Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-03 12:41:31
(#26700) Sashi köszönöm szépen a gyönyörű köszöntőőőt!^^ Még csak hasonlót se mondtak soha! xDxDxD
Egyébként már nyomom is a kezedbe a jóóó nagy pohár csokilikőrt:P
(egyébként megsúgom tesco-s de ahhoz képest valami horrorisztikusan finom)
dan az nem baj ha kicsi vagy... valahol el kell kezdeni *ad neki egy pohár VBK-t*
Am egyébként be lett festve a hajam! Mostmár nem vagyok szöszi se szösziféle
szép világosbarna az alapszín, benne sötét barna tincsek, és a hajam vége kb annyira sötétbarna, hogy már fekete xD érdekes színkavalkád, de nekem nagyon bejön csak még rettentően furcsa XD(életemben nem volt ilyen sötét hajam... )
szerk: egyébként, ha kell progi amivel zenéket lehet letölteni, akkor ugye egyszerű youtube róll letölteni. Ez lehetséges a Free Studio Manager nevű progival. Úgyhogy... határtalan zeneletöltés kipipálva
Egyébként már nyomom is a kezedbe a jóóó nagy pohár csokilikőrt:P
(egyébként megsúgom tesco-s de ahhoz képest valami horrorisztikusan finom)
dan az nem baj ha kicsi vagy... valahol el kell kezdeni *ad neki egy pohár VBK-t*
Am egyébként be lett festve a hajam! Mostmár nem vagyok szöszi se szösziféle
szép világosbarna az alapszín, benne sötét barna tincsek, és a hajam vége kb annyira sötétbarna, hogy már fekete xD érdekes színkavalkád, de nekem nagyon bejön csak még rettentően furcsa XD(életemben nem volt ilyen sötét hajam... )
szerk: egyébként, ha kell progi amivel zenéket lehet letölteni, akkor ugye egyszerű youtube róll letölteni. Ez lehetséges a Free Studio Manager nevű progival. Úgyhogy... határtalan zeneletöltés kipipálva
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-07-03 12:42:40
beküldve: 2009-07-03 12:29:54
(#26699) Jól sejtem h hosszú kimaradásaim alatt sem érkezett meg egy szem moderátor sem? :)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-07-03 11:37:50
(#26698) Kedves midori zakuro!
A fórum, még a dumizzunk rovat sem csetjellegű, így a "szia" és hasonló jellegű hozzászólásokat mellőzzed. Ha pedig választ írsz, akkor az idézett részben csak azt hagyd benne, ami valóban szükséges az üzeneted megértéséhez, a toronyidézetek használata nem ajánlott.
A fórum, még a dumizzunk rovat sem csetjellegű, így a "szia" és hasonló jellegű hozzászólásokat mellőzzed. Ha pedig választ írsz, akkor az idézett részben csak azt hagyd benne, ami valóban szükséges az üzeneted megértéséhez, a toronyidézetek használata nem ajánlott.
beküldve: 2009-07-03 11:35:11
(#26697) Sashi és midori zakuro!
Legyetek oly kedvesek és hagyjátok abba a toronyidézgetést!
A QUOTE feliratok közötti részeket meg is lehet ám vagdosni... Vagy emeljétek ki a lényeget, vagy az egészet QUOTE-ostul mindenestül töröljétek a válaszokból és csak a saját szavaitok szerepeljenek a hozzászólásban!
A duplapost.tal ugyanez a helyzet!
A saját hozzászólások alatt látható a szerkeszt, válasz erre és moderátor feliratok, ilyen esetben a szerkeszt feliratra katintva hozzászerkesztheted saját hozzászólásodhoz azt, amit még szeretnél...
A többi fórumozó és a Fórum nevében is köszönöm!
szerk.: És köszönjük a Moderátor-szama utólagos és alapos munkáját!^^
Legyetek oly kedvesek és hagyjátok abba a toronyidézgetést!
Toronyidézés: hosszabb hozzászólások teljes beidézése.
A QUOTE feliratok közötti részeket meg is lehet ám vagdosni... Vagy emeljétek ki a lényeget, vagy az egészet QUOTE-ostul mindenestül töröljétek a válaszokból és csak a saját szavaitok szerepeljenek a hozzászólásban!
A duplapost.tal ugyanez a helyzet!
Duplapost: két hozzászólás közvetlenül egymás után.
A saját hozzászólások alatt látható a szerkeszt, válasz erre és moderátor feliratok, ilyen esetben a szerkeszt feliratra katintva hozzászerkesztheted saját hozzászólásodhoz azt, amit még szeretnél...
A többi fórumozó és a Fórum nevében is köszönöm!
szerk.: És köszönjük a Moderátor-szama utólagos és alapos munkáját!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-03 13:07:56
beküldve: 2009-07-03 11:22:56
(#26695) azt akarom ami a képemen van ugyanis tök hülye vagyok és elhiszem hogy sikerülhet miből csináljam a szárnyat nagyon kezdő vagyok
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:34:42
Cserélünk? Én megyek Bp-re, te meg jössze ide Várdába XD
Egy death note-nak én is örülnék. De engem lécci, ne ölj meg, jó?
Ne haragudj, de mennem kell. Szióka!
Egy death note-nak én is örülnék. De engem lécci, ne ölj meg, jó?
Ne haragudj, de mennem kell. Szióka!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:34:11
te szegény akkor te is szenvedsz én itt lakok bpn és szánaLMOS Hogy még csak egy conon voltam és se az őszire se a nyárira nem mehetek -.,@.-ul szar az élet most lenne jó ha a fejemre esne egy death note az égböl máris jobb kedvem lenne
Válasz Sashi (#26691) üzenetére:
honnan tudjam most cosplayeznék elöször de próbálkozom fekete anyag fehér anyag ami nekem fog kelleni de a paróka olyan dráága sokban hasonlitunk xd
Válasz Sashi (#26691) üzenetére:
honnan tudjam most cosplayeznék elöször de próbálkozom fekete anyag fehér anyag ami nekem fog kelleni de a paróka olyan dráága sokban hasonlitunk xd
*Toronyidézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:33:20
Milyen anyagot? Mi kell egyáltalán 1 cosplayhez? *ég a pofájáról a bőr, amiért ezt nem tudja*
Am nem vagy egyedül.
Am nem vagy egyedül.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:28:37
beküldve: 2009-07-03 11:13:21
(#26690) áááááááááááááááá fáradt vagyok egyedül vagyok és szerencsétlen vagyok.... nagyon unatkozok!!!
már meg kéne vennem az anyagot a cosplayemhez akkor nem unatkoznék ennyit... de csak a jövő héten tudom! unatkozom.
már meg kéne vennem az anyagot a cosplayemhez akkor nem unatkoznék ennyit... de csak a jövő héten tudom! unatkozom.
Én meg itt lakok az Isten háta mögött, ráadásul se parókám, se ruhám nincsen, amit fel tudnék venni, tehát én se a pestire, se a fehérvárira nem tudok elmenni!
Nem mellesleg: HOVÁ TŰNT ZOÉ? HIÁNYZIK!
Nem mellesleg: HOVÁ TŰNT ZOÉ? HIÁNYZIK!
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:28:04
álllítólag szfehérváron
mi az az szfehérvár????
mi az az szfehérvár????
székesfehérvár jajj az szar mér nem lehet a petőfi csarnokban!? akkor is elmegyek mindegy köszi
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:35:36
Szfehérvár=Székesfehérvár
Am köszi szépen! A VIVA TV- úgy volt kiírva hogy Give in to me. Akkor lehet h Give into me lesz
Nemrég előszedtem a májusi MONDO-t, és volt benne vmi, amit csak most vettem észre:
Death Note - Az uccsó név, adatlap
Főszerepben: nemtomleírni (Light), eztsetomleírni (L) sok pixel (Ryuk)
Ha nem hajnali hat óra lett volna, hatalmasat röhögtem volna, de még az egész ház aludt, úgyhogy nem tudtam...
Am köszi szépen! A VIVA TV- úgy volt kiírva hogy Give in to me. Akkor lehet h Give into me lesz
Nemrég előszedtem a májusi MONDO-t, és volt benne vmi, amit csak most vettem észre:
Death Note - Az uccsó név, adatlap
Főszerepben: nemtomleírni (Light), eztsetomleírni (L) sok pixel (Ryuk)
Ha nem hajnali hat óra lett volna, hatalmasat röhögtem volna, de még az egész ház aludt, úgyhogy nem tudtam...
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:26:56
Szerk: Dan 2009-07-03 10:36:15
beküldve: 2009-07-03 09:44:39
(#26685) hello!
hol lesz az őszi CON?
a nyárira nem tudok menni és ha messze lesz az őszi akkor arra sem mehetek...
hol lesz az őszi CON?
a nyárira nem tudok menni és ha messze lesz az őszi akkor arra sem mehetek...
már dolgozok az ügyön!!!
ammm nem give into me a címe???
tudsz kicsit várni ???most bátyám újjabbbat töltöött le és ezen nehezen igazodok ki a szám má megvan
ez de szarrrrrrr
pill most máá asszem értem
bakkker,bátyám olyat töltött le amin fizetni kell a regisztrációért ,bocs
de pilll
még semmmi sem veszett el
ammm nem give into me a címe???
tudsz kicsit várni ???most bátyám újjabbbat töltöött le és ezen nehezen igazodok ki a szám má megvan
ez de szarrrrrrr
pill most máá asszem értem
bakkker,bátyám olyat töltött le amin fizetni kell a regisztrációért ,bocs
de pilll
még semmmi sem veszett el
Szerk: Dan 2009-07-03 09:43:20