Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A legtöbb ilyen névgenerátor teljesen véletlenszerű eredményeket dob ki minden lekérdezésnél.
Hát ez igaz. Meg van csinálva, hogy erre a betűre ezt írja ki. Kipróbáltam, hogy beírtam egy betűt és akkor is egy teljesen más betűvel kezdődő Bleach-es nevet adott ki.
,,Hitler fején ugrálok!"
A legtöbb ilyen névgenerátor teljesen véletlenszerű eredményeket dob ki minden lekérdezésnél.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-03 21:08:35
(#26713) Hát jól ellhet vele szórakozni és poénos is. Na lássuk.
Első próbálkozás: Beírom a monumentális hosszúságú nevem lássuk mit kezd vele? Lefagy.
Második próbálkozás: Újra beírom a roppant hosszú nevem. Várok. Az eredmény Kurosaki Ichigo Mi a?!
Harmadik próbálkozás: matsumoto Rangiku Ez meg ki?!
Nem vagyok annyira nagy bleach fan, (egyáltalán nem) A névmemóriám meg szörnyű na keressünk rá a keresőben
Első próbálkozás: Beírom a monumentális hosszúságú nevem lássuk mit kezd vele? Lefagy.
Második próbálkozás: Újra beírom a roppant hosszú nevem. Várok. Az eredmény Kurosaki Ichigo Mi a?!
Harmadik próbálkozás: matsumoto Rangiku Ez meg ki?!
Nem vagyok annyira nagy bleach fan, (egyáltalán nem) A névmemóriám meg szörnyű na keressünk rá a keresőben
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Erről a "mi a téma?" és mutációi kérdéskörről nem lehetne végre leakadni? Mondjuk, teszem azt, az idők végezetéig? Tényleg baromira irritáló. Legalább valamit linkelj, és kérdezd meg mi a véleményünk, vagy valami...
Nos, rendben.
Akkor mi a véleményetek erről a Bleach name generator-ról?
Link: [Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-03 20:54:20
beküldve: 2009-07-03 20:46:27
(#26711) Arra gondoltam mi lenne, ha szerveznénk egy közös mangafan cosplayt nyári conra valamelyik napra? Csak ne az első napjára, meert akkor barátnőmmel öltözünk be Vaizardoknak. Ő Lynette /bocsi ha rosszul írom/ én meg Wonderweis leszek. Mondjuk ha lennének szeplőim akkor már be se kéne különösebben öltöznöm, mert eléggé hasonlítok Wondie-chanra x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nos valami jó téma?
Erről a "mi a téma?" és mutációi kérdéskörről nem lehetne végre leakadni? Mondjuk, teszem azt, az idők végezetéig? Tényleg baromira irritáló. Legalább valamit linkelj, és kérdezd meg mi a véleményünk, vagy valami...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jól sejtem h hosszú kimaradásaim alatt sem érkezett meg egy szem moderátor sem? :)
Dede. mostanában szokott moderátor aktívkodni. És végre ittvan egy a régi fórumos arcok közül. Már csak genes1st kéne valahonnan előkeríteni x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ti tudjátok hogy hol van Székesfehérvár,vagy mi?
De lusta valaki rákeresni! Balaton keleti parttól kb 60 km de lehet hülyeséget mondok. (A nagy földrajz fakkos ) Az itteni dolgokban nem vagyok túl jó.A nyári Pesten lesz és most már nem a Petőfiben fogják rendezni, bár ez még lehet ott lesz. Az ok egyszerű kinőttük a helyet És most már az őszi conok rendezését fogják pályázat által kiadni a városoknak, tehát úgy mint eddig a nyárit. Olvassatok utána az animecon oldalán.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-03 20:22:27
Székesfehérvárt tudjuk, mi pedig itt vagyunk.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-07-03 20:22:40
beküldve: 2009-07-03 16:35:29
(#26706)
Szerk: Dan 2009-07-03 16:37:10
Ajánlom a Goldwawe nevű progit. Levágja a hangot a videjókról, és empéháromban menthető. Azt nemtudom netről szedhető-e /gyanítom, de/ mert én hálóról húztam át
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-07-03 16:27:49
(#26704) beküldve: 2009-07-03 16:06:28
(#26703) Sashi,nem baj hogy csak videóba tudtam leszedni?,mert csak a youtube video downloader volt jóóó
Szerk: Dan 2009-07-03 16:31:01
Ha már a hajnál tartunk...én is most voltam fodrásznál (2 órája)...kissé le lett vágva a hajam,dehát...egyszerűen muszáj. XD 4 éve volt,h elmentem fodrászhoz,és a 15 éven át növesztett hajamat levágattuk,megritkíttattuk (táborozni mentem,és a "sörényemmel" nem tudtam volna mit kezdeni),azóta kb. egyszer voltam,h kicsit megszedessem,de megint nagyon megnőtt,és akartam volna vágatni vmi frizurát....csakhát elmentünk egy közeli mesterfodrászhoz,és azt mondta,h ebből nem tudna mit kihozni,mert erős,göndör,és sok,és a fene tudja,h ha levágjuk,hogyan is fog állni...mondjuk ezt még én is tudtam,mert mikor megmosom,akkor lelapul,de ha megszárítom,kész szalmakazal XXD egyszerűen kezelhetetlen). Úgyhogy maradt a megritkítás-levágás... -_-
Hjajj,és ismét itt van egy szép viharfelhő a fejem fölött,néhány nem messzi városban már szakad,meg jég is esett,dájó...(még jó,h moziba akaródzok menni )
Hjajj,és ismét itt van egy szép viharfelhő a fejem fölött,néhány nem messzi városban már szakad,meg jég is esett,dájó...(még jó,h moziba akaródzok menni )
Van elvileg moderátor, csak néha kicsit lemarad. Szal van, hogy túl nagy az aktivitás, ahhoz, hogy egy ember ellenőrizzen mindent.