Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmm... ezt jól láttad mert bizony még most se jöttek elő Na mind1 elleszek én itt egyedül Asszem...
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
itt van még 2 ismeretlen,de szentem ők nem fognak előjönni
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:23:31
Te aztán nem sz@rozol Látom elég komolyan veszed a témát Amugy van itt még valaki ilyenkor? Ha igen akkor adjon életjelet
Aki itt van az tegye fel a kezét ^^
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-01 23:22:30
voltam gyakorolni gitárossal^^
ezt a mondatot kéretik aranyba foglaltatni, kőre vésni és rákarcolni a hold felszínére, 200 m2-es betűkkel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-07-01 22:57:57
Elnar, nincs meg neked úgy egészen véletlenül Michael Jacksontól a Give in to Me?
Lehet tudnák segíteni neked hogy honnan szerezd meg.
http://beemp3.com
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-07-01 17:26:16
beküldve: 2009-07-01 16:43:28
(#26663) Boldog szülinapot!
Sztem este aludni kell. Nem vagyok valami éjszakai bagoly, nem úgy, mint L.
Am ha vki érdekel, a Cartoon Networkon a Bakugan megy.
Elnar, nincs meg neked úgy egészen véletlenül Michael Jacksontól a Give in to Me?
Zoé: Hová tűntéééééééél?
Sztem este aludni kell. Nem vagyok valami éjszakai bagoly, nem úgy, mint L.
Am ha vki érdekel, a Cartoon Networkon a Bakugan megy.
Zoé: Hová tűntéééééééél?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-07-01 17:06:25
beküldve: 2009-07-01 16:06:58
(#26662) Hali csak ép benéztem.
_Este ébren kell lenni De nem kéne mindíg a neten lógni.
_ Gratula a szülinaphoz Boldog szülinapot Hát én se szeretnék a mostani koromnál öregebb lenni, bár 16-os szám nekem annyira nem volt szimpi
Jha még este jövök.
_Este ébren kell lenni De nem kéne mindíg a neten lógni.
_ Gratula a szülinaphoz Boldog szülinapot Hát én se szeretnék a mostani koromnál öregebb lenni, bár 16-os szám nekem annyira nem volt szimpi
Jha még este jövök.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-01 15:34:30
(#26661) Csoki mindenkinek! *peace jelet mutat és 200 Wattos mosolyt biggyeszt az arcára*
Na mizujság van veletek?^^ Én mát totálisan és iszonyatosan is fel vagyok pörögve, először is azért, mert voltam gyakorolni gitárossal^^ másodszor pedig azért, mert holnap végre egy évvel öregebb leszek^^ Abban viszont biztos vagyok, hogy ennél öregebb (vagy max 18-nál) nem akarok idősebb lenni. Tehát nekem a holnap betöltött 16. életévem, tökéletesen meg fog felelni végre!! *egész nap viseli a 200Wattos mosolyt a fején és a peace jelet az ujjaival*
Na mizujság van veletek?^^ Én mát totálisan és iszonyatosan is fel vagyok pörögve, először is azért, mert voltam gyakorolni gitárossal^^ másodszor pedig azért, mert holnap végre egy évvel öregebb leszek^^ Abban viszont biztos vagyok, hogy ennél öregebb (vagy max 18-nál) nem akarok idősebb lenni. Tehát nekem a holnap betöltött 16. életévem, tökéletesen meg fog felelni végre!! *egész nap viseli a 200Wattos mosolyt a fején és a peace jelet az ujjaival*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
fordítok: megszállott 4chan függő :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
neked képlinkelés fétised van?
Imageboardokon megszoktam, hogy legalább a mondandóm felét képben fejezzem ki ^^
no pussy, just the dicks
olyankor nem süt az ember szemébe a nap
na ne: viccelj!
no pussy, just the dicks
hú szép hely. itt lesz a köv fórumtali? köccségminimalizálás?
sztem az éjszakai alvás időpazarlás. olyankor nem süt az ember szemébe a nap és kevesen vannak ébren ezért nyugi van. és az jó.
sztem az éjszakai alvás időpazarlás. olyankor nem süt az ember szemébe a nap és kevesen vannak ébren ezért nyugi van. és az jó.
-
beküldve: 2009-07-01 11:16:06
(#26655) Dz, az igaz, hogy az alvás uncsi, de ha hajnalig fentmaradok, akkor meg délutánig alszok, a legjobban elvesztegetett idő pedig a világosban alvás. Útálom. Világosban fent kell lenni.
Te ghetóóópúúútri!
Te ghetóóópúúútri!
no pussy, just the dicks
beállítva csengőhangnak. kíváncsi vok meddig fogom bírni
-