Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ia Ia Cthulhu fhtagn! De én inkább maradok az olvasásnál, meg a társasjátéknál (Rettegés Arkhamban) a kártya már túl sok volna nekem
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-27 21:24:37
(#26530) A sok ia ia cthulhu fhtagn meghallgattatott és Innsmouth-hoz hasonlóan a mi vízparti kisvároskánkban is partra másznak a Deep One-ok avagy nálunk is beindul remélhetőleg a Call of Cthulhu kártya.
Lehet irigykedni!
Lehet irigykedni!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-27 21:25:23
beküldve: 2009-06-27 20:53:40
(#26529) Jó estét!
Tök jó volt egyszerre 10 Bleach részt megnézni.
Tök jó volt egyszerre 10 Bleach részt megnézni.
,,Hitler fején ugrálok!"
nincs mit és hasznos volt?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: ∂z 2009-06-27 19:06:29
Ő is ott dolgozik üdvözöljem a nevedben?
Dz: rázógép... egy traktor húzta szar futószalag, amin van egy kar, ami ráfog a fára és megrázza azt mint állat.... a futószalagból kihúzható 2 ponyva, amire rápotyog a meggy... a futószalag végén ládákba töltik én feladom a másik traktor által húzott pótkocsira az meg elviszi...
Dz: rázógép... egy traktor húzta szar futószalag, amin van egy kar, ami ráfog a fára és megrázza azt mint állat.... a futószalagból kihúzható 2 ponyva, amire rápotyog a meggy... a futószalag végén ládákba töltik én feladom a másik traktor által húzott pótkocsira az meg elviszi...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Looool te is a megyesbe dolgozl? xD Ha jol tudom a Szauer is ott dolgozik ^^ Jo meló mert sokat tejelnek
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Meggy szedés... rázógéppel... faya egy meló csak ne kéne korán kelni
beküldve: 2009-06-27 17:26:10
(#26521) Szép napot!
Nah megvolt az első rendes munkanapom... faya
5000 Ft....
Amúgy erre felé mi újság? Aizen-sama.... írtam másik topikban, hogy érdekel az Árnybíró....
Nah megvolt az első rendes munkanapom... faya
5000 Ft....
Amúgy erre felé mi újság? Aizen-sama.... írtam másik topikban, hogy érdekel az Árnybíró....
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-27 17:26:42
Bezony, nem az összes, csak egy válogatás. Ez is nagy szó, mert pár éve még ennyi sem volt megtalálható a neten az alkotói jogok miatt, vagy nagyon eldugva.
Gimis korom egyik kedvenc irodalmi személye. Még az íkúharcos osztálytársak is kedvelték, "me' rövid".
Akik pedig még nem ismerik, azok ránézhetnek és a gép előtt szenvedőknek még el sem kell mozdulniuk.
Bár elég szélmalomharc szagú a dolog. (%
Gimis korom egyik kedvenc irodalmi személye. Még az íkúharcos osztálytársak is kedvelték, "me' rövid".
Akik pedig még nem ismerik, azok ránézhetnek és a gép előtt szenvedőknek még el sem kell mozdulniuk.
Bár elég szélmalomharc szagú a dolog. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-27 16:07:54
Ez igazi kultúrbumba, valóban. Én nagyon bírtam ezeket a novellákat. Bár ez amit mellékeltél nem az összes, de ahogy átfutottam a tartalma, a legjobbakat asszem tartalmazza.
beküldve: 2009-06-27 15:19:50
(#26518) Sziasztok! Alister, nekem az igazi emberekkel való programomat tegnap tette tönkre a rohadt nagy vihar ugyhogy marad a fórum
Ezt tanultuk irodalomból, bár engem nem igen érdekelt, de jól emlékeztem, hogy ilyen egy perces novellákat írt:)
de jó hogy már túl vagyok az érettségin, vhogy olyan nehezen hiszem el
de jó hogy már túl vagyok az érettségin, vhogy olyan nehezen hiszem el
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2009-06-28 17:11:23