Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hogy lehettél fent, amikor nem volt neted? Am túl sok a toronyidézet, kicsit megnyírhattad volna!
És ne duplapostolj!
És ne duplapostolj!
Nem a fórumon voltam fent, hanem nem aludtam.
Hey hey, watch your f*ckin mouth Jon...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:36:24
beküldve: 2009-07-01 09:05:36
(#26652) véééégre véééége
Istenem.... hétfőn elmentünk apám ismerősével, meg a 2 fiával, szemészetre szegedre, ahol kitágították a pupillánkat..... aznap, meg kedden,nem gépezhettem,nem olvashattam, csak filmet nézhettem, jóóóóóó távolról, ráadásul szemüvegben, ami már régi a kontaklencséhez képest, ezért alig láttam
Istenem.... hétfőn elmentünk apám ismerősével, meg a 2 fiával, szemészetre szegedre, ahol kitágították a pupillánkat..... aznap, meg kedden,nem gépezhettem,nem olvashattam, csak filmet nézhettem, jóóóóóó távolról, ráadásul szemüvegben, ami már régi a kontaklencséhez képest, ezért alig láttam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hööőőőh....
aludtam végre tíz órát és kipihentem magam....
erre ide ülök... megnézem EZT
és mintha két napja nem aludtam volna.... leszívta minden erőmet, IQ-mat....
Amúgy sziasztok!
Kivel mi van?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-07-01 09:11:19
Hogy lehettél fent, amikor nem volt neted? Am túl sok a toronyidézet, kicsit megnyírhattad volna!
És ne duplapostolj!
És ne duplapostolj!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:35:56
Mér énis fentvoltam 3kor csak nemvolt netem x)
Válasz Azzi (#26645) üzenetére:
God it hurts...
Válasz Azzi (#26645) üzenetére:
God it hurts...
*Toronyidézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:34:45
beküldve: 2009-07-01 08:26:34
(#26647) Jó reggelt mindenkinek!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-07-01 03:01:10
(#26646) éppen nagyban pizzát sütök, mer mi mást csinálna az ember fia 3kor, de a lényeg
Miho drága, ha tucc, vmikor felhívnál 10 és dél között h ébredj fel te paraszt? nagyon hálás lennék
am szörnyű h ilyenkor csak én vagyok fenn. ne aludjatok. az uncsi.
húúúú ez nagyon fini lett.
na jó8
Miho drága, ha tucc, vmikor felhívnál 10 és dél között h ébredj fel te paraszt? nagyon hálás lennék
am szörnyű h ilyenkor csak én vagyok fenn. ne aludjatok. az uncsi.
húúúú ez nagyon fini lett.
na jó8
-
Szerk: ∂z 2009-07-01 03:49:05
beküldve: 2009-06-30 23:22:57
(#26645) no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-30 23:08:42
(#26644) Szép és jó az Örömóda, de valljuk be, hogy mostanra eléggé megkopott. Egy dinamikus, fiatalos Európának bizony nem Beethoven, hanem DJ Trexx kell és az A Union of Peace, Love and Bass.
Eszméletlen. A járművek, a csillagos fenekű táncoslányok (főleg a terhes) és természetesen maga a Mester. xD
When I was a little boy,
had no techno, had no toy.
Nálunk is ilyesmivel kellett volna kampányolni június hétre, nem pedig a hábsburgokkal meg ki a jani összemérésekkel.
Eszméletlen. A járművek, a csillagos fenekű táncoslányok (főleg a terhes) és természetesen maga a Mester. xD
When I was a little boy,
had no techno, had no toy.
Nálunk is ilyesmivel kellett volna kampányolni június hétre, nem pedig a hábsburgokkal meg ki a jani összemérésekkel.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-30 23:09:40
beküldve: 2009-06-30 21:44:42
(#26643) Nah megyek sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Megadnád a címed?
Lawliete@hotmail.com
Diakszoba@hotmail.com lentebb a spoilerben
Na lépek mert nagyon belasultam XD meg sétálgatni is kell este
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-30 21:01:59
Megadnád a címed?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
nem tudjátok mien napokon van FMA??
Hétvégén,9 után.at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:33:01
nem tudjátok mien napokon van FMA??
Pasz én már jóideje csak neten nézek animéket
bye díva
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-30 20:54:32
beküldve: 2009-06-30 20:52:05
(#26638)