Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én sajnáltam. bírom a zenéjét. és akinek az az első reakciója, h egy pedoval kevesebb azt megrugdosnám.
Én csak a thriller című számát szerettem, mert ugye a popzene nagyon nem az én világom.
A pedofíliáról emg annyit, hogy azt a gyerek szülei találták ki, mert tudták h Dzsekó gazdag és így sok pénzt letudnak akasztani róla. Oda is lett szegényneka vidámparkja.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-29 18:42:37
(#26576) Nem voltam MJ-fan, de tiszteltem őt
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-29 18:37:22
(#26575) Röviden amit a Jutúbra írtam a World song mellé: Michal Jackson is dead - the popMUSIC is over. Egy kezemen meg bírnám számolni hány popzenészt tiszteltem. Ő közte volt.
Asszem, otthon előkaparom az anyum akciósan beszerzett Jackson5-t. A Dangeroust meg ellopták... //száradjonleakezeneki//
Asszem, otthon előkaparom az anyum akciósan beszerzett Jackson5-t. A Dangeroust meg ellopták... //száradjonleakezeneki//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
én sajnáltam. bírom a zenéjét. és akinek az az első reakciója, h egy pedoval kevesebb azt megrugdosnám.
Egyetértek veled. Aki így reagál rá, annak azt üzenem hogy . Engem megrázott kissé, hogy egy ilyen nagy embert vesztett el a világ...
Emberek, vki conon beöltözött halállistának! [Link]
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-29 19:54:29
-
beküldve: 2009-06-29 17:54:05
(#26572) Helló, emberek! Hazajötteeeeeeeeeeeem! Tök jó volt Cserkeszőlőn! Na, hiányoztam? Gondolom, nem annyira!
Megkaptam a DN4-et, jeeeeeee!!!!!!!!!
Öhm... lehet h ezt nem kéne megkérdeznm, de belőletek milyen érzések törtek elő, amikor megtudtátok h Jacko meghalt?
Megkaptam a DN4-et, jeeeeeee!!!!!!!!!
Öhm... lehet h ezt nem kéne megkérdeznm, de belőletek milyen érzések törtek elő, amikor megtudtátok h Jacko meghalt?
Ha erről volt már szó korábban, akkor sorry, nem olvastam vissza!
beküldve: 2009-06-29 17:09:04
(#26571) beküldve: 2009-06-29 15:24:37
(#26570) hello szerintem nagyon jo a mostani mondó ujság ha valakinek van valami jo plegyije szivesen meghalgatom
beküldve: 2009-06-29 14:57:39
(#26569) Lol én már lassan több mint 1 éve kitaláltam egy storyt a fejemben de még nincs kidolgozva papíron, arra kicsit lusta vagyok de lehet vázlatolni kellene márcsak magam miatt isXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-06-29 13:46:52
(#26568) KIhalóban a fórum ?(!)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nah, akkor a ma megint csináltam valami hasznosat.^^" XD
Az ilyen régi osztály/iskolatársakkal való találkozók annyira jók!*___* Nekünk azt hiszem márciusban volt az első, amolyan öregdiák találkozó, és annyira vicces volt, hogy olyan emberekkel is tök sokat beszélgettem, akikkel a 12/8 év alatt nem igazán... XD
*nosztalgia*
Elkalandoztam. XD
Lényeg a lényeg, jó szórakozást!
Az ilyen régi osztály/iskolatársakkal való találkozók annyira jók!*___* Nekünk azt hiszem márciusban volt az első, amolyan öregdiák találkozó, és annyira vicces volt, hogy olyan emberekkel is tök sokat beszélgettem, akikkel a 12/8 év alatt nem igazán... XD
*nosztalgia*
Elkalandoztam. XD
Lényeg a lényeg, jó szórakozást!
jaja, találkozom ált iskolás haverokkal. csak nehéz felkelni 3 üveg bor és 4 óra alvás után ezért gondoltam a segítséged kérem és nagyon jól jött
-
Majd holnap kárpótoljuk egymást egy pohár borral. XD
Amúgy nem is értettem miért akarsz délben kelni... Készülsz valahova?
szerk.:
wakka!!!
Tudtam, hogy az ilyen alkalmak miatt be kéne fejeznem/el kéne kezdenem a forgatókönyvek írását, amikhez az ötletek már mind itt kavarognak a fejemben. No sebaj... Mekkora egy lúzer vagyok. XD
Remélem hamarosan jelentkezik valaki a felhívásra!^^
Amúgy nem is értettem miért akarsz délben kelni... Készülsz valahova?
szerk.:
wakka!!!
Tudtam, hogy az ilyen alkalmak miatt be kéne fejeznem/el kéne kezdenem a forgatókönyvek írását, amikhez az ötletek már mind itt kavarognak a fejemben. No sebaj... Mekkora egy lúzer vagyok. XD
Remélem hamarosan jelentkezik valaki a felhívásra!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-29 13:10:41
beküldve: 2009-06-29 11:52:56
(#26563) BRÉKÓ, BRÉKÓ!
Óriási akció csak most, csak nektek!
Amennyiben valaki érez magában annyi KÉPREGÉNY írói vénát, hogy már van komplett szkriptje, vagy kidolgozottabb koncepciója, de nem érez késztetést a megrajzolására most GRÁTISZ megrajzolja szerény személyem, amennyiben sikerül konzultálások alkalmával kiekerekíteni a mindenki számára ideális végeredményt. A LEGJOBB ha már van kész vázlatos oldalbontás, kevésbé JÓ ha van egy használható forgatókönyv, a legkevésbé pedig, ha csak ötlet van, de MINDEGYIK játszik. Merem ajánlani eme lehetőség nem kihagyását minden valamelyest is KOMOLYAN képregényező személynek.
Amennyiben érdekel valakit írjon az E-MAIL címemre lehetőleg már az anyagával karöltve.
Óriási akció csak most, csak nektek!
Amennyiben valaki érez magában annyi KÉPREGÉNY írói vénát, hogy már van komplett szkriptje, vagy kidolgozottabb koncepciója, de nem érez késztetést a megrajzolására most GRÁTISZ megrajzolja szerény személyem, amennyiben sikerül konzultálások alkalmával kiekerekíteni a mindenki számára ideális végeredményt. A LEGJOBB ha már van kész vázlatos oldalbontás, kevésbé JÓ ha van egy használható forgatókönyv, a legkevésbé pedig, ha csak ötlet van, de MINDEGYIK játszik. Merem ajánlani eme lehetőség nem kihagyását minden valamelyest is KOMOLYAN képregényező személynek.
Amennyiben érdekel valakit írjon az E-MAIL címemre lehetőleg már az anyagával karöltve.
Gyengébbek kedvéért wakkawakka@citromail.hu
Ha valami használahtót összehozunk természetesen felesbe használjuk fel pályázat vagy egyéb célokra.