Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-30 10:43:47
(#26591) beküldve: 2009-06-30 10:29:11
(#26590) Hello megjöttem! Megjöttem!
KI hogy kelt?
MJ: Jaja király zenéje volt. Az elején tök jól is nézett ki! Csak ez a sok plasztika! Ezzel elcseszte saját magát. De azért nagyon jó minden száma!
Üzenem Jacknek: Hé Jack ha nem plasztikáztál volna akkor a külsődben se lett volna semmi kifogás!
KI hogy kelt?
MJ: Jaja király zenéje volt. Az elején tök jól is nézett ki! Csak ez a sok plasztika! Ezzel elcseszte saját magát. De azért nagyon jó minden száma!
Üzenem Jacknek: Hé Jack ha nem plasztikáztál volna akkor a külsődben se lett volna semmi kifogás!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-30 10:34:41
Jó, oké, de legközelebb Jackot ne Kiszel Tündével hasonlítsd össze! Én special szégyen, nem szégyen, azt sem tudom h Tünci mitől lett híres ( ), tehát nem csoda h a hasonlatodon felkaptam a vizet! Bocsi!
Nem mellesleg Zoé hova tűnt?
Nem mellesleg Zoé hova tűnt?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-30 10:16:28
beküldve: 2009-06-30 10:02:11
(#26587) Michael Jacksont én is sajnálom. Zenéi nem a kedvenceim *rap forever*, de mégis egy híres ember sok rajongóval.
Szerk: baniaa3 2009-06-30 10:02:32
És Irónia egy ország, ahol az irónok élnek biza...
Nem, nem vagyok normi, jobban viszont nem tudtam szemléltetni akkor, énvétkem.
Magasröptű mélyfilozófiai gondolatomat az ügyről és az emberek hirtelenjött hisztérikus imádatáról pedig inkább megtartom magamnak, mert a végén még megköveznének.
(ne feledjük, nem kell mindenáron felkapnunk az inget, lehet, nem is a miénk és nem is jön ránk...)
Nem, nem vagyok normi, jobban viszont nem tudtam szemléltetni akkor, énvétkem.
Magasröptű mélyfilozófiai gondolatomat az ügyről és az emberek hirtelenjött hisztérikus imádatáról pedig inkább megtartom magamnak, mert a végén még megköveznének.
(ne feledjük, nem kell mindenáron felkapnunk az inget, lehet, nem is a miénk és nem is jön ránk...)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-30 10:04:14
Szvsz meg a Dzsekó nem volt arc.
Kiszel Tünde az arc és kész. Vita nincs!
Kiszel Tünde az arc és kész. Vita nincs!
Kiszel Tünde Jackóhoz képest még egy légypiszok se! Mi az, hogy ő egy arc, Jacko meg nem? Te normi vagy egyáltalán?
Szerk: Sashi 2009-06-30 10:06:30
beküldve: 2009-06-30 03:33:23
(#26584) A nyomda meg a széthúzás meg a behúzás de főleg a dupla behúzás elmehetnek a csudába. Nincs is ibolya...
Kiszel Tünde az arc és kész. Vita nincs! Ellenvéleménynél jön a; lány vagy? kérdés. Lányok nem játszanak.
Elnar; gondoltunk rád. Nem sokat, mert nem sok teljesítményt produkáltunk, de gondoltunk. Remélem le dzsípieszeztél.
u.i.: harmadnapra mindenki elfeledi és hitetlen tamások lesznek vala lárifári...
(újraboncolás nem ér, az plusz három nap)
Kiszel Tünde az arc és kész. Vita nincs! Ellenvéleménynél jön a; lány vagy? kérdés. Lányok nem játszanak.
Elnar; gondoltunk rád. Nem sokat, mert nem sok teljesítményt produkáltunk, de gondoltunk. Remélem le dzsípieszeztél.
u.i.: harmadnapra mindenki elfeledi és hitetlen tamások lesznek vala lárifári...
(újraboncolás nem ér, az plusz három nap)
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-30 03:41:25
beküldve: 2009-06-29 23:06:07
(#26583) Jacko...szerettem a zenéit,és tényleg kétségtelen,h hatalmas egyéniség volt,de a mai napig nem tudok rájönni,h miért kellett alávetnie magát azoknak a plasztikai műtéteknek,meg pl. miért fehéríttette ki a bőrét...
Mellesleg mi az osztályommal még 11.-ben a szalagtűzős műsorunkban a Thriller c. számára táncoltunk,vagy legalábbis megpróbáltuk leutánozni a koreográfiáját..(de nehéz volt )
Mellesleg mi az osztályommal még 11.-ben a szalagtűzős műsorunkban a Thriller c. számára táncoltunk,vagy legalábbis megpróbáltuk leutánozni a koreográfiáját..(de nehéz volt )
Szerk: Gemini 2009-06-29 23:06:25
beküldve: 2009-06-29 22:33:14
(#26582) Nekem ilyenkor mindig a Hány bőrt lehet lehúzni egy halott rocksztárról? című réges-régi szösszenet jut eszembe...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát ja Jacko egy igazi egyéniség volt, és néhány számát nagyon szerettem,bár emberileg egy kicsit "furi" lett,de az tuti,h nagyot alkotott és kár érte
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-06-29 21:48:41
(#26580) Én szerettem Jackson számait meg persze a mozgását,az biztos,hogy egy iszonyú nagy karakter volt a pop zenében.Meg kb. miután meghalt egy ember mindekire azt mondják,hogy a popkirálya/nője stb. erről az jut eszembe,hogy Ray Charles halála után kapta a legtöbb díjat.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-29 21:50:36
Tudtam, hogy az ilyen alkalmak miatt be kéne fejeznem/el kéne kezdenem a forgatókönyvek írását, amikhez az ötletek már mind itt kavarognak a fejemben. No sebaj... Mekkora egy lúzer vagyok. XD
Remélem hamarosan jelentkezik valaki a felhívásra!^^
Ami késik nem múlik ugyebár. Harcra fel!
Jacko maga volt az isten, főleg miután anno megnéztem a Moonwalkert. Ahh nosztalgia...~~~ Csak kár hogy a sok idióta megpróbálta bemocskolni mindenféle baromsággal ,habár ez mit seváltoztat a fennti tényen.
beküldve: 2009-06-29 21:04:25
(#26578) Jó estét!
Micheal Jackson a téma, látom. Hát szeretem a számait, az egyszer biztos. Főleg az utolsó albumot.
Micheal Jackson a téma, látom. Hát szeretem a számait, az egyszer biztos. Főleg az utolsó albumot.
,,Hitler fején ugrálok!"