Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-30 19:13:30
(#26607) Nálunk már megint vihar lesz,
a múlthéten is minden nap volt
a múlthéten is minden nap volt
at the end,we all die alone
Hihi ln is nyiregyi vagyok ki akar fórumtalálkozót a korzóban?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-30 19:01:02
(#26605) Igen,olvastam
most néztem,a webboltba érkeztek azokból,amikből kifogytak,de sajna abból nem,ami kellett volna nekem
most néztem,a webboltba érkeztek azokból,amikből kifogytak,de sajna abból nem,ami kellett volna nekem
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-30 19:06:31
Üdv!
Üdv neked is! Végre megjöttetek, már nem is annyira kihalt a fórum!
Nem tudom, elolvastad-e a válaszomat az Eladnék/Vennék topikban, de a bizti kedvéért ide is leírom. Még a hó elején mondtad h keresel vkit, aki kinyomtatna neked pár színes képet. Ott, ahol laksz, biztos van olyan hely, ahol egy kis pénzért kinyomtatják neked színesben (pl. könyvtár, papír-írószer bolt stb.).
Te Gabo, nyiregyi vagy? És fiú vagy, vagy lány (bár sztem csaj vagy )?
nyíregyi lány. Régen, mikor beszéltem emberkékkel chaten, néha már ahhoz sem volt erőm, hogy megmondjam: lány vagyok
szia ^^
Én meg egy kisvárdai lány vagyok! Felvehetlek MSN-re? Nincs kedved egy talihoz a nyáron?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-30 19:00:51
Te Gabo, nyiregyi vagy? És fiú vagy, vagy lány (bár sztem csaj vagy )?
nyíregyi lány Régen, mikor beszéltem emberkékkel chaten, néha már ahhoz sem volt erőm, hogy megmondjam: lány vagyok
szia ^^
Szerk: _gabi 2009-06-30 18:54:44
beküldve: 2009-06-30 18:52:56
(#26602) beküldve: 2009-06-30 18:51:09
(#26601) Te Gaboo, nyiregyi vagy? És fiú vagy, vagy lány (bár sztem csaj vagy )?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-30 18:54:18
Szerk: _gabi 2009-06-30 18:58:01
beküldve: 2009-06-30 18:47:10
(#26599) Gabbo Felvehetlek MSN-re?
PLS gyorsan mert megyünk pénzt tenni a telómra!
PLS gyorsan mert megyünk pénzt tenni a telómra!
beküldve: 2009-06-30 18:35:23
(#26598) Hellóóóó!
Látom, Jacko a téma. Én tegnap tudtam meg, hogy meghalt... de így is csak véletlenül. Én meg csodálkoztam, hogy az MTV-n egész nap az ő számait játszák.
Mondjuk az szemétség, hogy most arról beszélnek, parókát hordott-e vagy sem. Nem mindegy most már? Akik szerették, nem erre fognak emlékezni, ha felmerül a neve.
Látom, Jacko a téma. Én tegnap tudtam meg, hogy meghalt... de így is csak véletlenül. Én meg csodálkoztam, hogy az MTV-n egész nap az ő számait játszák.
Mondjuk az szemétség, hogy most arról beszélnek, parókát hordott-e vagy sem. Nem mindegy most már? Akik szerették, nem erre fognak emlékezni, ha felmerül a neve.
Szerk: _gabi 2009-06-30 18:40:32
beküldve: 2009-06-30 18:24:29
(#26597) Na mi van, hová tűnt a Mangafan teljes népessége? Teljesen kihalt a fórum! Három aktív tag van itt összesen!
beküldve: 2009-06-30 12:49:27
(#26596) Nah mennem kell egy kicsit! Majd még jövök! Addig sziasztok!
na itt is vagyok!
na itt is vagyok!
Szerk: Morduk 2009-06-30 14:26:56
felrepült a mennnybeeeeeeeeee!!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!! !!
Hát majd onnan az égből benéz a mangafanra is egyszer!
Szerk: Dan 2009-06-30 10:53:09