? Vagy miből gondolod, hogy érdekel minket valami, amiről el sem mondtad, neked mire kell :'(
Hanon, exhibicionista e vagy? Vagy miből gondolod, hogy érdekel minket valami, amiről el sem mondtad, neked mire kell :'(
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:15:37
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:15:17
Szóval megtaláltad. És most mit fogsz tenni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-04 23:55:43
Utolső lehetőségem, hogy a cikkírótól kérem el.
"Whoa, it worked!"
Persze, hogy nem találtam rá. Csak ismiknek mutogassa a képeit. Milyen titkolózó.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ennyi pénzből már egy igazi, szintén háromdés és pihepuha nagydudás lánykát is le tudsz itatni és megkapni.
A mai fiatalság pedig, ahogy perverzálódik a média hatására, még azt is megengedné, hogy Mokát vagy akármit firkálj a homlokára.
A japán része már nehezebb, de az ember ne legyen finnyás. Különben is, pang a magyar piac, jó a hazai is. (;
Hétfőn vagy kedden már vérfocizunk. Csudijó lesz.
Da nasty, da bad an’ da ugly!
Csudajó vízköpős második véhás tévékettőn nézhető film; A sötét szárnyak birodalma
Gonosz okkult nácik gonosz butanáci vérből felélesztik a gonosz gargoylet aki csettint és feléleszti a gonosz apródjait.
Jó amerikai katonák repülnek, megtámadják őket a gonosz vízköpők, de a mindenhez értő, angolul és franciául is perfektül beszélő lengyel (mer' az egész lengyelben játszódik) parasztlány megmenti őket. Aztán, ha már második véhá és gonosz okkult nácik vées jó amerikai katonák, jön az elmaradhatatlan végzet lándzsája.
A végét sajnos már nem bírtam megnézni.
A CGI passzol a filmbe, mert sacc az is második véhás minőség.
A mai fiatalság pedig, ahogy perverzálódik a média hatására, még azt is megengedné, hogy Mokát vagy akármit firkálj a homlokára.
A japán része már nehezebb, de az ember ne legyen finnyás. Különben is, pang a magyar piac, jó a hazai is. (;
Hétfőn vagy kedden már vérfocizunk. Csudijó lesz.
Da nasty, da bad an’ da ugly!
Csudajó vízköpős második véhás tévékettőn nézhető film; A sötét szárnyak birodalma
Gonosz okkult nácik gonosz butanáci vérből felélesztik a gonosz gargoylet aki csettint és feléleszti a gonosz apródjait.
Jó amerikai katonák repülnek, megtámadják őket a gonosz vízköpők, de a mindenhez értő, angolul és franciául is perfektül beszélő lengyel (mer' az egész lengyelben játszódik) parasztlány megmenti őket. Aztán, ha már második véhá és gonosz okkult nácik vées jó amerikai katonák, jön az elmaradhatatlan végzet lándzsája.
A végét sajnos már nem bírtam megnézni.
A CGI passzol a filmbe, mert sacc az is második véhás minőség.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-07-04 23:07:02